Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור, רכב אספנות וקטנוע 50 סמ"ק הם הפשרה הטובה ביותר.

ואם כבר אז כדאי רכב אספנות עם מקום לטוסטוס בבאגז'.

haters will hate

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן נושא ההטבות וכו' זה מצויין..

אך זה קצת מבאס לחייל כמוני שברשותו רכב אספנות ובפעמים רבות הכי נוח זה להגיע עם הרכב הפרטי לבסיס (החיפושית)..

אך זה קצת מבאס שאסור ליסוע בין השעות 7-9 בבוקר ( שאלו השעות שאתה צריך להיות בבסיס)..

וגם זה לא הכי שווה לקחת את הסיכון.

ומשהו שמענין אותי בכללי, מהוא הכנס על נסיעה ברכב אספנות שעות הבוקר הללו ?

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אך זה קצת מבאס לחייל כמוני שברשותו רכב אספנות ובפעמים רבות הכי נוח זה להגיע עם הרכב הפרטי לבסיס (החיפושית)..

אך זה קצת מבאס שאסור ליסוע בין השעות 7-9 בבוקר ( שאלו השעות שאתה צריך להיות בבסיס)..

דבר ראשון, אתה רוצה לחסוך? תקום מוקדם יותר! זה המחיר...

אין כנס, יש קנס... הדרך הכי טובה היא לנסות בעצמך, אני יודע, כואב, אבל ככה לומדים. אל תיסמוך על "שמועות מהפורום"... צא וחקור את התופעה בעצמך... ;)

סתם... אתה מוזמן לעשות חיפוש קצר, דובר עזה כל-כך הרבה, שנימאס כבר לישמוע את זה עולה כל פעם מחדש...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

רשמת משפט כזה ארוך,אבל לא נתת תשובה...:roll:

סתם... אתה מוזמן לעשות חיפוש קצר, דובר עזה כל-כך הרבה, שנימאס כבר לישמוע את זה עולה כל פעם מחדש...

פורסם

לא יודע מה הקנס, אבל זה אומר, שאתה נוהג בלי ביטוח, וזה מה שחשוב! ושוב - האיסור של "7-9" הוא בדיוק מסיבה, שלא רוצים, שתסע יום-יום לבסיס/עבודה עם רכב אספנות! כי, "רכב אספנות" אמור להיות רכב אספנות, ולא רכב "חיסכון"! אם יש איזשהו חוק צודק במדינה שלנו, אז זה אחד מהם! מה לעשות, ומושג "רכב אספנות" לא נועד לחסוך לבעלים כסף באחזקת רכב/כלי עבודה, אלא להקל על אנשים, שבאמת מחזיקים אוסף רכבים ורוצים להנות מכולם. ולא, לא כולנו בעלי הון, שיכולים בקלות לשאת כמה ביטוחים/טסטים "רגילים" ביחד!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...