Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

distributor cap

itaysk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב הוא WV Golf 1997 1.6 AFT

הבנתי שיש בו דיסטריבוטור צרפתי (של דיסילייר או מרלי) ואני צריך להחליף את המכסה ורוטור (נקרא הדיסטורבוטור השחור).

1. איפה אני יכול להשיג את החלפים? חוץ מהחברה

2. אולי אפשר לקנות את החלפים שאני צריך מתוצרת לא צרפתית אבל שיתאימו לחלר שלי? איך אני מאתר את הדגם המקביל?

אני אנסה להביא את מס' החלק שלי אם זה יעזור.

תודה.

פורסם

כנס לאיביי יש שם לא מעט חנויות של חלפים לרכב.

תבדוק .

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אוקיי אבל מה אני יגיד לחנות..? הם רוצים מס חלק

מה אני יגיד להם תביאו לי מכסה של דיסטורבוטור צרפתי של גולף 97 ?

פורסם

היי,

הרכב הוא WV Golf 1997 1.6 AFT

הבנתי שיש בו דיסטריבוטור צרפתי (של דיסילייר או מרלי) ואני צריך להחליף את המכסה ורוטור (נקרא הדיסטורבוטור השחור).

1. איפה אני יכול להשיג את החלפים? חוץ מהחברה

2. אולי אפשר לקנות את החלפים שאני צריך מתוצרת לא צרפתית אבל שיתאימו לחלר שלי? איך אני מאתר את הדגם המקביל?

אני אנסה להביא את מס' החלק שלי אם זה יעזור.

תודה.

מרלי זה איטלקי ולא צורפתי וניתן להשיג מיכסים למפלג תלחליפיים וגם רוטור. כל שתומר זה דגם וסוג הרכב שנת יצור ואיזה פינים יש במפלג. קיים פינים קטנים (כמה ראש של פלג) פינים גדולים , או שקע נקבה , או שקע נקבה עם פין קטו פנימי.
:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

דוסיילה הוא צוחפתי. מנייטי מארלי - איטלקי.

גש עם החלקים הישנים ל"גל אור" ברח' שונצינו. יש להם כמעט כל מכסה שתצטרך. בד"כ מתוצרת FACET.

זה לא ממש משנה אם החלק צרפתי ,גרמני או יפני. אלה חלקים נעים , שנשחקים עם הזמן.

פורסם

כן תוצא חוט מהמפלג תסתכל אליו טוב טוב תסתכל גם על המפלג ותענה על שאלות המוכר :wink:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • תוכן חדש...