Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלתות מתרוממות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ד"א שמעתי מהבעלים של היונדאי קופה בתמונות של פיט-סטופ שהדלתות נפתחות כחצי מהלך רגיל ואז למעלה, ושאפשר לצאת מהן כאילו הן דלתות רגילות...

ד"א רן מאיפה אפשר לקנות רק את הצירים ולעשות את ההתאמות לבד?

פורסם

אם נישמע מדברי שביצעתי את הדבר הרי שטעות בידך, מרגע שנמסר לי כי העניין לא בטוח ולא חוקי ירדתי מהעניין לגמרי, יהיה מגוחך להשקיע זמן, כסף ולהרוס רכב טוב, ולגלות אחר כך שלא ניתן לעשות עימו כלום....הביטחון האישי שלי ושל משפחה בראש סדר העדפיות, עדיף להשקיע את הכסף בצמיגים פחחות מכניקה ולא בשטויות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

המנוע הוא אכן SLANT SIX , 6 צילינדרים בטור ולא V8.

למי שמתעניין בשאר הדברים:

גיר קרייזלר 999 ( אוטומט 3 הילוכים )

סרן אחורי קרייזלר 7 1\4 אינץ'

גלגלים 205\70\14 ( שמתישהו יעזבו לטובת 17" או יותר אם יהיה תקציב )

תודה על ההתעניינות וסליחה על ההקפצה..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

לא חסר מה לעשות עם הרכב שלך! ואני שמח שיש לך כיוונים כלבבי.

אם אתה צריך עזרה בכל דבר אפשרי צור איתי קשר.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
לא חסר מה לעשות עם הרכב שלך! ואני שמח שיש לך כיוונים כלבבי.

אם אתה צריך עזרה בכל דבר אפשרי צור איתי קשר.

תודה רבה על ההצעה , אכן יש המון עבודה על הרכב...

כרגע הוא עומד בשיפוצים , על הפרק: עבודות פחחות שכבר החלו על אש קטנה , שיחזור של פנים הרכב..

אחרי זה אלוהים גדול....

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תוכן חדש...