Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלטרנטור סאאב 9000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברכשי רכב מי סוג סאאב 9000CDI שנת 94 והיום נישרף לי האלטרנטור בזמן נסיעה התחיל לצאת עשן מי המנוע, ו האוטו נעצר. הזמנתי שגריר ונסעתי למוסך ואמרר לי שצריך לשפץ את הלטרנטור ושזה יעלה לי 1200 שקל, שאלתי למה כזה יקר ,ואמרו לי כי זה חלק שונה שצריך להזמין במיוחד שיש רק במוסכי UMI ו MERCEDS , ושזה עבודה קשה ומסובכת להגיע לאלטרנטור באוטו הזה ,

ורציתי לדעת הם זה בעמת נכון שהעבודה באמת מסובכת ושזה עולה 1200 לשפץ?

תודה לעוזרים !!!

HU-JVC KD LX 110R\FRONT-KENWOOD KFC1068S\REAR-PYLE PL6984BL\SUB-LANZER MAX 12\ FRONT AMP-MAGNAT THE ROCK 400\REAR+SUB AMP-MAGNAT THE ROCK 800

SAAB 9000 2.3L :smile:

פורסם

אכן כן. מדובר באלטרנטור מתוצרת "בוש" והגישה ברכב קשה מאוד כדי לפרקו ועקב כך יש לשפצו רק עם חלפי "בוש" מקוריים ויקרים כדי לשמור על איכות ולהמנע מתיקון חוזר שמצריך שוב עבודה רבה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

היתה לי בעיה דומה עם סאאב 9-5, פניתי לאריה גרוסמן שהוא המומחה מספר אחד בארץ לסאאב והוא מצא חי אלטרנטור משומש במחיר הרבה יותר זול משיפוץ. מומלץ.

• תוכן חדש...