Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה ...

.

.

.

.

.

.

סתם ... אין לי לב לעבוד עליך, הלוואי היה לי כזה, הדגם שלי בדיוק בצבע שלך ובמפרט שלך, בבדיקה המנוע הוציא 191 כ"ס במנוע (180 בגלגלים) והקילומטראז' נמוך מעט משלך ... הוא קיבל צמיגים מאד מאד נחמדים, ועכשיו נשאר לי רק ללמוד אותו ולהוסיף כל מה שהוונדליסטים פירקו (סמל קדמי, שריטות של מפתחות בדלתות - כן כן) ולהתחיל להנות ממנו

ליאור

leon.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ושוב , אם אני תופס מישהו גונב לי משהו מהאוטו ולו הדבר הכי קטן , אזיקון גדול על שתי הידיים מאחורי הגב , איזו חבלה על הפה ועל העיניים בכל הכוח , זורק אותו בבגאז' או במושב האחורי תלוי איפה יש יותר מקום ומביא אותו לתחנת משטרה ! כמובן כשכל מפרקי האצבעות לא מחוברים אחד לשני !!! :shock:

ים long time no

פורסם
ליאור, אני בטוח שהיא יותר יפה!

תן תמונות.

:).

עוד לא צילמתי ... נקווה מחר ...

"מוות לשיעמום"

פורסם

אגב לגבי הטאסות - אני עומדת להחליף סט טאסות שלישי כבר לאופל כי כל פעם איזה בן זונה מאנייק שאם אני אי פעם אתפוס אותו אני אסרס אותו עם כפית חלודה שבאה מחדר האוכל של רס"ר הפורום, גונב לי טאסה אחת!!!

רק אחת!!

אני שונאת את זה!!!!!!!!!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
ושוב , אם אני תופס מישהו גונב לי משהו מהאוטו ולו הדבר הכי קטן , אזיקון גדול על שתי הידיים מאחורי הגב , איזו חבלה על הפה ועל העיניים בכל הכוח , זורק אותו בבגאז' או במושב האחורי תלוי איפה יש יותר מקום ומביא אותו לתחנת משטרה ! כמובן כשכל מפרקי האצבעות לא מחוברים אחד לשני !!! :shock:

צא מהסרט ממי.

אתה מדבר כאילו אתה גר בדאון טאון בגדד...

כן כן, לא לא.

פורסם

מצטרף לרשימה של האנשים כאן שגנבו להם מכסה וונטיל צבע כרום.

רביעיה כזו.

אבל מה אני אעשה, זה כסף קטן, הספיקו לגנוב לי מהבית כבר 2 אופנועים וטרקטורון.

ליאור, הקונטי ספורט קונטקט 2 טובים ?

אצלי מורכב הדגם הראשון שלהם.

מה בערך המחיר של הצמיג ?

סיאט לאון יפה

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

טוב חברייה גם אני חלק מאלו שנפגעו מגניבת מכסה וונטיל בצבע ניקל.

השרשור הזה נרא יותר כמו קבוצת תמיכה לנפגעי גניבת טאסות ומכסי וונטילים :wink: .

ומי שבאמת גונב את המכסים אלו ילדים על האופניים,תשימו לב לאופניים בשכונה שלכם אם תיראו מכסה וונטיל בצבע ניקל אז תדעו שזה ירד מהאוטו שלכם,וכל מה שנשאר לי לקוות שאתם יודעים לרוץ טוב אחרי ילד על אופניים.

20-06-05_2024.jpg

20-06-05_2025.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
ליאור, הקונטי ספורט קונטקט 2 טובים ?
אומרים שכן, אני עוד טרי על הרכב ועליהם, אבל הם עושים רושם נהדר, גם בכביש רטוב כמו היום.

מה בערך המחיר של הצמיג ?
750-800

נ.ב: עכשיו אני מבין למה גנבו לי רק 2 מכסים .... אופניים :roll:

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...