Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילמו אותי!! איך אני יוצא נקי??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפסו אותי על 116 בכביש של 90!

אני חייל וחשבתי אולי לשחק על העובדה הזאת יש למישהו רעיון אחר איך לצאת נקי או עם עונש קל יותר??

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם

מדובר ב-250 ש"ח קנס, ללא נקודות. אם אתה יכול למלא מיכל מלא ברכב, אתה תשרוד גם את זה.

והקטע של המדים ממש, אבל ממש, לא עובד.

פורסם

קודם כל אם זה היה 250 ש"ח אז חפיף אבל זה 750 ש"ח וזה כבר יותר מדי והבנתי שזה גם 10 נקודות לפי מה ששמעתי אז הבהרנו את זה...

עכשיו מישהו יכול להגיב? ולעזור?

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם
מדובר ב-250 ש"ח קנס, ללא נקודות. אם אתה יכול למלא מיכל מלא ברכב, אתה תשרוד גם את זה.

והקטע של המדים ממש, אבל ממש, לא עובד.

מוזר...

כשיצא לי להיות בבית משפט לתעבורה לפני כמה שנים, אני זוכר שהיה שם איזה חייל שהתבכיין לתובע.

לו זה דווקא עזר.

MITSUBISHI GALANT SPORT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...