Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חבר שלי מבקש לקנות רכב שיעמוד שבדרישות הבאות:

1)תקציב - 70 K

2)קבריולט , כמה שיותר ספורטיבית (למרות שמה שחשוב אצלו זה יותר פוזה)

3)אמינות (בחור צעיר , הוא מוכן להתפשר קצת על אמינות , אבל לא מוכן להתקרב קילומטר לסיטרואן לדוגמה :lol: )

4)ידנית (הוא לא רוצה צריכת דלק בעננים , חוץ מזה שידנית כיף יותר :p )

הוא חשב על מיאטה , למרות ששמע שיש לה בעיות אמינות עם הגג (לכל קבריולט יש איזה בעיית גג לא? :roll: )

וחוץ מזה כמו שכבר הזכרתי - יש לו פחד מפני הצרפתיות (למרות שאם מישהו ימצא איזושהי צרפתיה נחמדה אולי אני אוציא ממנו את הפחד :wink: )

בתודה מראש

הראל.

וואלק אתתתתה

פורסם

נשמע כאילו מיאטה מתאימה לו בול.

בעיות אמינות עם הגג ? זה גג שנפתח ונסגר באופן ידני בדרך הכי פשוטה בעולם .

אין שום דבר לא אמין בו, הבעיה היחידה איתו יכולה להיות ונדליסטים.

פורסם
נשמע כאילו מיאטה מתאימה לו בול.

בעיות אמינות עם הגג ? זה גג שנפתח ונסגר באופן ידני בדרך הכי פשוטה בעולם .

אין שום דבר לא אמין בו, הבעיה היחידה איתו יכולה להיות ונדליסטים.

יש בעיה בחלון האחורי,שאם לא מטפלים בו כראוי הוא "נאטם".

חוצמזה אני לא חושב שיש עוד בעיות בגג בתפעול ידני. אולי בעלי מיאטה יוכלו לעזור כאן.

172

פורסם
יש את הBMW הקבריולט הוא יכול ליקנות בין השניים 97-96 פוזה יש אמינות יש וזהו...

ועדיף לעשות ביטוח לכל צי הרכב של הצבא מאשר לאוטו הזה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תודה לשלומי , שי , טומי ודניאל על התשובות :D

בקשר לבימר:

חוץ מזה שהביטוח יקר

מחיר החלפים גם לא כזה נמוך (בכל זאת בימר...)

הבעיות שאני חושב שיש עם המיאטה:

1)הביטוח די גבוה לא?

2)הוא נהג די חדש (שנה וקצת רישיון) - הנעה אחורית מתאימה לנהג כל כך צעיר?...

(האוטו בכל זאת מגיב אחרת לגמרי במצבים מסויימים)

שכחתי לציין שהוא גם די דלוק על VW ומותגיה , ובייחוד על VR6 ("האוטו הזה מטוס , הוא מטוס , את מת!! הוא מטוס" :lol: ) - יש גרסת קבריולט לVR6?

(או לVW חדשה כלשהי , ובמחיר הנ"ל)

שוב תודה לעוזרים!

הראל.

(עריכה - פתאום שמתי לב לדיון שדניאל פתח והבנתי למה הנושא נשמע לי כזה מוכר... :oops: )

וואלק אתתתתה

פורסם

הבעיות שאני חושב שיש עם המיאטה:

1)הביטוח די גבוה לא?

2)הוא נהג די חדש (שנה וקצת רישיון) - הנעה אחורית מתאימה לנהג כל כך צעיר?...

(האוטו בכל זאת מגיב אחרת לגמרי במצבים מסויימים)

שכחתי לציין שהוא גם די דלוק על VW ומותגיה , ובייחוד על VR6 ("האוטו הזה מטוס , הוא מטוס , את מת!! הוא מטוס" :lol: ) - יש גרסת קבריולט לVR6?

(או לVW חדשה כלשהי , ובמחיר הנ"ל)

מיאטה - ביטוח לא נורא יקר, שיבדוק. אני מצאתי בזמנו ביטוח ב4500 אבל לא לנהג צעיר \ חדש.

גם VR6 לא ממש תתאים לנהג בלי ניסיון. אם הוא ידע לא להשתולל הוא יסתדר עם המיאטה + שישאיר לעצמו כסף לקורס נהיגה. אם הוא כל כך רוצה VR6 אז שיקנה. שיקח בחשבון מנוע 2.8 שאוהב דלק ושגם פה הביטוח לא יהיה זול במיוחד. אם נשארים עם הדרישות המקוריות הייתי הולך על מיאטה + קורס נהיגה (אפילו יותר מאחד במידה והוא לא עבר שום קורס עד היום)

אין VR6 קבריו, יש גולפים קבריו אבל הם יקרות וחלשות יחסות ובכל מקרה ורחוקות מלהיות ספורטיביות. אם כבר פתוחה לא ספורטיבית שישקול את ה306 הפתוחה, היא לפחות ניראית מדהים.

גיא

פורסם

OK תודה רבה גיא!

כנראה שהוא ילך על המיאטה (ואני אנסה לשכנע אותו לקחת קורס נהיגה , ואם לי יהיה כסף אז גם אני אקח אחד :) )

הראל.

וואלק אתתתתה

פורסם

ביטוח של נהג חדש של מיאטה עלול להיות עסק קצת יקר... באיזור 7000 ש"ח פלוס מינוס.

ביטוח של מיאטה לנהג מעל גיל 24 יעלה בסביבות 4000 ש"ח.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

עכשיו גם נודע לי שאמא שלו משלמת לו גם על הביטוח , וגם על הדלק , אז זה הפך להיות פחות חשוב...

:shock:

וואלק אתתתתה

• תוכן חדש...