Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ביבוא הונדהS2000/TYPE R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לייבא את אחת מהמכוניות הנ"ל לארץ,מחירן של המכוניות האלה באירופה נע בין 15-18 אלף יורו שנת יצור 2004,אל חלקן ניתן לקבל החזר מס בגובה 16% משווי הרכב.

פניתי טלפונית לבית המכס והם לא מוכנים לענות על שום שאלה בטלפון,כול הפניות והשאלות באמצעות פקס בלבד!?

לכן לפני שאני ישלח פקס אני רוצה להתייעץ איתכם ולקבל אינפורמציה על כל תהליך הייבוא.

בעיקרון השאלה שלי מה אני צריך לשלם למדינה? כמה שקלים לכל סמ"ק של המנוע?כמה עולה להעלות את הרכב על הכביש בארץ(רישום הרכב ,אגרת רישויי,וקבלת לוחיות)?

האם יש עוד תשלומים שצריך לשלם או דברים לעשות ?אודה לכם אם תידעו אותי.

עכשיו לקטע הטכני

כידוע האקלים בארץ זה לא כמו באירופה ,במיוחד מדאיגה אותי תקופת הקיץ ורציתי לדעת האם אני יצתרך לעשות באוטו שינוים במערכת הקירור ודברים בסגנון או שהאוטו מותאם לכל תנאי האקלים וניתן לסוע בו כמו שהו ללא שום שינויים.

עוד שאלה, מכוניות שנת 2004 עדיין בתקופת אחריות ,האם במקרה של תקלה אני יוכל לפנות להונדה ישראל והם יטפלו לי באוטו או שהאחריות לא תיהי תקפה בארץ?

בתודה מראש לכול המגיבים

פורסם

אוקיי, קודם כל, ברוך הבא לפורום ישנה למעלה אופצית חיפוש, תקיש שם "יבוא", "יבוא רכב" וכ'ו, וזה יראה לך תוצאות על שירשורים שנפתחו שעוסקים בדברים פחות או יותר שנוגעים לבעיה שלך, ואם יהיו לך שאלות נוספות, שאל!

בקשר לטכני, למיטב ידיעתי, לא צריך להחליף שום כלום, האוטו לא מיוצר בסגנון שונה לישראל או לגרינדלנד, אין כל הבדל, האוטו יעמוד בחום.

בהצלחה ביבוא.

יונתן

פורסם

בעניין נושא האחריות,הייתי ממליץ לך בחום לפנות לסוכנות של מאיר (יבואן הונדה בישראל) ולשאול שם לגבי העניין.

בגדול אני בספק שהם יקחו את האחריות על הרכב ("אחריות אנחנו נותנים רק למי שקונה דרכנו" וכו'), כי בתור ייבואן הוא מתחייב כלפי הונדה לספק אחריות עבור רכבים שנקנים דרכו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בקשר לאחריות - תשלח מייל ליצרן ותשאל איך זה עובד.

אם האחריות של הונדה ל-3 שנים היא בכל העולם אז היצרן מחיוב לספק את האחריות בלי קשר היכן נקנה הרכב.

Veni Vidi Vici

פורסם

כל המידע שאתה צריך על יבוא איש לרכב נמצא פהכנס שם ל"מדריכים"--->"יבוא אישי"--->"יבוא אישי של רכב".

אחרי זה אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול.

שים לב, לעיתים יש רכבים שמתשלם לייבא מארה"ב ולא מאירופה בגלל הסדרי מסחר בין מדינות.

כמוכן,שיעור מס לגבי רכבים חדשים ואו עד 24 חודשי שימוש.

אל תשכח, שהתהליך לוקח זמן, ולכן אם יש רכב שאתה חושק בו והוא עומד על 22 חודשי שימוש תצתרך לעיתים לחפש אלטרנטיבה אחרת...

בברכה,

G.Mr

under construction..

• תוכן חדש...