Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך שכחתם את מקס הזועם?

להלן דוגמא-

ועוד אחת-

נב.

משהו יכול לשלוח לי קישור הורדה של Vanishing Point, להורדה ישירה? אני מת לראות את הסרט, אבל לא מוצא הורדות...:(

Honda civic EJ6

פורסם
DUKES OF HAZZARD

הסדרה, לא הסרטים

עוד משהו - יש סדרה מצויירת יפנית בשם Initial D, העוסקת בנושא דריפטינג, אז גם שם יש מירוצים מאוד יפים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ה"ג'וב האיטלקי"...

אמנם לא כל כך "מירדף" אלא "בריחה"... אבל עדיין, עבודה ניפלאה, מכוניות חביבות (הסרט הישן !!!) ואחלה טעם בסוף...

גילי

מסכים לגמרי , אחלה סצנה ואחלה בריחה

פורסם

המרדף מתחת לרכבת, הקשר הצרפתי

כשג'ינג'י מר חלפון וסרג'יו קונסטנזה ברחו מהשבי המצרי לאחר שנעזרו בחייל האו"ם {ההוא שדומה לבחור הנואש מלהקת אבבא},הם גם יצרו אחד מהמרדפים היותר מרתקים בבורקס הישראלי.

"ג'ינג'י מתקדם, שובר שמאלה, מעלה לשני, מהשני לשלישי, משחרר את הפרונט ספיישל, ובלחיצת דוושה אדירה הם כאן רבותי!!!"

היה להם שם פאק במבצעיות- רכב צבאי חונים עם הפנים החוצה :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אין על האחים בלוז.

גם לואי דה פינס , ג'יימס בונד (הדה שבו) ו"טקסי" סיפקו כמה רגעים משובחים - אבל האחים בלוז זה השיא.

:mm_yeah: מחזק לאחים בלוז - חצי סרט הוא מרדף מכוניות משובח.

פורסם
ה"ג'וב האיטלקי"...

אמנם לא כל כך "מירדף" אלא "בריחה"... אבל עדיין, עבודה ניפלאה, מכוניות חביבות (הסרט הישן !!!) ואחלה טעם בסוף...

גילי

כל פעם שאני רואה את הסרט הזה אני מתעצבן מחדש, עשו צחוק מאלפא רומאו, כאילו איזה מיני עם 60 כ"ס יכלה לג'וליות המשטרתיות עם 112 כ"ס.

כל פעם שאני רואה מיני על הכביש אני מוריד הילוך וטס לידה (נכון גם למיני החדשות) :-D.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

כל פעם שאני רואה את הסרט הזה אני מתעצבן מחדש, עשו צחוק מהצופים, כאילו איזה אלפא שנותנת בגז מעל 5 דקות לא נעמדת בגלל איזה תקלה.

כל פעם שאני רואה אלפא בצד הכביש אני בולם בחזקה ונעמד לידה (נכון גם לאלפא החדשות) :grin:.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
כל פעם שאני רואה את הסרט הזה אני מתעצבן מחדש, עשו צחוק מהצופים, כאילו איזה אלפא שנותנת בגז מעל 5 דקות לא נעמדת בגלל איזה תקלה.

כל פעם שאני רואה אלפא בצד הכביש אני בולם בחזקה ונעמד לידה (נכון גם לאלפא החדשות) :grin:.

כמי שמשתתף במרוצי סיבולת עם אלפא רומאו אני יכול להעיד עד כמה הרכב אמין ומדהים בקטע הזה. לאחר 5 שעות נהיגה (שלושה נהגים) בהונגרורינג כשכל הרכבים חדשים כישנים שהיו שם בילו בפיטס עקב כל מיני תקלות, האלפא המשיכה להדהים את כולם כשנזקקה לתדלוק (פעמיים), רפידות (פעם אחת) וצמיגים (החלפה אחת)...

גם הגו'ליה שלי, למרות המנוע "העצבני" הוכיחה אמינות מפליגה, במיוחד בכל פעם שהיא חולפת ביעף על פני איזו מיני בכביש (חדשה כישנה) :lol:.

פורסם

כמי שמשתתף בנהיגה יומיומית עם מיני אני יכול להעיד עד כמה האלפות מתעקשות להתמיד בקטע הזה לאחר 5 דקות נהיגה (כ 300 שניות) בכבישי ארצנו כשכל הרכבים חדשים כישנים שנמצאים שם בילו בפקקים עקב עודף תחבורה. המיני לעומת זאת, המשיכה להדהים את כולם כשנזקקה לתדלוק (פעמיים), עקב מיכל דלק בגודל 25 ליטרים...

המיני שלי, למרות המנוע "הרופס" הוכיחה אמינות מפליגה, במיוחד בכל פעם שהיא חולפת ביעף צורם על פני איזו אלפא בצד הכביש (חדשה כישנה) :lol:.

(תתחיל לקחת בהומור דברים, סך הכל רובנו אוהבים את האלפיסטים. שהרי בכך הם משאירים לנו את כל המכוניות הטובות...)

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הכל בהומור :lol:.

אני תמיד מחייך בעקיפות...

פורסם

"הפרחח ובת השריף"!

סצנות מעולות, מרדפים גם עם רכבים וגם יש משאית (ואפילו כמה). :twisted:

כמו כן, גם "טקסי".

פורסם

תגידו.

היה פעם סרט משנות ה70 לדעתי שראיתי אותו כילד קטן שעשה לי סיוטים.

רכב אמריקאי כחול, עם שמשות כהות (צהבהבות משהו) שנוסע בלי נהג ושהוא למעשה סוג של שד.

הרכב דורס אנשים להנאתו עד שהשריף רוכש את אמונו ומצליח כך, לפוצץ את הרכב באיזה ג'בל.

יש שם קטע של טרמפיסט עם אופניים שמחפש...טרמפ.

הרכב עובר אותו הוא מקלל, אז הרכב חוזר, הטרמפיסט שמח, שייקחו אותו... אבל הוא נלקח לעולם הבא

בסדרת רוורסים מרושעת.

יש שם גם מרדפים כמובן.

למישהו יש מושג איזה סרט זה?

עריכה:

אני לא מאמין ! מצאתי את הסרט ! שנים שנאי מחפש, ועכשיו בהשראת השרשור הרי הוא !

הסרט נקרא The Car משנת 1977.

פורסם

אם כבר סרטי מכוניות ישנים, (איפה שמכונית היא הגיבור הראשי), אז האהובים עלי זה:

א)
- 1983, עפ"י ספר של סטיבן קינג. בחור צעיר קנה פלימוט פיורי 1958 ושיפץ אותה. התברר שהרכב רדוף רוחות, והוא הורג את כל מי שמנסה לפגוע בו, בנוסף גם משתלט על הנפש של אותו הבחור.

ב)
, שנת 1986 - חללית חייזרים עוגנת באורביטה של כדוה"א, וגורמת לכל המכונות (מטוסטרים ועד מטוסים) לקום על יוצריהם. קבוצת ניצולים קטנה מסתגרת בתחנת דלק באמצע שום מקום, מוקפים ע"י משאיות שהשתגעו. פס קול ע"י להקת AC/DC. הסרט גם כן נעשה על פי ספרו של סטיבן קינג ובוים ע"י קינג עצמו, אך הוכתר ככישלון, והיה הניסיון הראשון והאחרון של קינג בתור במאי.

ג)
- 1971 - איש עם פלימות ואליאנט כתומה נוסע בענייני עבודה מעיירה אחת לעיירה אחרת בקליפורניה. לפתע מיכלית ישנה מגיעה אליו ומתחילה לרדוף אחריו, לנגוח בו ולנסות להרוג אותו ללא שום סיבה ניראית לעין. כל הסרט הוא למעשה מרדף אחד גדול. סרט באורך מלא הראשון של סטיבן שפילברג.

נ.ב. הסרטים שכתבתי עליהם הרבה יותר טובים מאיך שהם נשמעים. אני פשוט לא יודע לספר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...