Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת כמה כוחות סוס יש למזדה 98 1600סמ"ק

נתונים אם אפשר מהיצרן תודה לכולם!!

שלום לכולם.

ברשותי מאזדה 1600/98 ק"מ.83 בנסיעה ב1500עד2000 סל"ד

יש לי רעש של תיקתוקים בנסיעה איטית.שהרכב בניוטרל איו שום תיקתוק

רק שאני מתחיל לנסועה יש לי תיקתוקים מישהו אמר לי שזה נקישות בגיר אוטומאטי. מה זה בדיוק נקישות בגיר, איך מטפלים בזה ,והאם זו הבעיה.

תודה לכולם.

פורסם

דגם מנוע B6

שלום לכולם.

רק שאני מתחיל לנסועה יש לי תיקתוקים מישהו אמר לי שזה נקישות בגיר אוטומאטי. מה זה בדיוק נקישות בגיר, איך מטפלים בזה ,והאם זו הבעיה.

תודה לכולם.

פורסם

אגב פתרתי את בעיית התיקתוקים אחרי ריצות למוסכים שונים ובלבולי מוח של מוסכנקים שהגיר ניזוק וצריך

לשפץ אותו עוד שניים לא ידעו ממה הרעש המתקתק המעצבן שיומיים לא ישנתי וחשבתי לי הרכב נוסע מצויין

אין שום בעייה בגיר!!! הזמנתי בדיקה במוסך של מזדה אחרי 15 דקות של בדיקה נימצאה הבעייה.

שסטום קניסטר 80 ש"ח ואין תיקטוקים אז לכולם תיסמכו קצת עלכם !!! תודה למוסך מזדה כל הכבוד להם!

כמעט הוצאתי אלפיי שקלים שלא לצורך!! 80.000ק"מ הלך הגיר לא ניראה לי!!

תודה לכולם!!

שלום לכולם.

תודה לכולם.

פורסם

:-P פעם ראשונה אני שומע את המילה "שסתום קניסטר".

אולי אתה מתכוון לשסתום EGR או לקנקן פחם שנקרא קאיינסטר .

אם תוכל להסביר בבקשה מה הבעייה שהייתה איזה סוג של רעש ומה הפתרון? נודה לך

• תוכן חדש...