Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רמקולים 6*9 magnat bull power ויש לי בעיה הרכבתי אותם והם עובדים מצוין אבל הבעיה היא הרשת שאמורה לשבת על הרמקול.

הרשת פשוט צרה יותר מהחישוק שמורכב לרמקול ואני לא מצליח להכניס את הרשת מבלי שתזוז בנסיעה, ניסיתי להרחיב אותה קצת וזה לא עזר בכלום זה עדיין לא יושב כמו שזה צריך לשבת וזה זז ושמגבירים זה מרעיש בגלל שזה יושב חופשי.

רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה עושים בקשר לזה.

בתודה מראש

פורסם

עם הרמקולים חדשים לך לחנות תחליף רשתות או שהמוכר כבר יתן לך פתרון

במידה והרמקולים לא חדשים הרעיון עם הסיליקון יפתור את הבעיה

או שפשוט אל תשים רשתות תיהיה בלי אבל מעליהם תשים בד אקוסטי על כול המגש האחורי שלך

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

הרמקולים חדשים אבל אני לא חושב שיחליפו לי רשתות מכיוון שזה בא באריזה סגורה לגמרי בניילונים ואין מצב שזה לא מתאים פשוט יש איזשהי שיטה שהרשתות אמורות להיכנס ואני לא יודע מהי.

תודה בכל מקרה אם למישהו יש משהו להוסיף אשמח אם יעזור לי.

דרך אגב איפה קונים בד אקוסטי כמו שאמרו פה.

פורסם

תיקח כבל לא עבה מידי , תחשוף ממנו 8 ס"מ רק של הבידוד, תפרוס אותו באמצע בעזרת סכין יפנית, ותשים 2 חתיכות של 2 ס"מ על כל גריל של רמקול, ובעזרת זה תכניס את הגריל לתושבת המקורית שלו, זה ישב טוב בלי תזוזות מיותרות.

פשוט לשים את החתיכות בצורה מקבילה אחת לשניה, ותכניס את הגריל לתושבת.

בד"כ הרבה רמקולים חדשים מגיעים עם גומיות כאלו באריזה על מנת לעשות זאת, אם חסר אז מאלתרים בעזרת בידוד מתכווץ או בידוד של כבל לא ממש משנה איזה.

under construction..

פורסם

אם אמרת שהכל בא עם ניילונים ולא נגוע, אז אולי יש לך בפנים איזה חלק ששכחת לשים, או זרקת בטעות... הכי טוב, גש לחנות שבה קנית, תראה להם ת'בעיה, ושהם ישברו ת'ראש!

אם זה לא יעזור - אז תעבור לשלב ב', שזה לקבל את העצות של ניר (מפלצת ירוקה) או MJ01...

שיהיה בהצלחה!

בברכה!

יונתן.

פורסם
מה בד אקוסטי???

אמרתי לך, כך סיליקון ותשים 4 טיפות בארבע נקודות בין הרשת לרמקול.

מה הבעיה?

אחי דבר ראשון לא צריך להתעצבן זה לא בריא סך הכל זו שאלה.

דבר שני רציתי להודות לך מאוד בגלל שאחרי ניסויים רבים הלכתי וקניתי סיליקון ואחרי עבודה של 5 דקות וייבוש הרשתות לא זזות ויושבות מצוין!

תודה רבה לך על העזרה עזרת לי מאוד.

• תוכן חדש...