Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

LPF FREQUENCY


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הסאב של פיוניר (ts-w304c) ככול שאני מעלה את התדרים של הסאב במגבר אני שומע יותר באס אבל אני גם שומע מוסיקה מהסאב והבנתי שזה הורס וזה לא טוב.

 

אני כיוונתי את זה בערך באמצע איפה הכי מומלץ לכוון את זה יש לי מ 40 עד 150

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

 

פורסם
יש לי את הסאב של פיוניר (ts-w304c) ככול שאני מעלה את התדרים של הסאב במגבר אני שומע יותר באס אבל אני גם שומע מוסיקה מהסאב והבנתי שזה הורס וזה לא טוב.

 

אני כיוונתי את זה בערך באמצע איפה הכי מומלץ לכוון את זה יש לי מ 40 עד 150

 

אין דבר כזה מומלץ. הכל תלוי בסאב, ברכב, בתיבה ובאוזן שלך.

פורסם
אבל זה נכון שזה לא טוב ששומעים מהסאב מוסיקה?

זה באמת הורס?

 

הורס? לא..

הסאב מיועד לעבוד מתחום תדרים שמגיע עד ל2000 הרץ (כמובן תלוי בסאב תום התדרים)

מתדר 400 אתה שומע כבר מוזיקה , מיד באס ומעלה.

זה לא הורס אותו אאבל אתה נותן לו תדרים שהוא לא צריך להשמיע.

מכיוון שאתה התדרים האלה מפיקים שאר המרכיבים כמו קומפוננט וה6*9 מאחור, נוהגים לתת לסאב תדר עד 180 הרץ, על ידי הוספת פילטר- קרוס אובר.

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

זה לא עניין של הורס, זה פשוט נשמע רע, מפני שסאבים לא מיועדים להפיק תדרים גבוהים יותר ממה שיועד להם. בדר"כ התדר המומלץ לסאב הוא כזה שישתלב טוב עם הרמקולים הקידמיים, כלומר עד כמה שהרמקולים הקידמיים יורדים נמוך ואז משם הסאב לוקח.

אם אין לך שמץ תשים את הסאב בסביבות ה 80HZ, זה לדעתי הכי גבוהה שחותכים סאב, יותר גבוהה מזה ותתחיל לשמוע מוסיקה מהבאגז', יותר מדי נמוך ויהיה לך מן חור בסאונד.

×
×
  • תוכן חדש...