Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה מדובר במזדה לנטיס 97 1800 אוטומת רק כאשר הרכב חם שאני משלב להילוך R אז אני מרגיש מכה בתוך ברכב

צבע של השמן הוא ורוד ואין ריח של שרוף . הגיר מחליף הילוכים בצורה טובה.האם זה אומר שהגיר עומד ללכת או שיכול להיות עוד דברים שגורמים לזה????( התושבות חדשות) ואני גם חושד שיש לי עודף של שמן גיר ( חצי ק"ג) בערך.

צונזר.... :?

פורסם

ורוד זה צבע של שמן מעורבב במים, ואם זה המקרה, אז כן - הגיר בדרך למסר את נשמתו.

אם כוונתך לאדום בהיר שקוף = אז סביר שזו בעיה של תושבות וכו'.

פורסם

אדום שאני שם אותו על היד פשוט על המד הוא נראה ורוד. אם זה תושבת למה זה נותן מכה רק שהרכב חם שהוא קר אז אין שום מכה. דרך אגב מכה די חזקה אני ממש מרגיש את המכה בתוך תא נוסעים ורק שאני משלב לR.

משהו יכול להגיד לי מה בדיוק הסימנים של גיר העומד ללכת???

פורסם

חבר'ה יש חדש בקשר למכה שמרגישים כאשר משלבים לR ברכב שלי. הייתי ב 2 מוסכים:

1) אמר שיש לי חופש בציריה מסויימת וגם איזה שהוא חופש בסטליטים בתוך הגיר (אין לי מושג מה זה) נשמה מפחיד.

2) המוסך השני אמר שהוא חושב בגלל שהתושבות שלי לא מקוריות אז אני מרגיש את המכה הזו.

אין לי בעייה לקבל את שני הדעות האלו אבל מה שלא מסתדר לי זה שלפי ההיגיון אם זה תושבת או ציריה למה כאשר הגיר\ רכב קר אני לא מרגיש בכלל מכה??????

מה אתם אומרים???

פורסם

יש חדש עוד מוסכניק אמר שהוא חושב שאולי המכה מהטורבינה יכול להיות???

מישהוא יכול אולי לעשות לי סדר בבלגן?

*** עשיתי לך סדר בבלאגן, גם כותרת סתמית שנערכה וגם סמני שאלה ממש מיותרים***

פורסם

בערך ל 20 - 30 דקות ; לא תמיד מביא לתועלת אבל כדאי לנסות .

לגבי האם לפעולה הזאת יש תופעות לוואי לא רצויות ... ? אנני יודע .

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

לא ניסיתי לבצע את ניתוק המצבר בהקשר של תופעת "הגיר הבועט של לנטיס" ...

והוא אכן בולט בהעברה ל R = תושבות פגומות ,מירב הסיכויים( בשלי ,החלפתי את התושבות, התופעה קיימת אך מורגשת פחות) .

נסה את הניתוק של כבל מינוס במצבר לחצי שעה , תחזור ותספר האם "הקומבינה" עובדת.

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

• תוכן חדש...