Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה, על מה אתם למדתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לימוד נהיגה על אופנוע,דיאלים מסריח,כשמשאית הייתה עוקפת אותי,היא הייתה מעיפה אותי לכל הרוחות.

על רכב פרטי,זו היתה הלגאסי של דוד שלי [שהוא מורה לנהיגה].

אבל לימוד נהיגה אמיתי [לא רק בשביל להוציא את הרשיון],היה על ה-205 של אבא שלי [מהעבודה],שהכירה את השדות באיזור מגוריי יותר טוב מהחקלאים שעבדו שם. :lol:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תגובות 190
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סובארו לגאסי 1.8 שהייתה נראית כטיל בליסטי אז בשנת 2000-המורה תמיד טען שאנחנו התלמידים לא מנצלים את המנוע של האוטו וחבל שהוא השקיע כל כך הרבה כסף בשבילנו שהיינו צריכים לנהוג על איזה סובארו פשע :lol:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אני למדתי בשנת 2002 על טויוטה קורולה 2001 ידנית, שסיימתי איתה היה לה טיפה יותר או פחות מ-100 אלף ק"מ, ואז כשעברתי טסט המורה החליף לקורולה 2003 GLI ידנית, ועשיתי עליה כמה סיבובים.

רשיון לאופנוע עשיתי על דיוק 125 שנת 2003 חדש חדש עוד בהרצה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני למדתי בשנת 2003 על גיפ של ניסן דגם:טראנו גיר ידני + 4*4 רכב מצוין ממש כיף לנהוג בו רכב חזק מאד ואני הייתי מוציא ממנו את כל המיץ!!! :D מה אכפת לי גם כך שיעור נהיגה עולה הרבה כסף אז למה לא לנצל את זה עד הסוף :):):):)

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

וולבו s40 דיזל ידנית

נוחה מאוד אוטו כייף

אבל עד שמגיע ל 100 קמ''ש נגמר השיעור

או שסתם הרכב הזה ספציפית היה קרוע

שנת 2001

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
על סובארו לגסי 1.8 ולקראת הסוף על קורולה 1.6.

כנ"ל, למדנו אצל אותו מורה נהיגה.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם

גולף SDI שנת 2000. רכב חמוד סה"כ אבל בתור בחור גדול הוא ממש לא נוח-לא במושב הנהג ובטח שלא מאחורה

מדינה כושלת, מחשלת את אזרחיה. אז מי אמר שאין משהו טוב במדינה שלנו?

פורסם

קוואליר 2200 סמ"ק, לא פחות.

הרבה מומנט וקלאץ' נוח, אבל מוט הילוכים סרבן ומעורפל (שעלה לי בטסט ראשון)

ובלמים די חלשים.

אה, וגם המושב לא היה נוח - רך מדי לטעמי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
קוואליר 2200 סמ"ק, לא פחות.

הרבה מומנט וקלאץ' נוח, אבל מוט הילוכים סרבן ומעורפל (שעלה לי בטסט ראשון)

ובלמים די חלשים.

אה, וגם המושב לא היה נוח - רך מדי לטעמי.

מה,יש בארץ קוואלירים ידניים?! :shock::shock::shock:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

התנהלו באסלה מוטורית מסוג סובארו 1.6 ידנית שמספרה......33-333-80 ולמורה היתה פיאה עם שביל לרוחב הראש.

מרוב דמעות של צחוק לא ראיתי את הכביש.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...