Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שכן בשכונה שמעוניין לימכור את הרכב שלו פונטיאק סונדר אכשיו המחירון שלה הוא 20 אלף שקל והוא אמר לי שהוא מוכר אותה ב 7 וחצי בלי טסט.אכשיו זה לא ניראה הגיוני ביכלל אבל הוא אומר לי שהרכב הזה הוא טוב מאוד ועבר בדיקת עשרת אלפים לפני כמה חודשים מה אתם חושבים על הרכב וביכלל הוא אמר לי שטסט לרכב זה 2000 שקל כי זה מנוע של 2000 סמק...אז מומלץ ליסתכל על הרכב ליקנות אותו ביכלל..או ליסתכל ומה תהיה האחזקה שלי עליו?

פורסם

הפונטיאק סאנברד הוצגה בארה"ב בשנת 81,ונקראה פרוייקט J,היתבססה על שילדתה של האופל אסקונה זצ"ל,וכמובן שהיא נמכרה על ידי מספר מותגים כמסורת ג'נרל מוטורס(שברולט קווליר,פונטיאק סאנבירד ואפילו קדילק(!)סימארון).לארץ היא הגיעה כפונטיאק סאנבירד בלבד(אם כי ישנם דגמים בודדים שנכרו תחת השם קווליר)בשנת 92 עם מנוע 2.0 ליטר בעל גל זיזים עליון, הזרקת דלק רב-נקודתית והספק של 110 כ"ס.תיבת ההילוכים האוטומטית היתה(TH 125)בעלת 3 הילוכים.כל יחדת ההניע היתה די דומה לאופל אסקונה.בשנת 93 נוסף מנוע 3.1 בעל 6 בוכנות ו 140 כ"ס,שנתן לה ביצועים מצויינים,אגב,גם לדגם 2.0 היו ביצועים לא רעים,אבל פעולתו של המנוע היתה קשה ורועשת.עיקר המכירות היו בשנת 94,שאז היא עלתה כמו יפנית אוטומטית(הונדה סיוויק,טויוטה קורולה)והשם וההילה שמאחורי שמה עזרו לה להימכר היטב.בשנת 95 היא הוחלפה על ידי הקווליר המוכרת.בסך הכל,יחסית,היא היתה אחת האמריקאיות היותר אמינות,גם בגלל שחלפו שנים רבות מהצגתה ועד שגלגליה נגעו בארץ הקודש,כך שרוב מחלות הילדות היו מאחוריה.לשים לב למצב גל הזיזים(קאמשאפט)שנוטה להישחק ולידפוק,למצב האלטרנטור ומערכת החשמל(תקינות מתגים לדוגמא)ולמצב בולמי הזעזועים שגם כחדשים היה נדמה שהם בסוף דרכם...סך הכל קנייה לא רעה,אוטו מרווח,מאובזר היטב,בעל ביצועים לא רעים,התנהגות מזעזעת,תנוחת נהיגה בלתי אפשרית(ירושה מהאסקונה)וצריכת דלק סבירה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יש לי שכן בשכונה שמעוניין לימכור את הרכב שלו פונטיאק סונדר אכשיו המחירון שלה הוא 20 אלף שקל והוא אמר לי שהוא מוכר אותה ב 7 וחצי בלי טסט.אכשיו זה לא ניראה הגיוני ביכלל אבל הוא אומר לי שהרכב הזה הוא טוב מאוד ועבר בדיקת עשרת אלפים (התכוות טיפול) לפני כמה חודשים מה אתם חושבים על הרכב וביכלל הוא אמר לי שטסט לרכב זה 2000 שקל כי זה מנוע של 2000 סמק...אז מומלץ ליסתכל על הרכב ליקנות אותו ביכלל..או ליסתכל ומה תהיה האחזקה שלי עליו?

:shock:

שגיאות?

פיסוק?

אני מקווה בשבילך שעוד לא ניגשת לבגרות בלשון (או בחיבור)...

אני ממש לא יודע מה לענות,לא הבנתי מה כתבת\שאלת,ברצינות.

פורסם

אז ככה.

הבן אדם דורש מחיר נמוך וזה נראה מוזר ? אז ממש לא.

לאוטו הזה אין מחירון והוא לא נסחר.

האוטו שתיין דלק )אמריקאית כמובן(

החלקים שלו יקרים.

נניח ורדיאטור הלך זה סיפור של למעלה מ 1000 ש"ח

\וזה שהוא עשה טיפול 10,000 לא אומר שהאוטו פיקס.

במקומך לא היתי קונה אוטו כזה ובטח לא כזה שעמד תקופה מסויימת )צינורות גומי מתייבשים, סתימות במעברי דלק וכו(

פורסם

המשך השרשור כאן:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=41120&sid=0c86e7825806a1207957044e9a44750a

ככה זה כשפותחים יותר מהודעה אחת באותו נושא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...