Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיטרואן קסרה אוטומט שנת 2000 ,לאחרונה החלו להבהב שתי נורות שמצביעות על תקלה בגיר.

נורה עם סימן " s " ונורה עם סימן " * " . הדבר קורה פעם או פעמים ביום, בעיקר בבוקר .

ברגע ששתי נורות אלה נידלקות הרכב לא מעביר להילוך 4 -נסיעה ב-100 קמ"ש מגיע ל-4000 טורים,

בנוסף אין הילוך ראשון -הרכב בקושי זז מהמקום , כלומר התחלת הנסיע מאד קשה.

במוסך כללי אמרו לי שצריך להחליף חיישן שעולה 2200 ש"ח, ואילו במורשה אמרו לי שצריך להתחבר עם המחשב ורק זה יעלה כ-300 ש"ח -לפני תיקון.

מאד אודה על עזרה או טיפ כלשהו, או לפחות הפניה לבעל מקצוע הנכון . תודה

פורסם

נראה לי שיש לך בעיה בתוכנה ולאוו דווקא בגיר עצמו.

הסימון S אשר מופיע אצלך , מעיד שהגיר במצב שלג, אשר מיועד למנוע החלקה על קרח, ומתחיל נסיעה בהילוך שני.

גש למוסך מורשה של היבואן ותתחבר למחשב לאיתור התקלה.

פורסם

הבהוב של נוריות שלג וספורט ביחד מסמלות לנהג "תקלה בגיר".

במצב תקלה הגיר נועל עצמו בהילוך שלישי.

לכן האוטו בקושי מאיץ.

גש מיד למוסך!!

יתכן ומפלס שמן הגיר שלך נמוך ואתה עשוי להרוס את הגיר!

בדיקת שמן גיר אינה פשוטה והם צריכים לחמם את הרכב לטמפ' מסוימת. כדי לבדוק טמפ' בגיר מתחברים עם מחשב לרכב.

פורסם

כולם צודקים, בכל זאת נסה לאפס את מחשב הרכב ע"י ניתוק קוטב שלילי במצבר למשך מספר דקות. בקסרה זה קל, רק מנוף קטן והכבל יוצא.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

1. אין שום חיישן בגיר הזה שעולה 2200 שקל, גם לא בחברה עצמה. מה זה החרטא הזה?!?

2. סימון ה"שלג" הוא לר ממש של שלג. שמתם לב שיש לו חמש צלעות? (לפתיתי שלג יש שש)

3.מחליפים שמן בגיר הזה כל 100K. וךא בגלל שמן ישן יעבור הגיר למצב חירום.

4. אין צורך לאפס את המצבר בקסארה. כיבוי והתנעה אחרי מופע התקלה מעביר את התקלה בזיכרון (המחשב) ממצב PERMANENT לINTERMITENT (מקבוע לזמני). אז הרכב חוזר להתנהג כרגיל.

5. יש עוד מוסכים המסוגלים להתחבר עם מחשב לקסארה ולקרוא את רשימת התקלות והפרמטרים של הרכב. חלקם אפילו לא גובה על כך תשלום...

6. חפש בפורום, אולי תמצא בעלי מעבדות לשיפוץ גירים שאולי יוכלו לעזור לך בה"פ. (והם גם לא עושים פרסומת)

• תוכן חדש...