Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו ניסה או חשב לעבוד עם כבל של אנטנה RF?

יש לו סיכוך מושלם וחוט נחושת עבה במרכז

בנוסף העלות אפסית

מה דעתכם?

האם זה יהיה RCA טוב?

פורסם

כבל RF טוב, זה RG-59 או RG-6 ואת הסיכוך שלהם (מה שמשמש כמינוס) לא ניתן להלחים, וגם עם לוחץ יעודי, הסיכוך נשאר ללא מגע. חוסר הגמישות של כבל מהסוג הזה, הוא גם חסרון לא קטן. אך בתור כבל סיגנל לתמונה, COMPOSITE או COMPONENT , הוא עולה על כבלים של 500 ש"ח.

בעבר השתמשתי בכבל כזה לאודיו, הסאונד ממנו חזק ודינמי, אך צווחני ולא מפורט.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

קיבלתי בזמנו כבל RCA למגבר 4 ערוצים של מונסטר - משהו סוף. ביחד עם מגבר נחמד של JBL שאכן הגביר את המערכת ברכב מאוד יפה.

חשבתי שההבדלים בצליל הם בכבל - התברר לי שהרושם שלי היה מוטעה משום שהכוונים של המגבר ה"חדש" היו שונים מהמגבר הקודם ובנוסף לכך העברתי הפעם את כל החיווט דרך האקולייזר כך שגם הבאס קיבל הגברה נוספת חוץ מהHU.

למגבר נהרס חלק שנקרא "בי-מטל" ולכן החזרתי לבינתיים את המגברים הקודמים - ביחד איתם גם חזר הכוון הקודם של הצליל ולמען האמת - אני לא מרגיש הבדל... אבל את הכבל של המונסטר השארתי - ולפני זה היו לי כבלים פשוטים של דיגיטל שעולים 50 שקל בתחנה מרכזית...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עם RG59 אפשר לעבוד, בתנאי שהכבל גמיש מספיק - אפשר להלחים כמובן סיכוך נחושת.

RG6 פשוט בעייתי להלחמה ונוקשה מדי. ניסיתי, זה סתם לא יחזיק בטלטול מתמשך.

אגב, יש כל מיני "סוגים" של RG59 - נסה ללכת על זה שיש לו כבלי נחושת ולא גיד נחושת במרכז.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...