Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים איך אלה:

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1721207

כפי שרואים באתר אפשר להוציא אותם ב 230 שקל כולל משלוח

האם הם שווים את המחיר?

כמובן אני לא מחבר אותם למגבר

רק להחליף את הקדמיים של אבא שלי באוטו שלו

האם הם שווים את המחיר?

פורסם

לא משהו לא אהבתי אותם . בסכום הזה [300-250] אני ממליץ לך על MGNAT סידרת BALL POWER

קומפוננט מעולה למחיר. עובדים ניפלא עם הגברה חיצונית ונחמד מאד גם מר"ד עם הגברה טובה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני יודע שהם יותר טובים אחי

אבל איפה מביאים אותם ב 250 - 300??

כולם מוכרים אותם ב 350 וזה עוד 100 שקל זה כסף

כי אם כבר אני קונה לו ב 350 אז אני אוסיף עוד 100 ואני אקח את הפולס של מורל

פורסם

אחלה רמקול מספק תמורה טובה מאוד למחיר שלו שמעתי אותו במוסך בחיפה יש לו בס עמוק ונקי ועומד בהגברה חזקה ולא מתעוות.

אפשר אבל להשיג ב180

:-) just smile
פורסם

ברחוב בעצמאות בחיפה מהרכבת לכיוון טופ סאונד יש חנות אלקטרוניקה שבין היתר מוכרת מגנט גם קיצר הוא רוצה 320 והורדתי אותו סתם בישביל הכיף בשניה ל300 אני מאמין שבלחץ אפשר להוציא אותם ב280

פורסם

בלי ויכוח בכלל הוצאתי בול פאוור ב 250...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

נו מיכאל ואני את שלי הוצאתי ב170 אז..?

כללי 250-300 שזה מחיר טוב עבורם לשלם לא אמרתי שאי אפשר להשיג בפחות. זה כבר משהו אחר.

• תוכן חדש...