Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אמרו לי שאני צריך לעשות טיימינג לאוטו שלי.

מה זה טיפול טיימינג? מה עושים בזה? מה זה עוזר? את מה זה פותר?

איפה עושים? וכמה עולה? (המלצות בבקשה)

ד"א, הרכב הוא גולף שנת 94'.

תודה, יוסי.

פורסם

הכוונה בטיפול טיימינג הוא החלפת רצועת הטיימינג (תיזמון).

תפקידה של רצועה זאת כשמה היא, לתזמן בין הבוכנות.

אם רצועה נקרעת אתה יכול להרוס את ראש המנוע ולכן מחליפים לפני שהרצועה נקרעת (נדמה לי כל 60K).

עושים את זה במוסך, אין לי מושג מה המחירים.

אם תאמר מהיכן אתה אני מאמין שרפי לין יוכל להמליץ לך על מוסך בקרבתך.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
הכוונה בטיפול טיימינג הוא החלפת רצועת הטיימינג (תיזמון).

תפקידה של רצועה זאת כשמה היא, לתזמן בין הבוכנות.

אם רצועה נקרעת אתה יכול להרוס את ראש המנוע ולכן מחליפים לפני שהרצועה נקרעת (נדמה לי כל 60K).

עושים את זה במוסך, אין לי מושג מה המחירים.

אם תאמר מהיכן אתה אני מאמין שרפי לין יוכל להמליץ לך על מוסך בקרבתך.

תפקידה של רצועת התזמון לאפשר העברת תנועה סיבובית מגל הארכובה לגלי הפיקות ביחס של סיבוב אחד של גל הארכובה לעומת שני סיבובים של גלי הפיקות .

גל\גלי הפיקות מאפשרים פתיחה מתוזמנת בין שסתומי היניקה(דלק ואוויר) לבין שסתומי הפליטה(גזים הנוצרים בצילינדר).

תזמון לא תקין יגרום לפעולה לא תקינה של המנוע , הפסדי כוח, תצרוכת דלק גבוהה.

קריעת או פריקת חגורת התיזמון עקב בלאי או התקנה לא נכונה תיגרום לנזקים במכלול גל הפיקות, שסתומים וקפיצים ועד כדי פגיעה בראשי הבוכנות הנעות בתוך הצילינדרים.

מריוס

פורסם
תפקידה של רצועת התזמון לאפשר העברת תנועה סיבובית מגל הארכובה לגלי הפיקות ביחס של סיבוב אחד של גל הארכובה לעומת שני סיבובים של גלי הפיקות .

תיקון קטן - שני סיבובים של גל הארכובה, לעומת סיבוב אחד של גל הפיקות.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אזור המרכז הוא גדול אז נא פרט יותר והאם ברצונך מוסך מורשה פולקסווגן או מוסך כללי?.

בברכה - רפי לין :-)

אני רוצה מקום הכי זול שאפשר (אם כי הטיפול צריך להיות יסודי וטוב)

ושיהיה באיזור תל-אביב, רמת-גן, יפו ואנערף

אני מרמת-גן.

• תוכן חדש...