Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני כבר משתוקק לקנות את האוטו במחיר מתחת למחירון, רק ניקח לבדיקה אצל פחח ואז למוסך כמו בכל בדיקה שגרתית, אבל לפני הפרוצדורה רציתי לשאול בעצתכם.

**חשוב הודעות מעצבנותצ כמו "חפש בפורום" ונעילות, אני רוצה לציין כי עברתי על כל תוצאות החיפוש של "מגאן קופה" - כן, כן- אני משועמם שעבר על לינקים של יותר משלושה עמודים, וזה בגלל שאני ממש רציני בקשר לאוטו.

בכל מקרה מדובר ברנו מגאן קופה, 1.6, ידנית כמובן, 96, 130000 וצהובה :)

עכשיו מכל ההסתכלויות בחיפוש ציינתם שזה יותר אוטו פוזה, ואכן אני לא ממש מחפש ביצועים, וגם אמרתם שיש עליו אמינות, לכן אי שואל שוב אם בכל מקרה אולי אתם מכירים אי אילו מחלות באוטו שכדאי לשים דגש בבדיקה, מה אתם חושבים עליו מבחינת אמינות בכלליות (כי לרב התייחסתם אליו יותר בעין בוחנת כאוטו ספורטיבית - וכמובן כולם מסכימים פה אחד שהוא לא). ובכלל אם בבדיקה הכל קשורה (חוץ מדברים קטנים וברי תיקון) האם ניתן לסמוך עליה לגמרי??

בנוסף אולי אתם מכירים את האוטו הספציפי הזה ויכולים לתת לי נתונים עליו ועל הבעלים - האוטו צהוב מגבעתיים ושם הבעלים עדי (יותר מזה לא אספר), והוא מרבה להיות במפגשי ר"ג.

אני מבקש ממכם לתת לי תשובות ישירות ולא לשלוח אותי ללינקים, אני סומך עליכם בקטע הזה ואל תשכחו שמעל ל30000 שקל על הכף ברצינות.

בנימה זו רציתי גם להגיד תודה לכל חברי הפורום אשר במשך מספר החודשים שאני פה לימדו אותי על הנושא המרתק הזה של מוטוריקה, והביאו אותי לבחירת האוטו הנ"ל, אני חייב לציין שרק בזכותכם אני מבין כעט את היתרון בידני לדוגמא (ועוד לחשוב שלפני זה רציתי אוטומטי :? ) בכל מקרה תודה רבה :p ואני סומך עליכם! :D

פורסם

(1)לבדוק בולמ"ז אחוריים נוזלים בדר"כ.

(2)תושבות עליונות של בולמ"ז קד'(נכון לגבי כל דגמי רנו).

(3)לבדוק חופש במפרק הגמיש(צלב) של מוט ההגה.

(4)נזילות ממע' ההגברה של ההיגוי.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אז ככה אני כבר משתוקק לקנות את האוטו במחיר מתחת למחירון, רק ניקח לבדיקה אצל פחח ואז למוסך כמו בכל בדיקה שגרתית, אבל לפני הפרוצדורה רציתי לשאול בעצתכם.

**חשוב הודעות מעצבנותצ כמו "חפש בפורום" ונעילות, אני רוצה לציין כי עברתי על כל תוצאות החיפוש של "מגאן קופה" - כן, כן- אני משועמם שעבר על לינקים של יותר משלושה עמודים, וזה בגלל שאני ממש רציני בקשר לאוטו.

בכל מקרה מדובר ברנו מגאן קופה, 1.6, ידנית כמובן, 96, 130000 וצהובה :)

עכשיו מכל ההסתכלויות בחיפוש ציינתם שזה יותר אוטו פוזה, ואכן אני לא ממש מחפש ביצועים, וגם אמרתם שיש עליו אמינות, לכן אי שואל שוב אם בכל מקרה אולי אתם מכירים אי אילו מחלות באוטו שכדאי לשים דגש בבדיקה, מה אתם חושבים עליו מבחינת אמינות בכלליות (כי לרב התייחסתם אליו יותר בעין בוחנת כאוטו ספורטיבית - וכמובן כולם מסכימים פה אחד שהוא לא). ובכלל אם בבדיקה הכל קשורה (חוץ מדברים קטנים וברי תיקון) האם ניתן לסמוך עליה לגמרי??

בנוסף אולי אתם מכירים את האוטו הספציפי הזה ויכולים לתת לי נתונים עליו ועל הבעלים - האוטו צהוב מגבעתיים ושם הבעלים עדי (יותר מזה לא אספר), והוא מרבה להיות במפגשי ר"ג.

אני מבקש ממכם לתת לי תשובות ישירות ולא לשלוח אותי ללינקים, אני סומך עליכם בקטע הזה ואל תשכחו שמעל ל30000 שקל על הכף ברצינות.

בנימה זו רציתי גם להגיד תודה לכל חברי הפורום אשר במשך מספר החודשים שאני פה לימדו אותי על הנושא המרתק הזה של מוטוריקה, והביאו אותי לבחירת האוטו הנ"ל, אני חייב לציין שרק בזכותכם אני מבין כעט את היתרון בידני לדוגמא (ועוד לחשוב שלפני זה רציתי אוטומטי :? ) בכל מקרה תודה רבה :p ואני סומך עליכם! :D

1. אכן מקדם פוזה גבוה.

2. אכן לא רכב ביצועיסטי בכלל, ובטח לא בשנתונים הללו...

3.לא יודע מאיפה הסקת שזה רכב אמין. ההיפך הוא הנכון. הרכב ממש לא אמין.

בעיות ראש מנוע שהיו לי בשניים, בעיות חלונות חשמל וגג חשמלי בעייתי,

תושבות שהולכות כמו זבל, ועוד היד נטויה. משנת 2000 האיכות אכן השתפרה,

אך בטח לא חפה מבעיות!

רון

• תוכן חדש...