Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח רכב - זקוק לעזרה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים אלו עליי לחדש את פוליסת ביטוח הרכב :? ,יש לציין כי הרכב ישמש את אשתי בעיקר. מכיוון שברשותי רכב צמוד מהעבודה :-D , אם אני יצויין בפוליסה כנהג עיקרי מחיר הפוליסה יהיה נמוך משמעותית, אם אשתי( נהגת חדשה) תהיה הנהגת העיקרית המחיר קופץ למאות שקלים יותר. יש למישהו ניסיון בנושא? האים יש סיכון בזה שאני יהיה רשום כנהג עיקרי , אך בפועל הנהג העיקרי זו תהיה אשתי.

תודה .

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

אם אני לא טועה ,במידה וזה ביטוח ע"פ שם זה בעייה,אך אם זה ביטוח רגיל ,ישנם ביטוחים שלא משנה מה וותק הנהג אלא גילו,מעל 24 ,היה לי את זה לפני שנתיים עם אישתי,היא הייתה עם שנה וותק בנהיגה והסוכן הציע לחכות עם הביטוח עד שהיא תגיע ל 24 ,[זה היה עניין של חודש וחצי],ואז היא יכלה לנהוג רגיל.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אשתי בגיל 21 וגם נהגת חדשה.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

שים את הביטוח על שמך וציין אותה כנהגת נוספת מגיל 21 ומעלה. אין עם זה שום בעיה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...