Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי גולף 99 1800 ידנית אין לי ממיר קטליטי יש לי במקומו דמוי ממיר,

צינור חלול בצורת ממיר.

וקיבלתי אגזוז של דרגון יציאת אחת גדולה

אני רוצה להרכיב אותו ברכב השאלה שלי היא

איך האגזוזים של דרגון ?

הרעש לא יהיה חזק ממש בגלל שאין ממיר?

ואיך הרעש אמור להיות יפה או מגעיל? של מנוע חלש

כי לפני זה הוא היה מורכב על אוטו בלי הסרת ממיר ורכב 1400 וממש לא אהבתי את הרעש

יש מצב שישאר אותו סאונד אולי טיפה יותר חזק???!!

תודה

GOLF 1.8 20V (ידנית) :-D

GOLF : SMOKE TIRES NOT DRUGS

פורסם

אגזוזי דרגון הם ברמה די טובה חיקוי של רמוס . בדוק אישורים ובקשר לרעש רק אחרי ההתקנה תוכל לדעת מה שבטוח שהרעש יתחזק

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

הוא צריך להשמע טוב מאוד אם הותקן כראוי, אגזוזי דראגון הם טובים וחוקיים וניתן לעבור איתם טסט.

לחבר מותקן אגזוז דראגון בפיאט טמפרה 1.6 ידנית ואני מאוד אוהב את הצליל

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

זה מה 'שאמרו לי על הרנו שלא יהיה רעש נחמד אני התקנתי ITC והרעש לא חזק בדיוק כמו שרציתי צליל יפה וכזה לא מחריש אבל בטורים גבוהים נותן באס טוב

פורסם

אותו דבר בעניין הבלי ממיר עם ממיר

או אותו דבר בעניין ה הגולף שלי - ל 1400

GOLF 1.8 20V (ידנית) :-D

GOLF : SMOKE TIRES NOT DRUGS

פורסם

לפי מה שאתה מתאר הרעש בגולף יהיה חזק יותר בגלל נפח המנעו וגם בגלל הסרת הממיר ... שווה התקנה אם לא תאהב תחליף למקורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...