Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעייה מוזרה שיכולה להתרחש רק באירופאיות (בלי להעליב אף אחד)

אני נוסע ב 206 2002 ולא מזמן הבחנתי ברעש של בריחת אויר בכל פעם שדוושת הברקס חוזרת למקומה -- הרעש הולך ומתחזק ולאחרונה הוא ממש חזק עכשיו יבואו הכלים ויגידו "נהג טוב לא משתמש בברקס" אוקצור בחיית עזרו לי מה צריך לעשות ??? - פרט מ לגשת למוסך - תודה......................

פורסם
....לא מזמן הבחנתי ברעש של בריחת אויר בכל פעם שדוושת הברקס חוזרת למקומה -- הרעש הולך ומתחזק ולאחרונה הוא ממש חזק עכשיו יבואו הכלים ויגידו "נהג טוב לא משתמש בברקס" אוקצור בחיית עזרו לי מה צריך לעשות ???......................

לאכול פחות שעועית!

:)

נמרוד

פורסם

אין לך ברירה חוץ מלגשת למוסך - אלה החיים שלך ושל נוסעיך.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני משער שקרה משהו למגבר בלמים שלך :shock: ...

לחבר שלי יש את אותה בג'יפ הבעיה בברקסים והוא נוסע יוצא אויר מהברקסים הם נחלשים מאוד!!!

תבדוק את הצינורית שבאה מהמנוע למגבר בלם ואת הגומיות שלה יכול להיות שהם יבשות... יכול להיות שזאת הבעיה...

וכשהוא עוזב את הברקס ולוחץ הם חוזרים להיות כרגיל...ואז שוב הם נחלשים ושוב הוא עוזב את הברס ואז לוחץ ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ..........

עד שהוא מגיע הביתה והרכב בחניה...

אני לא מבין למה הוא לא מתקן את זה במוסך?!?!? אני חושב שזה יקר!!!והוא קמצן...

תודה מאלעד ה1 :screwy:

נינג'ה לבנה!

פורסם

אם אני לא טועה אז יש לך בריחת גז

חוץ מהרפידות יש לך גם את הקטע של הגז הלחץ של הברקסים יכול ליות שצריך למלות אני לא יודע בקשר למכוניות החדשות אבל במכוניות הישנות 80 ומשהו זה היה קורה הרבה

תיגש למוסך ליעוץ זה לא אמור לעלות לך כסף

• תוכן חדש...