Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר לטיפול בסובארו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי המלצה על מוסכניק אמין ומקצועי וגם חבר פורום מראשל"צ, בשם בני ל., פנה אלין בפרטי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם אתה מחפש ברמלה - גש לאיציק ודיצר , ליד תחנת הרכבת הישנה. היום הם מורשה מאזדה ,אך בעבר היו ד"ר סובארו ,ומכירים את הרכב בע"פ.

פורסם

כתבתי שהבנתי בתחום מנוע לא משהו בכלל אך יחד עם זאת בחשמל אני די טוב.לגבי קילומטרים אני יעשה בדיקה .ובכ"ז מה זה רוטור?ומה זה קבל? סתם להעשרת הידע

שוב תודה

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
כתבתי שהבנתי בתחום מנוע לא משהו בכלל אך יחד עם זאת בחשמל אני די טוב.(כנראה שלא מספיק)לגבי קילומטרים אני יעשה בדיקה .ובכ"ז מה זה רוטור?ומה זה קבל? סתם להעשרת הידע

שוב תודה

רוטור הוא בעברית מחלק, תפקידו כשמו כן הוא לחלק ניצוץ, בכל פעם שהוא מגיע למגע במכסה המפלג, לפי סדר הצתה קבוע, במפלג עם פלטינות לעומת מפלג עם הצתה אלקטרונית, תפקיד הכבל לאגור את הניצוץ

בתוכו בזמן סגירת הפלטינות!

וזאת על קצה המזלג ,העשרת הידע!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני יכול להציע לך עוד דבר, השיפור בסחיבה\תצרוכת הדלק\הנעה\נסיעה בכלל....נמצא בלב המערכת = קרבורטור.

ניקוי קרבורטור מקצועי בלאונה, יעיר כמה כוחות סוס ישנים , מומלץ בחום - ניקוי קרבורטור.

פורסם

קרבורטור זה לא זה שממלאים בו מים לשפריצרים?

סתםםםם הידע שלי מוגבל אך לא עד כדי כך...ניקוי קרבורטור עשיתי לא מזמן אצל חבר כשהייתי באילת עם הרכב ,עשה ניקוי והחלפת דיזה או משהו כזה

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
אם החום מנוע בבין עירוני יורד ממש ל 0 , אז דע לך שאתה מאבד גם ביצועי מנוע וגם מבזבז דלק ,וגם בטח לוקח לך שעה לחמם את הרכב בבוקר.

יש לך מאוורר חשמלי או מכאני ברכב?

אם יש לך 2 מאווררים חשמליים אז זה חצי נחמה, אם יש לך מאוורר מכאני (שעובד כל הזמן) לקירור המנוע + חשמלי למזגן אז אתה חייב טרמוסטט.

טרמוסטט תקנה רק מקורי ממוסך מורשה סובארו.

פלנצ מים מכל חנות לחלקי חילוף,תבקש גם אטם - 30-35 שקל.

מים ירוקים - פרסטון או פזלון 6 - מוכנים לשימוש בלבד, אל תקנה תרכיז.

פילטר אויר - בכל חנות לחלקי חילוף - 20 שקלים.

פילטר דלק אחורי - מכל חנות - 10 שקלים.

פלאגים - דנסו או NGK - מכל חנות - 70 שקלים ל 4 פלאגים.

שמן מנוע- חצי סינטטי קסטרול או משהו אחר מוכר - בין 50 ל 100 שקלים.

טבעת אטימה לבורג אגן שמן מנוע+גיר - צריך 2 טבעות - 10 ש"ח סה"כ.

תחליף גם שמן גיר - מאוד חשוב - גלון יעלה לך 100 שקל למשהו איכותי.

סליחה על ההתעלקות...

יש לי סובארו 87' אוט' וברכב יש מאוורר מכאני (פועל יחד עם המנוע קבוע) ומאוורר למזגן,ולפי דבריך אני מבין שברכב צריך להיות טרמוסטט ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...