Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה בלנסר שלי והיא כזו :

בבוקר שאני מניע את האוטו הגיר מחליק ומסתובב במקום , אבל לאחר שהאוטו מתחמם ולאחר שאני נוסע עם האוטו משהו כמו 10 דקות בנסיעה איטית כי הגיר לא מתחלף להילוך שני , אז הגיר מתחיל לעבוד בסדר גמור ולא ניתן להרגיש שיש בו בעיה אפילו , כמו היום שמכונאי בדק את האוטו שלי ולא מצא שיש בעיה עם הגיר לדבריו .

עכשיו השאלה שלי איך אני יודע האם הבעיה היא בגיר או שהבעיה היא בפילטר של הגיר , או שהבעיה היא במחשב של הגיר ?

אשמח לקבל מישהו שיצא לו להתקל בתופעה דומה .

פורסם

שבת שלום !

עד כמה שידוע לי ,ללנסר משנת 92 יש גיר מיכני ( 3 הילוכים). אני מקווה שאני לא מטעה. מתי החלפת שמן גיר ? דרך אגב אני ממליץ לגשת אך ורק למומחה גירים . חברי הפורום יוכלו להמליץ לך על פי מקומך.

פורסם

מניסיון עם הלאנסר של ההורים[שאגב ניסו לגנוב אתמול] היה את אותה בעייה בדיוק,

שהאוטו קר הוא היה נוסע לאט ולא רוצה להחליף הילוך ואז מחליף במכה וכל היום עובד רגיל.

החלפנו שמן גיר ומאז זה פסק .

מקווה שעזרתי

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

1- ran מאיפה אתה בארץ ? פשוט גם לי ניסו לגנוב את הלנסר ואני גר בראשון .

לאחרונה זה כנראה נהייה טרנד לגנוב מכוניות כאלה ואני לא מבין את הקטע הרי המנוע של האוטו הזה יחסית זול בפרוקיות וגם ככה הגיר אז למה לעזעאזל גונבים אותם ?

2-אמממ ... ככה האוטו היה ללא שמן גיר עד לפני שבועיים בערך ואני מלאתי שמן גיר ושמתי אף תוסף BG

השאלה אם צריך לרוקן את השמן מהגיר ואז לשים שמן גיר חדש או שמה שעשיתי זה בסדר ?

פורסם

שים לב טוב.

יכול ליהיות מאוד שיש חוסר רב בשמן גיר עקב נזילה מה שגורם לתופעות דומות.

מה שלא יהיה קודם בדוק מפלס שמן , אם תראה שישנו חוסר רב אז פשוט מלא שמן גיר.

לחבר היתה בעיה כזו.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אני מרמלה גם אצלנו זה מכה[לפחות ירדו מהסובארו,אז אני קצת רגוע] תבדוק שאין לך נזילה שבגללה מלכתחילה היה חוסר שמן.

ב, אני לא יודע אצלנו רוקנו את השמן שהיה ומילאו חדש .

ג, תבדוק שוב שמן אולי יש לך חוסר [לא שאני מבין]כי השמן נכנס לכל מיני מערכות לאחר ההנעה .

בכל מקרה תחכה לתגובות המומחים בפורום הם בטוח ידעו מה לייעץ

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...