Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לקטנה חדשה עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב קטן שישמש אותי לשלוש השנים הקרובות בנסיעות יומיומיות י"ם-ת"א וחזרה.

מכיוון שסביר שאצבור קילומטרז' די נכבד (כ-30,000 בשנה) החלטתי לקנות רכב חדש כך שהקילומטרז' בסוף התקופה יהיה איכשהו סביר ואוכל למכור את הרכב בקלות יחסית.

התקציב שלי הוא עד 100K והדרישות העיקריות הן אמינות, חסכון בדלק, ונוחות יחסית בנסיעה.

אשמח לקבל המלצות

פורסם

לדעתי כדאי לרכוש סופר מיני עם מנוע דיזל, אמנם 10-15 אלף שח מעל התקציב אבל צריכת דלק של 1:20 ומחירי סולר נמוכים יותר אמורים להחזיר את ההשקעה.

אם אתה מעדיף בנזין אז כדאי יאריס, היא תשמור על הערך בצורה טובה והאחזקה זולה.

פורסם

XENON - עכשיו רק למצוא אחת.. :roll:

לפותח השרשור - סופר מיני עם 90 אלף קילומטר ב3 שנים זה לא סביר...

סופר-מיני לרוב הן מכוניות שנקנות לנסיעות קלילות בתוך העיר, ולכן מרביתן יהיו לאחר 3 שנים עם מקסימום 50K.. :roll:

ובכל מקרה - לדעתי לך על הטויוטה יאריס..

תקח את ה1.3 ידנית/אוטומטית (מה שאתה מעדיף.. האוטומטית טיפל'ה חורגת מהתקציב..)

היא תתן לך את השקט הנפשי עם האמינות של טויוטה, הנוחות נסיעה של הגרסא הרגילה (לא TS) טובה +

וצריכת הדלק של המנוע אף יותר מסבירה (ואם תשווה ליונדאי גטס היא ממש לא צמאה..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפותח השרשור - סופר מיני עם 90 אלף קילומטר ב3 שנים זה לא סביר...

סופר-מיני לרוב הן מכוניות שנקנות לנסיעות קלילות בתוך העיר, ולכן מרביתן יהיו לאחר 3 שנים עם מקסימום 50K.. :roll:

מה לעשות וזה המרחק שאני צריך ליסוע...

האם היית ממליץ לקנות רכב גדול יותר רק כדי למכור אותו בקלות יותר אח"כ?

פורסם
תקנה רכב יד שניה עם קילומטרג' נמוך- גם תעלה ברמה וגם תאבד פחות כסף במכירה סה"כ.
אני מניח שאתה מתכוון לקנות רכב גדול יותר (משפחתי) יד-שנייה. העניין הוא שצריכת הדלק של רכבים כאלה יותר גדולה ומכיוון שאין לי ממש צורך בגודל הזה זו פשוט הוצאה נלווית מיותרת
פורסם

כמו שנאמר,

אם תשקול, נגיד, יאריס מודל 2004-2005, האמינות של טויוטה מוכחת - האחזקה לא תהיה בשמיים..

ותוכל למצוא כאלו עם קילומטראז' ממש נמוך, ככה שעוד שלוש שנים, כשתרצה למכור אותה, הקילומטארז' הרב שתצבור ב3 שנים האלו יתחלק על פני 5-6 שנים ולא על פני 3..

יש מבין ? ;)

זה גם יחסוך לך כסף בצורה הזאת במחיר קניה, בביטוח של הרכב וכו'...

כמו כן, הייתי ממליץ לנסות למצוא טויוטה RUNX בת שנתיים, מיד פרטית ברמת האיבזור הגבוהה.. עליה ברמה בכל המובנים!

וההפרש מבחינת צריכת הדלק לא משמעותי.

---

XENON, התכוונתי שתמצא לו רכב סופר-מיני עם מנוע דיזל..

בארץ זה לא נפוץ כמו באירופה (בעיקר כי הדיזלים מגיעים בד"כ עם גיר ידני) - ואני בספק אם הוא ימצא רכב שכזה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קח בחשבון שאת היאריס לא ניתן להשיג כרגע בסוכנויות - פשוט אזל המלאי (גם רכבי התצוגה נמכרו).

המלאי החדש מתוכנן להגיע במאי, כך דברי היבואן.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אני לא בטוח בדברי, אבל אם תיקנה מכונית קטנה עם מנוע קטן בעליות אתה תיהיה עם רגל בפול גז וזה יגרום לצריכת דלק גבוהה יותר מאשר רכב עם נפח מנוע גדול יותר שפחות יתאמץ בעליות ירושליים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לא בטוח בכלל, קח לדוגמא את הינדאי אקסנט, מנוע לכאורה יותר גדול (1600) אבל במקום סוסים יש שם עכברים או משהו כזה ככה שנוצר מצב שבעליות של 443 או כביש 1 אני פוגש הרבה מאוד את המנתק כדי שמשאיות לא יעקפו אותי. :? .

פורסם
אני לא בטוח בדברי, אבל אם תיקנה מכונית קטנה עם מנוע קטן בעליות אתה תיהיה עם רגל בפול גז וזה יגרום לצריכת דלק גבוהה יותר מאשר רכב עם נפח מנוע גדול יותר שפחות יתאמץ בעליות ירושליים.

היאריס 1300 אמנם בעלת נפח מנוע קטן אבל בעלת תזמון שסתומים משתנה, גיר אוטומטי טוב, ומשקל קל - לא תהיה לה שום בעיה לעלות לי-ם בזריזות (כל עוד לא תמלא 5 אנשים באוטו+נגרר)

אבל אם אין בכלל למכירה בסוכנות זו בעיה... אלא אם כן במקרה אתה מוצא אחת למכירה 2004-5 עם ק"מ נמוך כמו שאמרו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...