Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי סאב כפול

לא משנה כרגע איזה

השאלה שלי מה אני צריך לחבר אליו

2 מגברים של 2 ערוצים

מגבר אחד של 4 ערוצים

מגבר אחד של 2 ערוצים

מגבר אחד מונובלוק

כל סאב מפיק 250RMS ביחד 500RMS

מה אתם ממליצים

תודה:)

פורסם

מכיוון שאני לא יודע כמה סלילים כל סאב ובאילו צורות אפשר לחבר אותו

אני ימליץ לך על מונו בלוק

אבל אם אלו סאבים של 2 סלילים 4 אום כל סליל ( ספק במיקרה של 250 RMS ) יש אפשרו לרכוש 2 ערוצים חזק

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

למה כלכך הרבה מגברים ??

מקסימום 2 מגברים ברכב , או 1 5 ערוצים

קח מונו פאנטום , ניראה לי הכי יתאים

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

זהו גם אני חשבתי על זה

תגיד כמה זה עולה ראיתי באינטרנט ב1500

ואמרו לי שאפשר לארגן אותו בפחות מאלף זה נכון?

ואם תוכל להסביר לי איך מגשרים את המגבר ל2 הסאבים

כי הוא ערוץ אחד שצריך להתחבר ל2 סאבים תודה מראש

פורסם

אם אתה מחפש משהו יותר זול, לך ביכוון מגבר 4 ערוצים, לא חסר מגברים שיפקו בשני גישורים 250W לפחות.

תמיר

פורסם

תחפש באתרים של המכירות אולי אתה תמצא משהו מעניין.

תנסה אולי גם במשומשים.

ואם אז באמת לא מצאת משהו אז נוכל לייעץ לך,חוץ מזה שזה כבר עלה פה יותר מידי פעמים הנושא של מגברים בסכום הזה,תעשה חיפוש אתה תתפלא כמה תשובות אתה תמצא.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

הנה לך קישור בו תמצא את המונו בלוק של מאגנאט פאנטום ב1250 ש"ח ואל תשים לב שמופיע שם מגבר של ארבע ערוצים אלא תתקשר קודם אליהם ותברר אם יש במלאי (צריך להיות) ויחזרו אליך לפלאפון ויגידו לך שיש והם יושבים בנתניה המחיר הכי זול בארץ לדעתי לך על זה אחי כי יש לי אותו ובאחריות אני אומר שהוא מפלצת באמת חזק. אז שיהיה המון בהצלחה. http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=phantom-4000&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64

• תוכן חדש...