Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט נמאס !!!

לפני יומיים התקנתי צמיגים חדשים, קונטיננטל ספורט-קונטקט-2 ופינקתי את הרכב ב 4 מכסי וונטיל בצבע כרום כמו הג'אנט...

היום בבוקר כבר 2 היו חסרים (בצד המרוחק מהבית) מה יש לנבלות הקטנות לעשות עם 2 מכסים בלבד על הקקמייקה שלהם, לפחות כשאני אזהה כזה רכב, אדע למי לשבור את העצמות !!!

עד לאן הגענו, לגנוב ולהסתכן בשביל משהו שעולה 10 ש"ח ......

:evil::mm_mad::mad2::mad:

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

הנבלות שמים אותם על האופניים שלהם

ליביו ( שביום שהוא הביא את הרכב "ניקו" לו אותו מהוונטילים בצבע כרום )

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אצלי זה יותר גרוע, זה היה החברים של אחי הקטן שהיו באים.. עד שתפסתי אחד מהם ונתתי לו כאפה שאישית הייתי בטוח שגרמתי לו לזעזוע מוח כי לי ממש כאבה היד... מאז.. אף אחד לא התקרב :) (ואז מכרתי את הרכב לאיזה רומני מהרצליה וישר גנבו לו :( )

פורסם
אצלי זה יותר גרוע, זה היה החברים של אחי הקטן שהיו באים.. עד שתפסתי אחד מהם ונתתי לו כאפה שאישית הייתי בטוח שגרמתי לו לזעזוע מוח כי לי ממש כאבה היד... מאז.. אף אחד לא התקרב :) (ואז מכרתי את הרכב לאיזה רומני מהרצליה וישר גנבו לו :( )

איזה כיף זה אה :-D

הוא התחיל לאיים עלייך שיקרא לדוד שלו שיקרע אותך?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אורן, בשביל ה10 ש"ח הזה היו יכולים לפתוח לך תיק פלילי (וזה קורה המון, תחשיב את עצמך בר מזל).

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אורן, בשביל ה10 ש"ח הזה היו יכולים לפתוח לך תיק פלילי (וזה קורה המון, תחשיב את עצמך בר מזל).
זה היה בשביל קטע של עקרון, זה לא משנה שזה ונטיל או פנס או צמיג או לא משנה מה

מישהו נגע לי באוטו !

ועוד חברים של אחי.. אנשים שבאים אלי הביתה.. ואוכלים אצלנו ?! אני לא מוכן לקבל את זה.

פורסם

לא חושב שעיקרון זה טיעון קביל בבימ"ש. שתבין, אני מכיר מישהו שפתחו לו תיק על זה שזרק ילד לשלולית מים.

ZAK, תעבור דירה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מבאס!

גם לי גנבו 2. ואני בכלל בכלל לא מבין למה. הם פשוטים לחלוטין. פלסטיק שחור... איזה תועלת זה יביא להם לגנוב כאלה דברים???

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
לא חושב שעיקרון זה טיעון קביל בבימ"ש. שתבין, אני מכיר מישהו שפתחו לו תיק על זה שזרק ילד לשלולית מים.

ZAK, תעבור דירה.

דברים כאלה קורים אולי בשכונת צהלה או בסביון

אגב , עברתי , אבל הזכרונות ,הזכרונות :?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
פשוט נמאס !!!

היום בבוקר כבר 2 היו חסרים (בצד המרוחק מהבית) מה יש לנבלות הקטנות לעשות עם 2 מכסים בלבד על הקקמייקה שלהם, לפחות כשאני אזהה כזה רכב, אדע למי לשבור את העצמות !!!

:evil::mm_mad::mad2::mad:

הם כנראה מחכים שתחנה בצד השני.....

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

גם לי גנבו את המכשים של הונטילים, אבל את השחורים, הפשוטים האלה!

לא האמנתי שבן אדם בכלל יכול לחשוב על לגנוב דבר כזה.

• תוכן חדש...