Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה חשובה מאוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום!!!

אני רוצה לשאול אם אפשר להרכיב על משאית חצי מרכב של נוסעים וחצי של משא כמו ברכבים של המורי נהיגה (זאת אומרת חצי נוסעים וחצי פתוח) ואיזה רישיון צריך בשביל זה משאית או אוטובוס??

תודה אייל

פורסם

אכן, שאלה חשובה. המשאיות עם התצורה עליהן אתה מדבר, הן ייצור מוגמר מהמפעל ולא אילתור תוצרת הארץ. פעם, לפני 300 שנה היו כאלה תוצרת הארץ (והם גם ניראו כך) אולם רק קומבינטורים (פעם היו אומרים: מפאיניקים) כגון "אגד" היו בונים אותם ויותר חשוב, מצליחים להעביר טסט.

האם אתה תצליח? מדובר בשינוי מיבנה. אם תוכל לשכנע את הבוחנים..

פורסם

אין שום בעיה להרכיב רכב כזה. יש מספר מקומות בארץ שעושים את הדברים האלה בלי שום בעיה בדיוק לפי הדרישה שלך. העלות גבוהה מאד. אין צורך לדאור לגבי רישוי, הכל שם מסודר ומתקתק כמו שעון.

לגבי הרישיון, אוטובוס או אוטובוס זעיר, הוא כל רכב שנוסעים בו מעל 8 או 12 אנשים (לא זוכר). אם אתה מגביל את המשקל עד 15 טון, אתה צריך רישיון למשא קל ואם אני לא טועה, זה בא עם האוטובוס ביחד. בכל מקרה, תצטרך גם אותו.

פורסם

לא מעניין אותי עד כמה השאלה החשובה, כל עוד השואל לא עובד לפי כללי הפורום וכותב כותרת כל כך חסרת משמעות, אין מקום לת'רד כזה כאן. לאחר שישלח אלי ה"פ על ידי פותח השרשור בו הוא כותב כי קרא את כללי הפורום והפנים, אפתח את השרשור מחדש ואשנה את הכותרת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...