Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 1.8 (1999) מומלץ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת להרגע. למיטב ידיעתי הבורות שנמכרו בארץ יוצרו בגרמניה. ולא רובן עשו/עושות בעיות. בכל מקרה אכן ארץ הייצור מצוינת ברשיון הרכב.

זה משהבנתי מי הרבה בעלים של בורה...

אבל בכול מקרה האם זה נכון שחלק מהגולפים יוצרו בברזיל וחלק בגרמניה?

והאם אני צריך לחפש את הגולף שיוצרה רק בגרמניה?

פורסם
קצת להרגע. למיטב ידיעתי הבורות שנמכרו בארץ יוצרו בגרמניה. ולא רובן עשו/עושות בעיות. בכל מקרה אכן ארץ הייצור מצוינת ברשיון הרכב.

האמת שלא ממש מעניין אותי איפה הרכב מיוצר.

מנסיון של שני חברים עם בורות אחת 1,6 ואחת 2,0 באחת הלך הגיר ב-100K בשניה הגיר מעביר הילוכים בצורה לא לינארית וממש פרועה כבר מ-120K.

בשניהם הייתה בעיה בחלונות חשמל, בשניהם יש בעיה שלפעמים בעצירה חזקה הרכב מדומם. באחת נאלצו להחליף את הבולמים עקב רעשים בבולמים, זרועות טלסקופיות של דלת התא מטען הוחלפה באחת מהמכוניות בשניהם הפלסטיקה (בעיקר הגומי) התקלפו.באחת הוחלפו יחידות בהתאורה הראשית בגלל שהם דהו.

בקיצור, הם לא היו מרוצים מרמת האמינות של הרכבים, שאת האמת לא ממש מפתיעה בכול הקשור לפולקסוואגן.

את מנוע 1,8 באמת החליפו עקב עלויות יצור גבוהות כמו גם, בעיות אמינות שהתגלו ברכב. בשנה הראשונה של הגולף MK4 הייתה קריאה יזומה (ריקול) מצד פולקסוואגן, בדיוק למנוע הזה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אני מצטרף למלעיזים.

ברשות משפחתי בורה 02' גרמנית (מסתבר), אנחנו את שלנו קיבלנו בירושה מסבא שלי (עוד חי טפו טפו טפו, אבל הפסיק לנהוג). אבל אני לא רואה שום סיבה שמישהו מבחירתו החופשית יקנה את הרכב הזה.

זאת מכונית סתמית עם לא מעט חסרנות ובהחלט לא מכונית שהייתי מכניס לקטגוריית האמינות (גם לבעתיות).

אתה עוד מעוניין בגולף שהיא אותו דרעק רק יקר יותר.

חבל הכסף שלך, אין שום סיבה לזרוק אותו על המכוניות של פולקסווגן.

פורסם

בלי להיות מבין גדול במכוניות, הרושם שנוצר אצלי מתגובות של רבים מהסובבים אותי הנוהגים בפולקסווגן על תוצריה השונים (חדשים בעיקר, קרי: פולו, גולף, בורה) הוא שאמינות אין שם כבר מזמן. דוגמא אחת: לחברה שלנו היתה פולו שנת 2002 1400 סמ"ק, נרכשה מהיבואן ולא הפסיקה לעשות צרות ולבלות במוסך המרכזי. הבעיה העיקרית-מנוע שכבה באמצע נסיעה מסיבה שעד היום לא עלו עליה. המליצו לה בעדינות לעשות טרייד אין לקחת פולו חדשה מדגמי 2004, הטפשה הסכימה ונפלה לבור עוד יותר עמוק, תקלות בלתי נגמרות וימי עבודה מבוזבזים עד בלי סוף. בעוד פחות מחצי שנה תגמר האחריות ומחשב הרכב כבר הוחלף.

פורסם

בתור בעליו של אחד האקזמפלרים(דור 4 1.8 גיר רגיל) הראשונים שהגיעו ארצה(עלה לכביש בסוף 98 ) אני יכול לחזק כאן מספר דעות כמו: פלסטיקה מתקלפת, מחשב מאעפן(!!!) והמנוע רועש בסלד גבוה.

חוצמזה המנוע מספיק חזק בשביל רכב משפחתי, נותן תחושת ביטחון בכביש וכייפי בכללי.

:king:

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני מצטרף לתומכים בקניה של האוטו הזה.

יש לי כזה, אין לי תקלות בכלל, המנוע שקט, חזק ומהיר!

צריך לדעת איפה מטפלים, אילו חלקים מחליפים וכמובן: לשמור על נאוטו בצורת הנהיגה, התחזוק והאסטטיקה.

לרכוש גם לרכוש!

בהצלחה!

":-D"אלוהים לא ברא את הרוע, אלוהים ברא את הטוב, הרוע הוא החוסר המוחלט בטוב":-D

• תוכן חדש...