Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצויין. אני לא רוצה שהגופים האלו יקבלו אף אגורה אחת שחוקה, כי בסוף הרי הכל מוזרם או לכיסי מקורבים, או כנגדנו (עוד ניידות ועוד מצלמות).

כמה שהגופים האלו יהיו חזקים יותר, החיים שלנו יהיו אומללים יותר.

עדיף שיותירו את המצב כמו שהוא מאשר יתנו לעוד כמה מומחים מטעם עצמם (כמו אדון אבי נאור) לבחוש לנו בחיים.

אם רוצים לעשות מעשה מועיל, שיממנו מבקר חיצוני להתנהלות מע"צ (החדשה) - רצוי מחו"ל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יפה מאוד , לפעמים הבירוקרטיה עוזרת .

האדון SHIT-RIT ניסה לבצע מחטף בלי שום בחינה רצינית של הנושא. פתאום בוער לו ...

יופי של הפגנת תמיכה - מעניין כמה שילמה אור ירוק לכל אחד מהם (הרי העמותה כבר הוכיחה שאין לה בעייה לשלם למחתימים בעדה).

"הרשות מתחייבת להוריד את כמות התאונות בשלושים אחוז"

עאלק מתחייבת.

יודע מה , אדוני שר התחבורע ?

תוציא אג"ח - אם תוך חמש שנים אתם מורידים את כמות התאונות בשלושים אחוז - הן יוחזרו לממשלה ללא תמורה , ואין לי בעייה לשלם בביטוח השנה גם 20 אחוז תוספת.

אבל אם לא (יודע מה ? קח הנחה. 20 אחוז פחות. מספיק) - הממשלה תחזיר לי את הסכום כולל ריביות והצמדה מלאה , כנהוג במשק.

מתאים ?

פורסם

מתאים..

אבל כמה אפשר לטחון מים....... יעבור עוד יום ועוד יום, ודבר לא ישתנה, כמו שאמרתי, יקחו לפחות 20 שנה שהילדים המחונכים של היום (או של התכניות חינוך לנהיגה למינהן) יגיעו לכנסת.... עד אז, נמשיך לטחון מים.

פורסם
שמר,

אני חייב לציין שההצעה שהצעת היא אחת הטובות ששמעתי אי פעם.

הוא העתיק ממני!

בשרשור הקודם הצעתי לשלם ואם המצב לא ישתנה שיחזירו עם ריבית

שמר אנחנו ניפגש בבית המשפט

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אותי מעניין מי האנשיםה אלה שהחליטו להפגין בעד הוועדה.

אנשם בלי רישיון שכנראה האגרה לא תזיז להם.

בגלל כאלה ****** הממשלה חושבת שנסכים לחליבת נהגים.

פורסם
יופי של הפגנת תמיכה - מעניין כמה שילמה אור ירוק לכל אחד מהם (הרי העמותה כבר הוכיחה שאין לה בעייה לשלם למחתימים בעדה).

טוב למה את חוזרת על כל דבר פעמיים?

• תוכן חדש...