Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין להוסיף קבל למערכת (לאחר בדיקה יש צורך).

הקבל צריך להיות 1FRAD לא חייב דגיטלי ובשום אופן לא משומש.

כל המלצה תתקבל בכבוד.

לגבי מחיר בתווח שבין 500 ל 700 ש"ח יש אופציה ליותר במידה ותהייה הצדקה.

אריק

פורסם

למה אתה זקוק לקבל?[איך קבעת חד משמעית ?]

אני נגד קבלים אבל אם אתה מתעקש אז ממליץ על הקבלים של לייטנינג אודיו [הסטרייק הכחול]

או קבלים של סטיגר.

המחירים ליד שניה 300-450 ,חדש 600-850

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סטניגר אנלוגי (בלי מכסה דיגיטלי) 1 פאראד - היה לי אחד כזה אבל הוא נהרס כשמוסכניק פירק לי את המצבר וקיצר לי אותו... איזה מריבה זאת היתה... בסוף קיבלתי את הסטרטר בחינם...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
למה אתה זקוק לקבל?[איך קבעת חד משמעית ?]

אני נגד קבלים אבל אם אתה מתעקש אז ממליץ על הקבלים של לייטנינג אודיו [הסטרייק הכחול]

או קבלים של סטיגר.

המחירים ליד שניה 300-450 ,חדש 600-850

ציינתי שאני זקוק לקבל וגם ציינתי שזה נבדק (ע"י מכשיר למדידת מתח).

השאלה היא מה ניתן לעשות כדי לוותר על קבל, למה אתה נגד ?

אריק

פורסם
ציינתי שאני זקוק לקבל וגם ציינתי שזה נבדק (ע"י מכשיר למדידת מתח) פה הטעות!

השאלה היא מה ניתן לעשות כדי לוותר על קבל, למה אתה נגד ?

טוב לפני שנתחיל ,ממליץ לך בחום לערוך חיפוש בערך "קבל" ותבין מה בעצם תפקידו של הקבל..

ןעכשיו,על קצה המזלג בהקשר לשאלותייך:

1.קבל אינו מייצב את רמת המתח ברכב לכן הבדיקה שלך אינה אפקטיבית לצורך קניית קבל,שכן לא יפתור לך במיל את בעיית המתחים[קבל בא לעזור במיזעור "היבהובי" האורות ברכב בשעה שהמערכת עובדת.]

נוסף על כך קבל הוא סוג של צרכן, מה שזה אומר שביום יום הוא יהווה צרכן נוסף בשרשרת הצרכנים באוטו וכמשתמע מכך עוצמת המתח אינה תשתפר איתו[אגב היה לי בעבר קבל 1F -לא הועיל]

2.מה ניתן לעשות?

א.להפנים טוב מאד את השימוש בקבל ,לערוך חיפוש ולקרוא תגובות של משתמשים משכילים בעלי ניסיון בשטח בהקשר ל"קבל" ולהבין שקבל לא בא לפתור את בעיית המתחים.

ב.פיתרון ראשון -להוסיף כבל מתח ישיר מהאלטרנטור למצבר [8G באורך עד 0.7M אמור להספיק]

*אם מדובר בהגברות רציניות מאד אז הייתי שוקל צורך בדבר שידרוג מערכת החשמל וההתחלה היא באלטרנטור מחוזק.]

בהצלחה.

Guest תמיר .א.
פורסם
טוב לפני שנתחיל ,ממליץ לך בחום לערוך חיפוש בערך "קבל" ותבין מה בעצם תפקידו של הקבל..

ןעכשיו,על קצה המזלג בהקשר לשאלותייך:

1.קבל אינו מייצב את רמת המתח ברכב לכן הבדיקה שלך אינה אפקטיבית לצורך קניית קבל,.

קבל כן מייצב את המתח, הוא לא עוזר להגברת הזרם במערכת או הגברת המתח, הוא פשוט ירסן את קפיצות המתח.

מה לגביי הקבלים של rockford ?,.
אני יספר לך סוד? לא רוקפורד ולא לייטינג אהודיו ולא פייל ולא בטיח מייצרות קבלים, הם מייצרות (אם בכלל) את המדבקה שעל הקבל, לייצור קבל יש חברות ומפעלים מוסיימים שמייצרים אותן, והם מייצרות קבלים אם זה למעגלים כמו מגברים, מכישירים אלקטרוניים מחשבים וכו...ואם זה לרכב.

מה שאתה צריך לבדוק זה את ההתנגדות של הקבל, כמה שההתנגדות שלו תהייה נמוכה יותר הוא יהיה יותר יעיל. חוץ מיזה, לא ממש צריך לעניין אותך איזה חברה.

תמיר

פורסם

בהקשר למה אסף אמר:

ראשית ערכתי בדיקה בפורום וקראתי את מה שנאמר לפני ששאלתי את השאלה!

שנית, אני יודע מה תפקידו של הקבל וזה בדיוק עונה על הבעיה שיש לי: כאשר אני שמוע גבוה (לעתים קרובות) נוצרים היבהובים בתאורת הרכב.

היבהוהים אילו מעידים על "נפילות מתח" קטנות שאגב מורגשים גם בתהודה של הסאב ונתונים אילו נבדקו ונמדדו ע"י מכשיר למדידת מתח והעידו כי כאשר המערכת פועלת בעוצמה גובהה יש "נפילו מתח קטנות" שיפתרו ע"י קבל (אוגר מתח בלשון פשוטה!!).

אריק

פורסם
קבל כן מייצב את המתח, הוא לא עוזר להגברת הזרם במערכת או הגברת המתח, הוא פשוט ירסן את קפיצות המתח.

אני יספר לך סוד? לא רוקפורד ולא לייטינג אהודיו ולא פייל ולא בטיח מייצרות קבלים, הם מייצרות (אם בכלל) את המדבקה שעל הקבל, לייצור קבל יש חברות ומפעלים מוסיימים שמייצרים אותן, והם מייצרות קבלים אם זה למעגלים כמו מגברים, מכישירים אלקטרוניים מחשבים וכו...ואם זה לרכב.

מה שאתה צריך לבדוק זה את ההתנגדות של הקבל, כמה שההתנגדות שלו תהייה נמוכה יותר הוא יהיה יותר יעיל. חוץ מיזה, לא ממש צריך לעניין אותך איזה חברה.

תמיר

תמיר תודה!

התגובה שלך הייתה הכי רלוונטית ועניינית ובהחלט תעזור לי להחליט...

אריק

פורסם

מוזר שרובינו איננו נושאים בתא המיטען שלנו קבל "הפיתרון האולטמטיבי ".

בכל אופן אם בכל זאת תחליט לרכוש ולהתקין קבל נישמח לשמוע בשורות, עידכונים בנוגע לאם הוא ענה לך על הציפיות/בעיות .

• תוכן חדש...