Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי marangoni...שווים משהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנתי שהם לא מוכרים בארץ.

מוטי מיאטה,אתה שמעת על הצמיג הזה?

דגם VANTO 185\55\14

זבל עופות סוף הדרך, לא לגעת אפילו עם מקל.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אהלן אורן.

לי יש את אותה מידה כמו שלך, ושאני ניגשתי להחליף צמיגים נתקלתי במבחר דל יחסית.ראשית, מה הדרישות שלך מצמיג ומה התקציב?

שנית אני יכול להמליץ לך על צמיגים שיש לי איתם נסיון טוב מאוד אבל הם שונים בתכונותיהם:

Contonental ContiEcoContact - צמיג ירוק, אוחז טוב ביבש וברטוב, שיפר את נוחות הנסיעה ברכב. רכשתי זוג ב-800 ש"ח לפני כחודשיים.

Dunlop Sport2000 - צמיג מצויין ביבש, לא משהו ברטוב, זהו צמיג חצי ספורטיבי, ויקר. נוחות נסיעה פחות טובה. רכשתי זוג לפני כשנה וחצי גם ב-800 ש"ח.

עוד הצעות מחיר שקיבלתי על צמיגים אבל אין לי נסיון איתם:

Verdestein Hi-Trac - עולה 320 ש"ח לצמיג.

Kumho KH11 עולה 350 ש"ח לצמיג.

Barum Bravuris עולה 300 ש"ח לצמיג.

ContiPrimeumContact עולה 500 ש"ח לצמיג.

בהצלחה, איתמר ג'ורג'.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מחייה מחדש שרשור ישן...

מה עם סדרת הZETA במידה 195/50/15?

תשובות בבקשה ספציפית על הדגם הזה ולא עצות על חברות אחרות, אני פשוט בוחן הצעה שניתנה לי עליהם. תודה.

• תוכן חדש...