Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2006,

gozal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין בכלל השוואה לחו"ל...

ברור שאין השוואה.

ואפרופו חו"ל.... נראה לך שהם יודעים על התערוכה הזאת בכלל???

זאת תערוכה שושו

אם היינו מדינה כמו ארה"ב או גרמניה זאת הייתה תערוכה נחשקת ומוכרת בעולם, חבל שזה לא כך.

רק דני קושמרו יודע להקצין דברים וכל פעם בכתבות שלו הוא יודע לפאר ולהעצים וכמובן לנהוג על המייבאך.... שיפרגן גם לאחרים מה יש???

מה שכן, טוב שיש מישו כזה בחדשות מין נציג מוטורי בין יונית לוי לגדי סוקניק.

Polo 2012

פורסם
לא הקדמתם קצת????

וגם,

לא נראה לכם קצת מוגזם לשלם 120 שקל בשביל לראות C5? C4?

היום ראיתי, תודה.

אני רואה אוטומוטור כל יום, אני רואה תצוגה של כל גווני הקשת המוטורית, מענתיקות, לרכבים קלאסיים כמו פיאט אונו, רכבים נפוצים, כמו לאנטיס, רכבים מוזרים כמו לאדה, רכבים אקזוטיים כמו פורשה, אני מדבר עם שומאכרים כל יום בפורום CF, וכמובן מקבל הכרות מעמיקה כולל ראיונות עם קסנטיה אחת.

ואני לא משלם על זה שקל!

ארז השתגעת? תוכל לראות גם מאזדה 3 וטויטה קורולה!

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לפי מה שהבנתי הולך להיות רחוב שלם שכל הקבוצות של הראלי בארץ יציגו את הקבוצות ואת המכוניות, כולל תצוגת תכלית

פורסם
ואני לא משלם על זה שקל!

ועוד איך משלם... ויותר משקל... מה עם ביטוח? טסט? דלק? חניות? או שיש לך רכב פלא שעושה לעצמו טסט בחינם, מתעלם מביטוח כי הוא נעלם בשעת תאונה, וממזער עצמו כדי להיכנס לשקית של הסופר כשאין חניה, ופועל על טכנולוגיות חדשות שכולל מנוע אורגני מרובה רגליים שמסוגל לרוץ במהירות של 110 בכביש בין עירוני? i dont think so

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

נכון שאוטומוטור לא באמת מעניינת, כי כמו שאמרו פה C5 ו מאזדה 3 אפשר גם לראות ברחוב הקרוב למקום מגורייכם, אבל כשסוף סוף יש "תערוכת רכב" - לא תלך?חוצמיזה דווקא יש הרבה קונים פוטנצייאלים שמוכנים לשלם כמה עשרות פרוטות וללכת למקום אחד עם כל היצרנים ולהשוות מחירים ודגמים במקום אחד במקום להסתובב בין כמה אולמות תצוגה, במיוחד כאשר נחשפים דגמי 2007 אצל מרבית היבואנים.

בסופו של דבר אוטומוטור היא פרסומת אחת גדולה, ואנחנו משלמים עליה כסף והרבה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ועוד איך משלם... ויותר משקל... מה עם ביטוח? טסט? דלק? חניות? או שיש לך רכב פלא שעושה לעצמו טסט בחינם, מתעלם מביטוח כי הוא נעלם בשעת תאונה, וממזער עצמו כדי להיכנס לשקית של הסופר כשאין חניה, ופועל על טכנולוגיות חדשות שכולל מנוע אורגני מרובה רגליים שמסוגל לרוץ במהירות של 110 בכביש בין עירוני? i dont think so

אוקיייייי מישהו לקח את ההודעה שלי ברצינות...........:shock:

• תוכן חדש...