ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,523 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 989 צפיות
חברה יש ברשותי איביזה 1600 שנת 94 עם קצת ממתקים אתם יודעים אגזוז פילטר ספויילר ועוד כל מני שטויות..... החלטתי שאני רוצה לעבור לאוטו ספורטיבי יותר עם יותר כח יותר פוזה.... המחירון של האיביזה בסביבות ה 18 אני מבקש 21 בגלל התוספות וכל השטויות..... עכשיו אני רוצה המלצות לרכבים ספורטיביים יותר... חזקים יותר.... יפים יותר.... אני כמובן מוכן להוסיף בסביבות ה 20 אלף... ככה שיש פה משהו כמו 40 אלף אוכל להתגמש אפילו ל 45 תמליצו לי על כל רכב חמוד שעולה בראש שלכם..... תודה רבה רבה רוקפורד
הודעה אחרונה מאת rockford, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני שמעתי פווול תשובות..ולפי הסקר זה 50,50..הרבה אומרים שהוא מעולה ומהיר. והרבה אומרים שהוא על הפנים.. האם שווה לי לקנות פיאט אונו 94' ב-10000 ש"ח יפהפיה,עם איבזור יפה והוא לא עבר את ה-120000 ק"מ,מטופל עם טסטס עד 2005..יש לו 1400 סמ"ק. מישהו יודע אם שווה לי לקנות אותה.? אני רוצה לעשות אותה יפה עוד יותר..ושתהיה מהירה. אני רוצה להוסיף לה דוד לחץ,פילטר אוויר חדש ב-600 ש"ח. האם הפילטר והדוד יוסיפו לי יותר כ"ס..ואם כן אז עד כמה.? עכשיו עוד שאלה..אם יש מישהו שיודע בכמה היא מאיצה ל 100 מ-0 אני אשמח לדעת. (אני יודע שהיא לא מכונית ספורט). יש מצב לשפר אותה בלי להחליף מנוע.?ואם כן..כמה זה יעלה לי. מצטער אם שיגעתי אתכם.!!!! [/b]
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למישהו יש חוות דעת על האוטו??? יש לי 2 אופציות: קופה עם 100 אלף ק"מ סאנרוף ידני מודל 98 ב40,000 שקל או קבריולט 95 אוטומטית 80 אלף ק"מ יד שנייה ב38,000 שקל המנוע אני יודע שהוא של הונדה--כלומר חזק הוא אמור להיות....... שוק על הפנים ידוע!! אבל איך הוא בתור אוטו לילד בן 18????
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
-
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב, אז אחרי כמה וכמה מריבות עם ההורים, אמא שלי הזמינה שלשום מאזדה 3 1.6 (כן כן, כסופה... ) כל נסיונותי לשכנע אותה שהיא רק תתאכזב, בטח ובטח אחרי שהיתה לה 307 2.0 (ז"ל), עלו בתוהו... אמא שלי עכשיו מחפשת מבעלי מאזדה 3 תגובות, ביקורות וכו'... הבנתי ש-1.6 יחסית לא משהו מבחינת הכוח, כלומר המנוע חלש לרכב הזה. מישהו יכול לאשר? איך דגם ה-2.0 ליטר? (הוא בא עם ג'אנטים "17... סחתיקה... ) תודה, הראל. נ.ב - היא הזמינה נסיעת מבחן, אבל אני מעדיף לקבל עוד ביקורות על הרכב.
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני מספר ימים הלכה הטויוטה אונסיס טוטאלוסט... עכשיו אנחנו מחפשים אוטו חדש (לא מהחברה אלא יד שנייה). מה הייתי מציעים לי לקנות בסכום של 100,000 שקל פחות או יותר.. דרישות: מנוע 2.0 או 1.8 אוטומטית לא פחות משנתון 2001 חשבתי על הונדה אקורד..לא הצורה החדשה אלא אחת לפנייה בעלת מנוע 1.8 טיפרטרוניק -האוטו נמצא בגבולות התקציב? תודה לעוזרים..
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עד כמה להתפשר על המחיר זו השאלה? המחירון של האוטו הוא 25700, אני מעוניין לתת לו אותו ב 20,000 זה אפילו לא אופציה הוא אומר... זה מוגזם מה שאני מבקש? עד כמה הייתי צריך להתפשר?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אח שלי עומד לקנות מכונית - MITSUBISHI SUPER LANCER DLX 1.6 שנת 94, עברה 207.000 ק''מ במחיר של 22 אלף שקל. היום הרכב עבר בדיקה במוסך ואלו הבעיות שנמצאו ברכב: המערכת: 1. מנוע 2. מערכת קירור 3. מערכת דלק 4. מערכת הצתה אבחנה: נזילת שמן, דליפות לחץ בינוניות בצילינדרים, כבלאי מנוע/טבעות בוכנה, תושבות מנוע פגומות, סימני התחממות מנוע, ניקוי הזרקה. המערכת: 5. מערכת פליטה אבחנה: דליפה בחיבורי צינורות המערכת: 6. סרן קדמי ומערכת היגוי אבחנה: סטיות הגה המערכת: 7. קפיצים האבחנה: תקין המערכת: 8.שילדת רכב - ליקויים בעלי משמעות גבוהה אבחנה: תיקונים כלליים בגוף הרכב, החלפה או איכול פח דופן אחורי שילדת רכב - ליקויים בעלי משמעות נמוכה אבחנה: איכול על גג, החלפה מכ…
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני חדש פה וברצוני לקבל את עזרתכם . אני בן 18 ואני רוצה לקנות רכב בתקציב של עד 3000 שקל . חשבתי על הסובארו די אל סטיישן 1300 , פורד פיאסטה או סיטרואן בי אקס . בבקשה תעזרו לי כי אין לי מושג מאיפה להתחיל בכלל
הודעה אחרונה מאת ariKk, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברה מזמן לא כתבתי כאן אני מתרגש..בכל מקרה אבי התאהב ב X5 של במוו ובדיוק הפלא בפלא על התיאום לקוח שלו רוצה למכור אחד שנת 2000. האוטו שמור חיצונית ומעולם לא ירד מהכביש כמובן שניקח אותו לבדיקה אך לפני זה יש ברשותי כמה שאלות: 1.בחשבונית המקורית של האוטו מצויינות תוספות כמו חבילת ספורט,מושבים מחוממים טלפון מערכת HI FI חיישני חנייה גשם וכו' . השאלה היא האם התוספות האלה הן אורגינליות או שהתוספת במחיר היא זניחה (עד כמה שזניח יכול להיות אצל במוו) או האם ישנו מחירון מיוחד לתוספות אלה? כמו כן ראיתי שהאוטו נועל צמיגי 19" ייתכן? 2.בנוגע לצריכת הדלק לדעתי היא על גבול הטירוף האם יש למישהו מושג /נסיון /שמע /ראה? כיום הוא נוסע על 528 (לשם ההשואה). 3.נסענו באוטו והב…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לא מצאתי בגוגל אפילו תמונה אחת של הדגם, יש לו שם נוסף? מה אתם אומרים עליו מבחינת נוחות/מנוע? ובכללי? המחירון הוא 35 או 40 אני חושב ורוצים עליה 25, כמובן שניקח לבדיקה קודם.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
אנחנו קונים רכב יד שניה לאחי ורוצים שזה יהיה על שמו אבל הוא לא נמצא בבית האם זה אפשרי לעשות את העברת הבעלות בדואר אבל בלעדיו אם כן אז מה אני בדיוק צריך לעשות תודה רבה לכל העוזר!!!!
הודעה אחרונה מאת cmishal, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המחיר: 35 אלף ש"ח. דרישות: דיזל. כמה שפחות יאכל דלק (עם המחירים היום ...גם דיזל זה לא זול) מנוע לא משנה נוחות .. רצוי צרפתיה, אם אין .. אז לא קריטי רק שיהיה מזגן ! ואם אפשר.. שיסחוב שלא ימות לי בעליות של ירושלים. הממצאים מראים על סקסו דיזל ... אפשר למצוא שנתון גבוה יחסית (2000) מכל מיני חברות ליסינג וכו .. אשמח לעוד דוגמאות בסגנון הסקסו. תודה.
הודעה אחרונה מאת YNV, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם , יש לי היום מאזדה לאנטיס 323 ידנית(1800) 95 ואני ואבא מעוניינים להחליף לג'יפ קטן ולא יקר... חשבתי על סוזוקי סמוראי... מה יש למומחים להגיד על האוטו?!?! יש העדפות לאחרים?... תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת romer-, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכל המומחים. אני מחפש כרגע רכב בסביבות ה-30 וקצת אלף ש"ח. השיקול היחידי שלי הוא אמינות, ועלויות אחזקה נמוכות. כלומר: אוטו שלא מתקלקל הרבה, ואם הוא מתקלקל - שיהיה זול לתקן. לאחר שערכתי בדיקה לא קטנה, ננעלתי על שתי מכוניות: יונדאי אקסנט או דיהטסו שרייד. הבעיה: קשה למצוא מכוניות אוטומטיות כאלה בשנתון מעל 95, בתקציב שלי. יש מעט מאוד, רובן עם קילומטרז' גבוה, והן גם נחטפות במהירות. הדבר הביא אותי לחשוב בכיוון של יונדאי לנטרה 1600 סמק אוטומטית, שנים 96-97. אני מוצא הרבה מכוניות כאלה, במחיר שמתאים לי. מה דעתכם? איך הרכב מבחינת אמינות ועלויות אחזקה? מבחינת מחיר - הוא עולה כמו אקסנט 1500 סמק, ואפילו פחות! יש לציין כי שיקולים של נוחות, ביצועים, עיצוב, …
הודעה אחרונה מאת ariel-s, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שיהיה קטן וחסכוני... הכי חשוב חסכוני, מנוע בנזין - לא משנה אם ידני או אוטומט חשבתי על IBIZA או PUNTO או סיטרואן הקטנה הזאת (שחכתי תדגם) אבל על כל אחד מאלה אנשים אמרו לי דברים שהפחידו אותי... אתם יכולים להמליץ לי? כמו כן מומלץ שיהיה הגה כוח תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
אני מחפש כבר אמון זמן סיאט איביזה וראיתי שאפשר ליקנות מסוכנויות מכוניות מאיזר הדרום שמיתמחות במכירת רכבים מיד שניה.אני מעוניין ליקנות סיט איביזה שנת 94 אם מישהו יודע עם סוכנות כזאת שיעזור לי מאוד ויפרסם את הטלפון שלה או אתר או כתובת בבקשה תודה...
הודעה אחרונה מאת MATAN1819, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברצוני לקנות רכב, הכוונה היתה הונדה סיוויק שנתון 94 (הצ'בק או קופה). ואתמול משום מה אבא שלי הסיט את תשומת ליבי לאקורד משנתון 91-95 שעולה לא יותר מכמה אלפים מעטים מהסיוויק, מכיוון שזה נשמע נחמד חשבתי לחקור מעט על האקורד ומאחר שאין לי מושג ואני לא מכיר את הרכב הנ"ל רציתי לשמוע את דעתכם. ומאיפה אני יכול למצוא מפרט מכני לגבי המנועים 2000 וה 2200 שיש לה. ד"א, החשוב לי הוא האחיזה והמהירות של הרכב, מישהו יודע אם היא חזקה או חלשה יותר מהסיוויק הצ'בק ?
הודעה אחרונה מאת ariKk, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
גרסאת ה5 דלתות היותר יפה לדעתי. מה דעתכם על הרכב? עריכה: דגם 2.0 סמ"ק 130 כ"ס, מגנזיום, רדיו דיסק, הגה עור וכ"ו וכ"ו.
הודעה אחרונה מאת a.c, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום בהמשך לתרד שפתחתי כאן לפני כמה שבועות לעזור לחבר שלי לקנות רכב מצאנו בשבילו כמה אפשריות והוא גם עומד על תקציב בטוח ולא דימיוני התקציב הוא 30 אלף שקל עכשיו עד היום ראינו כמה רכבים: גולף CL עם 220 אלף ק''מ במצב טוב רק צריכה קצת פחחות הבעלים רצה 25 והוא חשב על סופר לנסר ועוד כמה אופציות שבסוף הוא ירד מהן עכשיו הוא נדלק על הטויוטה קורולה והוא ביקש שאני יברר עוד פרטים בשבילו... בנוסף יש כמה שאלות על הרכב: האם יש גרסה ידנית? האם הרכב אמין כמו הדגמים היותר חדשים? אני יודע שיש 2 דגמים: 5 דלתות ו 4 דלתות האם למישהוא יש תמונות כדי שהוא ידע בדיוק מה לחפש. והאם זה יכנס לו בתקציב? הכוונה היא לטיוטה קורולה מומלץ ידנית מנוע 1600 סמ''ק ב…
הודעה אחרונה מאת nafnaf, -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני מחפש חוות דעת על רנו טוויגו , יש לי אופציה לקנות (אם אני לא יפספס...) רנו טווינגו , השאלה היא איך היא מבחינת אמינות וחלפים . לא מעניין אותי איך היא מבחינה ספורטיבית.... היא פשוט לא . אני מאוד ישמח לקבל תשובות זריזות כמה שאפשר. דוד
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני שתצלבו אותי ותגידו שלא ביצעתי חיפוש אז אני אגיד שנברתי במנוע חיפוש ולא מצאתי כלום על הרכב... אני מחפש לדעת כמה סוסים יש לה, אמינות, איבזור, סחירות וכל מה שאתם יכולים להגיד לי עליה תודה, איתי.
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 7 אלף צפיות
אוקי אז ככה: 1. איך אני רואה בבדאות שהרכב הוא יד ראשונה? איפה זה אמרו להיות כתוב? 2. איך אני בודק אם האוטו לא משועבד? או שהוא של משהו אחר ולא בעל הרכב? 3. איך קוראים לכל הפנקסים האלה שכתוב בהם את כל זה? 4. איך מבצעים את ההעברת הבעלות? 5. האם אני יכול לבדוק אם המנוע הוא מקורי ושמעתי שיש עליו מספר מה זה אומר המספר הזה איך בודקים והכל?? 6. ועוד משהו מה אני אמור לבקש מבעל הרכב להציג לי כמו ספר טיפלוים מה עוד... ?? בקיצור חברה אני לא ממש מבין בזה וההיתי רוצה שמשהו יסביר לי בדיוק תודה רבה רבה לכל העוזר ולפורום כולו!!!
הודעה אחרונה מאת cmishal, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב הוא שנת 2000 והוא יד 2 לאחר שהיד הראשונה היתה חברת השכרה,אומנם נראה כמו חדש אבל עבר כבר 85,000 ק"מ. המחיר המקורי הוא 39K אבל בגלל הקילומטרז' וההשכרה המחיר יכול לרדת ל-29K. על אמינות הפיאסטה יש מחלוקות קשות בין אלו המשווים אותה ללא פחות בעייתית מפיאט אונו לבין אלו שמשווים אותה לטויוטה ,אני נוטה להאמין שלרכב יש אמינות גבוהה,כל מי שיש לו דעה או שהוא בעלים לאחת מוזמן לענות.
הודעה אחרונה מאת beresford, -
זהו..הB4 אצלי. 1 2
מאת tomer.s-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
קודם אני רוצה להתנצל שלא עדכנתי בזמן ההתפתחויות-שגעו לי קצת ת'שכל עם ההחלטה הזאת אבל בסוף הלכתי(נסעתי)עם הלב. תודה רבה לכל המייעצים - במיוחד למקצועיים. אז איך הרכב: נוחות-בשבילי הרכב נח אבל מי שמחפש גיהוץ כבישים זה לא הרכב בשבילו. בפנים-המרווח פנים נראה לי טוב יותר מאשר נתון בסיס הגלגלים(2.67) אבל אולי זה ההרגשה שנותנים רפודי העור הבהירים. חוצמיזה יש אבזור די עשיר עם כל מני פיציפקסים קטנים וכיפים וזה מוביל אותנו להנעה: כל סיבוב מפתח הסוויץ למצב START הוא חגיגת שעונים שנדלקים בשלבים, כמה שניות סה"כ-זה מתחיל במסגרות האדומות של השעונים אח"כ המחטים האדומים עושים סלטה לסוף הסקלה וחוזרים(אחלה מופע) ואז האורות הכחולים זרחניים נותנים את שלהם..ו…
הודעה אחרונה מאת mazda626, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
****נא לרשום כותרת נורמלית, אני צריך עזרה דחוףףףףףףףף זה לא נורמלי**** היי. אני עומד לקנות אוטו מחר (להעביר בעלות). עשכיו גיליתי דרך האתר טאבו דירקט שרכב שאני אמור לקנות (יש שניה) מופיע במאגר רשם משכונות . בטופס שקיבלתי כתובת כזה דבר: תאריך רישום: 16/07/1997 תקופת מישכון 99 שנים עד תאריך: 16/07/2096 נושה: תאגיד בנקים מס' מסלקה 10628 בנק לאומי לישראל ----------------- ----------------- חייבים: אזרח ישראלי ----- ---------------------- ----------------------- נכס: רכב שאני עומד לקנות. מה עושים??!!!!!!
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש לי שאלה מעט מסובכת, מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. אני רוצה לקנות רכב משפחתי אבל עם "אופי ספורטיבי", בתקציב של עד 120 אלף. עדיף ידני (יותר זול), מנוע 1.6 יספיק, אמין ולא זולל הרבה דלק. חשוב לי גם שהערך של הרכב לא ירד בצורה דראסטית, ותכף אסביר למה... אני מתבלט אם לקנות חדש או משומש (דגם חדש, שנת 2003\2004), אני די מפחד להדפק בקטע הזה עם רכב שחוק\שהתעללו בו. כרגע יש לי סוזוקי בלנו 2000, מנוע וגיר לא רעים, חוץ מזה "בררה", עוד בעייה היא שהערך של האוטו הנ"ל צונח בצורה דראסטית אחרי 4-5 שנים.. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה מראש לכל המגיבים
הודעה אחרונה מאת adi_n, -
-
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
איך הרכב פולקסוואגן גולף בשנים 94-97?? בדגמי 1600 סמ"ק ו-1800 סמ"ק.. רכב אמין?? צריכת דלק?? איכות ההרכבה ברכב?? עלות טיפולים ברכב?? ביצועים?? הכל הכל... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת kenny4, -
- 4 תגובות
- 999 צפיות
אבא שלי קונה עכשיו סקודה אוקטביה חדשה TDI 1.9 אוטומטית (אל דאגה לי כבר יש פאסאט מודל 98 TDI ידנית משלי אנחנו יכולים לקנות תאוטו הזה בלי מיסים. השאלה היא כמה הוא יעלה לנו בלי מיסים? מחיר רגילה וא בערך 150 אלף שקל לאוטו כזה חדש. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת shahar75, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
ביני ובין אשתי יש ויכוח רציני ביותר על הרכב הבא: פאסאט 88, יד 2, קילומטרז' באזור ה-200 אלף, מזגן,אוטומטית,הגה כוח, שמורה פנימית. הבעלים המליץ שכדי לשמור על חיי המנוע, מומלץ לא לעבור את ה-100 קמ"ש (האם זה נכון לדעתכם?). אני גיליתי שהרכב כבד למדי ומאיץ לדעתי די לאט. מצד שני הוא נוח ומאובזר בלי שום פרופורציה לאף רכב אחר. ואני לא הולך לכתוב כלום על המחיר - הוא בדיחה. לדעתי יותר ממהירות והאצה חשובה בטיחות ונוחות נסיעה. את זה אי אפשר לקבל מאף רכב שאני ראיתי עד היום. אולי אני טועה, אבל גם בתקציב של 24 אלף ש"ח לא ראיתי שום דבר דומה, וזה פי כמה יותר ממה שהבעלים רוצה. לאשתי נורא חשוב שהרכב שנקנה יוכל לעשות פעמיים-שלוש בשבוע את המסלול מאזור עמק יזרעאל לת"א (וחזרה כמובן…
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ללא תאונות ללא שסי, רק עבר צבע כללי. טסט עד מאי 05
הודעה אחרונה מאת אייל,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 297 אורחים (הצג רשימה מלאה)