Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המנוע לא נכבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיתרון זמני אם הרכב ידני, הוא לשלב להילוך כלשהו, ללחוץ על הבלמים בעוצמה מסויימת, ולשחרר בצורה מהירה את הקלאץ'.

כמעט 100% בעיה בסוויץ.

אביחי

פורסם

ואין מצב שזה אולי סולנואיד תקוע במשאבת הזרקה של מנוע הדיזל אצלה? או שאולי בכלל הכיבוי ברכב שלה נעשה מכנית ובנפרד מהסוויץ' ?מה הטעם לנחש אם אין לך מושג באיזה רכב מדובר? עוד הודעות למונה שלך?

הימור שלי, עם אלפית אחוז שאני צודק, שזה לא המנוע שממשיך לעבוד אלא המאוורר החשמלי שנשאר לעבוד עוד משך זמן קצר, לאחר כיבוי המנוע :wink:

פורסם

תודה על התגובות.

מדובר בפאסאט 2000 ידני בנזין.

זה לא המאוורר.

בפעם הראשונה חניתי במקום סואן ולא שמעתי שהמנוע המשיך לעבוד. חזרתי אחרי חצי שעה ומצאתי אורות דולקים למרות שהמתג כבוי, ומנוע עובד.

אני אכן מכבה על ידי תמרונים של כיבוי בהילוך זה או אחר או לאחר נסיעה של מטר שניים קדימה או אחורה.

זה לא קורה בכל נסיעה.

זה לא קרה בנסיעה קצרה.

אשמח לשמוע עוד תגובות, כי גם הבוחן בצ'מפיון לא שמע עוד על דבר כזה, ואני רוצה להגיע לשם יותר ממוקדת.

פורסם

כאשר תקרה התקלה, כשמתג ההצתה במצב כבוי, נסי להפעיל ולכבות את מתג אתותי החרום (עם המשולש המפעיל את 2 צדדי האתות ביחד), כי הוא מהווה נקודה של זרם קבוע וזרם לאחר מתג ההצתה ואם הוא אינו תקין אז מנוע הרכב לא יכבה.

נא עדכני בתוצאות (כשיהיו).

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...