Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגור עם המכונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה סליחה!!!

לפני שאתם מחלקים ליצרן את המשפחה שלכם....

אתם לא חושבים שזה "קצת" לא בריא לישון עם רכב ?

קו---------------------------------------

פורסם

אם זה היה אצלי סידור שכזה כבר מיזמן הבית היה מיזבלה של חלקי רכב, אופנועים ושאר דברים שמיתחברים בעזרת ברגים...

;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הרעיון מאד בזבזני מבחינת שטח שהוא צריך ובודאי העלויות של מעליות וכו. על פניו נראה לא פרקטי

פורסם

ברח' מונטיפיורי בת"א יש בניין שהירידה לחניון שלו היא באמצעות מעלית, אין הרבה הבדל בין זה לבין לגרום למעלית לטפס כלפי מעלה במקום לרדת לחניון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הסוף להתנעות קשות בבוקר?

(האוטו בתוך בית לא יתקרר)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
הסוף להתנעות קשות בבוקר?

(האוטו בתוך מבנה לא יתקרר)

מי שיקנה דירה כזאת , לא דואג אם האוטו ידלק או לא , אלא השאלה שלו אם לנסוע עם הפורשה או ה-GT .

זה נכון

פורסם
ברח' מונטיפיורי בת"א יש בניין שהירידה לחניון שלו היא באמצעות מעלית, אין הרבה הבדל בין זה לבין לגרום למעלית לטפס כלפי מעלה במקום לרדת לחניון.
אבל יש הרבה הבדל בין חניון לבין סלון :?

רעיון מפגר לדעתי. מי רוצה לישון עם האוטו שלו באותו מפלס ?

שימו ממיר קטליטי במקום כרית ותזמינו הקרנות מראש.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

רעיון פשוט אדיר.

אצלי בבניין אפילו חנייה תחת עמודים אין והאופנוע פשוט עומד על הדשא נאלץ לספוג שמש ולסבול גשם.

מת לקנות מכונית אספנות, אבל בשביל זה אני צריך לעבור דירה כי אי אפשר להחנות כזה דבר ברחוב בין כולם.

אולי אני יעשה מנוף לגג וזהו?

אופנוען

פורסם

באמת אהבתי! הגרמנים האלה ........... אף פעם לא משעמם להם

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
אבל יש הרבה הבדל בין חניון לבין סלון :?

רעיון מפגר לדעתי. מי רוצה לישון עם האוטו שלו באותו מפלס ?

שימו ממיר קטליטי במקום כרית ותזמינו הקרנות מראש.

דניאל.

דניאל ידידי, זה שהמכונית בהאה איתך לבית לא אומר שאתה צריך להשאיר אותה מונעת

בחדר השינה שלך ולישון מחובר לממיר קטליטי...

אם זכרוני אינו מטעה אותי, בכתבה דובר על סוג של גראג' אליו תצא המכונית מהמעלית ע"י הקשת הקוד

הפרטי שלך, ומאותו חדר אפשר להכנס אל תוך הבית ע"י דלת נפרדת כלומר -

בהנחה שיש חלון קטנטן לאוורור באותו חדר, ואתה מספיק חכם כדי לדומם את המנוע כשאתה בביתך,

איני רואה כל פסול ברעיון החביב עד מאד הזה.

כל הכבוד!

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

בחדר שהרכב יעמוד בו יהיה נפרד מהבית,ובטח מאוורר לפי תקן,אני בטוח הייתי מזמין קיר זכוכית,כדי לבדוק שלא גונבים לי את הסובארו 88 בלילה:-) ,

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...