Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המנייאקים באים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואי, אתה חי בסרט.

קודם כל:

התגעגעתם ילדים? :-P

למי ששאל לאן נעלמתי,

לא ראית את כל השרשורים שעלו בפורום לגביך? כל הפורום נעצר ועלו פה רק שרשורים שהמהות שלהם הייתה "איפה GADIK???". סוף סוף חזרת...:wink:

לגבי מ"צ.

אל תאמין למה שהם אומרים לך. אי אפשר לצאת? שטויות.

אני יצאתי בלי קב"ן משם אחרי פחות משבוע שהתחיל הטירונות. פשוט מאוד אמרתי למ"מ, מ"פ, מ"כ וכל מי שרצה לשמוע - אני פה לא נשאר. לטוב ולרע, אני לא אהיה שם. כששאלו למה פשוט אמרתי להם ששוטרים ואני לא מסתדרים.

פחות משבוע ויצאתי משם. ואפילו על נשק לא חתמתי בזמן שהייתי שם.

לגבי התפקידים,

שוב, אל תעבוד על עצמך.

90% מהאנשים שסיימו טירונות מ"צ הולכים למעברים. מעברים זה תפקיד רע, בלשון המעטה. היציאות הן 10-4 (אם אתה לא מבין מה זה - 10 יום בבסיס, 4 יום בבית. רביעי עד שבת פעם בשבועיים).

כל מה שאתה עושה כל היום זה שומר במעברים למיניהם.

אומנם היום זה קצת פחות עם כל ההתנתקות שהייתה, אבל עדיין מירב הכח הולך לשם.

מעטים מאוד מתקבלים למצ"ח (לא משנה אם תעבורה או משהו אחר, קודם כל תתקבל למצח, אחר כך תחשוב לאן).

בילוש - תחשוב על הריבים עם המשפחות של העריקים וכו'. וגם, לא הרבה מתקבלים.

וכנ"ל לגבי כח 100. איזה שנאה יהיה לאנשים כלפיך. וכנ"ל, גם פה, רוב האנשים לא מתקבלים.

יש עוד תפקידים שלא הזכרת, כמו נותן דוחות מ"צ לחיילים. כמובן שהרבה מאוד אנשים ישמחו לראות אותך באזרחות אחרי זה...

ועוד מגוון של תפקידים שיש בכל מקום רגיל כמו נהג במ"צ, פקיד וכו' - שהם תפקידים זהים לנהג בחיל האוויר, פקיד במודיעין וכו'.

בהצלחה.

נ.ב.

מה שאני חייב להודות - הטירונות של מ"צ ניראת כיף. לא כמו הבית זונות שיש בזיקים וכל זה, במ"צ זה היה נראה לי בזמנו כאילו זה באמת אחווה, כאילו באמת מוטיבציה - זה הדבר היחידי שהדליק אותי במ"צ. אבל רק לחשוב מה יקרה אחרי הטירונות העדפתי אפילו לא לבדוק את זה...:).

Back to the original - NC again.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גדי תשמע, לפחות לי (לא יודע מה עם השאר) אין בעיה עם זה שאתה הולך למ"צ, מישהו חייב לעשות את התפקיד המסריח הזה. אבל אם אתה מתכוון ללכת לשם ואתה מפרסם את זה, אל תתכחש לעבודה שאתה רוצה את זה. להגיד "אני הולך כי אין לי ברירה" זה לא ממש במקום.

לפחות תהיה אמיתי עם עצמך.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני מחזק את הדברים שבן אמר למעלה, בטירונות יהיה לך יותר קל לצאת מאשר בסדיר אם לא תאהב את התפקיד (ראה דוגמא שחר, המבין יבין :roll: ) ומוסיף שהיציאות של מעברים הם כבר לא 10-4, אלא 7-3, 7-4 בהתאמה.

אה, רק רציתי להגיד לך שאין מקום שאתה לא יכול לצאת ממנו בצבא, הכל תלוי בך ובבלאגן שאתה מסוגל לעשות :lol:

פורסם

אני לא מבין גדול במשטרה צבאית, אבל אני יכול להמליץ לך לפסול את כוח 100.

כמו שאמרת זה מסלול, וזה אדם, וטרור, וקרב מגע. זה לא כאילו שאח"כ תלחם במחבלים בכפרים נידחים.. כנראה שרוב השירות תשב ולא תעשה כלום, כמו שאמר אסי מעלי. אם אתה יודע מה טוב בשבילך אל תלך לזה.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
ראשית כל עצוב מאוד שהחלטת להתפנות למשטרה צבאית- אף פעם לא הבנתי את השוטרים שמוכנים לתת דוחות על כומתה מסכנה או על גומיות בנעליים על מי ששומר להם על התחת בגבולות ישראל (ואני מבינהם).

דבר שני כוח 100 זה בית ז*נות אחד גדול אתה אמור לשמור על הסדר בבתי הכלא של אסירים ביטחוניים לפעמים יש לך התפרעויות, ואתה פועל עם "עוזי גז" (גז מדמיע) לא יותר מידיי לעשות חבר שלי משרת שם במחנה עופר.

שוב, שוטרים צבאיים זה רק חלק קטן מהמשטרה הצבאית... ושוטר צבאי אני לא אהייה...

אני לא מבין גדול במשטרה צבאית, אבל אני יכול להמליץ לך לפסול את כוח 100.

כמו שאמרת זה מסלול, וזה אדם, וטרור, וקרב מגע. זה לא כאילו שאח"כ תלחם במחבלים בכפרים נידחים.. כנראה שרוב השירות תשב ולא תעשה כלום, כמו שאמר אסי מעלי. אם אתה יודע מה טוב בשבילך אל תלך לזה.

זה היתרון בכח 100... ההכשרה מעניינת מאוד (קרב מגע, לוט"ר וכדומה) אבל ארוכה וזה חיסרון...

וגם השירות בסדר... שבוע שבוע וגם רוב הזמן לא עושים כלום...

לגבי התפקידים,

שוב, אל תעבוד על עצמך.

90% מהאנשים שסיימו טירונות מ"צ הולכים למעברים. מעברים זה תפקיד רע, בלשון המעטה. היציאות הן 10-4 (אם אתה לא מבין מה זה - 10 יום בבסיס, 4 יום בבית. רביעי עד שבת פעם בשבועיים).

כל מה שאתה עושה כל היום זה שומר במעברים למיניהם.

אומנם היום זה קצת פחות עם כל ההתנתקות שהייתה, אבל עדיין מירב הכח הולך לשם.

מעטים מאוד מתקבלים למצ"ח (לא משנה אם תעבורה או משהו אחר, קודם כל תתקבל למצח, אחר כך תחשוב לאן).

בילוש - תחשוב על הריבים עם המשפחות של העריקים וכו'. וגם, לא הרבה מתקבלים.

וכנ"ל לגבי כח 100. איזה שנאה יהיה לאנשים כלפיך. וכנ"ל, גם פה, רוב האנשים לא מתקבלים.

אני לא עובד על עצמי... למעברים מגיעים כ40 אחוז, לא 90 ולא 80 ולא 70... ואני לשם לא אגיע כי אני בן יחיד....

למצ"ח מחזור שעבר התקבלו כמה עשרות (נדמה לי 40) מתוך 200... כלומר כ20 אחוז, זה מה שאחד שנמצא עכשיו בקורס בבה"ד 13 אמר לי...

נכון לבילוש וכח 100 קשה להגיע, אבל לא בלתי אפשרי... וריבים עם המשפחות לא ממש מפריע לי, כולה קצת מכות... נכון שבאסה לפגוש את העריק שתפסת ברחוב, אבל זה בעיקרון החסרון היחיד מבחינתי...

גדי תשמע, לפחות לי (לא יודע מה עם השאר) אין בעיה עם זה שאתה הולך למ"צ, מישהו חייב לעשות את התפקיד המסריח הזה. אבל אם אתה מתכוון ללכת לשם ואתה מפרסם את זה, אל תתכחש לעבודה שאתה רוצה את זה. להגיד "אני הולך כי אין לי ברירה" זה לא ממש במקום.

לפחות תהיה אמיתי עם עצמך.

יוסי אני לא יודע באיזה סרט אתה חי אבל זה לא סרט טוב... מי החליט שזה תפקיד מסריח?? להיות פקיד זה יותר טוב?

נכון שיש חרא של תפקידים כמו שוטר צבאי או בודק מעברים אבל יש גם תפקידים טובים כמו מצ"ח ובילוש מצ"ח וכדומה...

ולא תכננתי להגיע לפה, אבל מצד שני זה לא שיש לי במה להתבייש...

ובנוסף אל תשכח להיות שוטר זה גם להיות מניייאק... :wink:

פורסם

רוב התרד הזה ערמה של ידע לא אמין... תסתמך על מי שחווה את זה על בשרו...

למי שפתח את השרשור... גדי.

תדע שאפשר תמיד לשנות ג'ובים ולעבור חופשי בין החיילות...

אני הייתי 10 חוד' בלשכת גיוס בחיפה שזה שוק לפנים שם ומאד קשה לעזוב שם, משעמם שם ברמות וצריך לפסול מקצוע..

הגשתי טופס 55, ביטלו לי אותו

הגשתי ערעור - גם ביטלו...

הגשתי שוב עירעור.. גם ביטלו..

בסופו של דבר כבלתי את מנהל גיוס ותוך שבועיים הייתי בבקו"ם.

בבקו"ם ביקשתי להיות או מ"כ טירונים או בשח"ם.

משם הגעתי לשח"ם ואני כבר כחצי שנה שם, עברתי קורס של 4 וחצי חודשים ועד היום נהנה מכל רגע שם.

ולא, זה לא להיות מנאייק - איזה יום אחד בא אליי חבר טוב שלי עושה לי "מה נהיית מנאייק אה..." אמרתי לו... "שיאנסו את אמא שלך ויפרקו אותה מכות אני הראשון שירוץ להושיט לה עזרה..."

אז יש כאלה שלא יכולים לעשות את ההפרדה כשאומרים מנאייק בין שוטר תנועה (שאיליו מתכוונים בד"כ) לבין שוטר סייר שעכשיו יושב בחוץ ובמקרה לדוגמה מחפש את אותו החרא שמחפש כרגע לפרוץ לו את הרכב...

את העבודה בשח"ם אני רואה כעבודת קודש, אני רואה מספיק גופות ותפסתי לא מעט פורצים לרכבים ולדירות, גנבים וסוחרי סמים...

גדי, קיבלת ג'וב. רק אתה יכול לגרום לעצמך להנות ממנו.

אגב, אקדח לא יתנו לך כ"כ מהר תהיה בטוח...

בהצלחה.

פורסם

איך אתה כ"כ בטוח שלא תיהיה שוטר צבאי?

תראה, אם אתה שלם עם עצמך - בכיף. תיהנה ותעשה את השירות הכי טוב שאתה יכול.

אני אישית לא הייתי מסוגל לראות על עצמי הקשר של המילה "משטרה" בוואריאציות שונות שלה. לא פקיד, לא נהג ולא נעליים. אבל יש תפקידים שהם בהחלט מועילים, נותנים תועלת לצבא ולחייל עצמו ויש סיפוק עצמי (מצ"ח למשל זה כבוד, ללא ספק).

לגבי בודק-מעברים: אתה בטוח שזה באמת 40%? אני יודע שבעבר הם היו משקרים לגבי כמות האחוזים של החיילים שהולכים לבודקי מעברים כדיי שהחיילים לא יהיו שבוזים. כולם יודעים שזה חרא תפקיד, אז במקום להגיד 60%, אומרים 40%. כמו שאמרתי, לפני ההתנתקות המספר היה גבוה בהרבה, עכשיו הוא נמוך יותר.

אם אתה בן יחיד אז סבבה, יצאת מזה לפחות.

רוב שאר התפקידים הם בעצם תפקידים זהים לתפקידים בחיל ירוק רגיל אחר ואין יותר מדיי הבדלים, פרט לכמות קטנה של תפקידים שייחודיים למ"צ (מצ"ח, כח 100, שוטר צבאי וכו').

Back to the original - NC again.

פורסם

בתור מי שהצליח לצאת משם בקורס הכי קשה (ב"ום , בודקי מעברים) , אני מבטיח לך שהקב"נית שם היא פשוט מלכה. היא באמת מקשיבה ובאמת עוזרת, קיבלתי ממנה פטור קורס + 64 זמני לחצי שנה כדי שלא יפגע לי בשום דבר.

פורסם

גדי באמ-אמא שלך. אתה קורא לזה מעניין, אני קורא לזה גהינום. קרבי אתה כבר לא תהיה, מה הטעם לשחק בכאילו?

תאמין לי.. זה אולי נשמע מעניין עכשיו. זה לא יהיה מעניין אח"כ.

כמו שסורוק אמר - תקשיב למי שחווה על בשרו.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

גם אני אחד שהצליח לצאת ממשטרה צבאית.

דווקא אני היגעתי לשם עם פרופיל 97 כי סירבתי לשרת בקרבי אז דחפו לי את זה חזק...

עוד בטירונות לא עשיתי כלום ממה שאמרו לי וביליתי את זמני בין המרפאה לחר'פ.

יש לציין שבעקבות זאת לא תיפקדתי ביכלל בטירונות (אפילו לא הייתי בשיעורים של נשק ובמטווחים)

למרות ניסיון כל הקצינים להכניס לי לראש שאני יאלץ לעשות טירונות חוזרת מצאתי את עצמי יומיים אחרי הטירונות בבקו'ם,

פסלו לי את הטירונות אך משום מה הוחלט שאני עובר לחייל הכללי, משם לקירייה כג'ובניק מהשורה.

שם היסתכסכתי עם סגן אלוף ומפקד הקירייה (אלוף משנה) ומשום מה מצאתי את עצמי שוב סביב המשטרה הצבאית.

זה היה כלא 4 אבל לא מהצד של הסורגים..כחייל בחייל הכללי הייתי שם פקיד, אפסנאי, סמב'צ ,סרס'פ,משק מחשב..מה לא...

לא משנה...בשורה התחתונה לצאת מהחייל הזה זה בידיוק באותה רמת קושי של לצאת מכל חייל.

ולא רק 3 הדרכים שאמרת.

קח בחשבון שאם תערוק מהטירונות , 99% שאתה מיחוץ למשטרה צבאית

דוגמא מאלו שהיו איתי וערקו (שבועיים) וגם כששירתתי בכלא ראיתי שם המון שחזרו עם כמה ימי מחבוש בעקבות זאת אבל הסיפור שלהם היה שעדיף ליסבול כמה ימים בכלא משאר 3 שנים בחמ'צ.

וקח בחשבון שאם אתה שם 99% שאתה תהיה שוטר צבאי מהשורה ולא כל התפקידים האחרים שיש בחמ'צ.

גדי 6 קילו, תחשוב על זה ובהצלחה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא יודע, איכשהו האפשרות שמישהו שאתה עוצר אותו כעריק יכול ליפגוש אותך "באזרחות" לא קוסמת לי... או אחד מהאחים שלו....

או האפשרות שתשב 3-4 שנים אחרי זה באיזו חומוסיה בדיר-אל-משהו ואיזה שב"חני"ק יזהה אותך ו...

לא יודע, אולי זה ביגלל שאין לי יצר הרפתקנות, אותי זה ביגלל שאני פראנואיד... אולי זה ביגלל שאני ריאלי, במדינה שלנו, שהורגים מישהו ביגלל מקום חניה אנשים יעשו הרבה יותר על זה שפגעת "בכבוד (המ7ורגג) שלהם"....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בתור אחד שהעביר בחיל הזה 3 שנים מזוויעות למדי, תן לי לחדש לך דבר או שניים:

1. המ"כים בטירונות יאכילו אותכם סיפורים על תפקידים מעניינים, שירות מלהיב, ואישור על אזרחי עם אקדח צמוד.

זה שטויות במיץ עגבניות - השרות במצח משעמם ביותר, לרוב אתה מתעסק במילוי טפסים וקבלת עדויות מחיילים שעברו תאונות דרכים "תורן ת"ד" הם קוראים לזה... חחח...

בלשים אולי מקבלים אישור על אזרחי (משרתים על אזרחי) אבל אקדח הם רואים רק בחלומות. בכל משימת לכידת עריקים חייב להיות חייל אחד על מדים, עם נשק ארוך (חחח (2)) - בד"כ הצעיר שבחבורה.

להיות לוכד עריקים זה זוועה, לפתוח את הדלת למשפחה באמע הלילה, הילדה בוכה, האישה צורחת בבכי, והאבא לא יודע איפה לקבור את עצמו, זה ממש לא תענוג, וזה התרחיש הממוצע. מרדפים תראה אולי פעם בחודש, ולרוב זה יגמר בזה שתתקפלו מזירת האירוע בבושת פנים, כי - לרדוף אסור הרי.

אההה... והפינוק האמיתי זה לכידות מוצ"ש, בהן אתה סוגר שבת בבסיס בכיף, רק כדי לחכות למשימת מוצ"ש, או יותר טוב, נותנים לך ללכת הבייתה בשישי בבוקר (אחרי משימת לילה חמישי), ואומרים לך לחזור במוצ"ש לבסיס.

אההה, וכבר אמרתי שהיציאות הן שבת-כן-שבת-לא ואפטר אחד בשבוע, לפחות עד שתעבור קורס סמלים ותקבל דרגה.

כח 100 משחקים כל היום בפלייסטיישן. נקודה.

2. היחידים שבאמת נהנים בשרות במשטרה צבאית:

א. חוקרי מצח ו/או בלשים במצח מצטיינים שהגיעו ליחידות המובחרות ביותר של משטרה צבאית, אם בימל"מ, או לצוותי החקירה המיוחדים בפיקודים.

ב. שוטרים רגילים שהעבירו את השרות שלהם על אופנוע... מודה, זה מה שאני עשיתי.

אגב, גם רוכבי האופנועים טוחנים לא מעט, תלוי למי הם כפופים. יחידת האופנועים של הימל"מ טוחנים כמו גדולים. בעוד שהרוכבים בפיקודים עושים חיים משוגעים.

מקווה בשבילך שלא תסיים ש"צ חפ"ש שטוחן סיורים ופיקוח משמעת (דו"חות על כומתות בעעע).

או כמד"כ - סוהר לכל דבר

או כבודק מעברים - הסיוט של כל אם פולנייה

והאמת, מקווה בשבילך שתצליח לעוף מהחייל המ&דיין הזה.

כי ה-3 שנים יכולים לעבור לך בכיף יחסי אולי...

אבל.......... המילואים נשארים לנצח, וזו הרעה החולה של החייל הזה, לא משנה מה עשית בסדיר, אתה תטחן בבסיסי כליאה של עצורים בטחוניים מילואים 30 יום בשנה. כל שנה.

יאללה, בהצלחה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (כן, נתפסה לי המקלדת)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...