Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה להשכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום,

בתחילת חודש הבא אני עובר לגור לגור בבניין במרום נווה ברמת גן. כולם פה יודעים שהבעיה הכי גדולה של משפץ רכב זה החניה ולי יש גם בעיה דיי רצינית בנושא. פניתי לחברת שבנתה את הבניין והם אמרו לי שהם תכננו לבנות עוד 2 קומות אבל בסוף ויתרו על זה ולכן נשארו להם כמה חניות מיותרות. לצערי אסור להם למכור את החניות לאנשים פרטיים אלא רק לדיירי הבניין כי צריך להוסיף את השטח בטאבו. אז רציתי לשאול האם יש פה חבר'ה שמעוניינים להשכיר חניה תת קרקעית עם 2 שערים ומצלמה שמקליטה 24 שעות. החניה היא 2 בטור, מצד אחד זה טוב כי הרכב תמיד יהיה חסום ולא יהי ניתן לגנוב אותו, מצד שני כל פעם שתרצו לצאת עם הרכב תהיו תלויים בי. בנוסף אני לא יכול לתת לכם את המפתחות כי אסור לי לשכפל אותם או לתת אותם.

לכן אני פונה אליכם, לאנשים שמעוניינים לאחסן רכב לתקופה ארוכה או אנשים שמעוניינים להוציא את הרכב רק לסופשבוע (אין לי בעיה לשחרר את הרכב בימי שישי ושבת שאני בבית, באמצע השבוע אני לא יכול להתחייב שאני אהיה בבית בשעות נורמליות אבל במקרים חריגים אני בטוח שאפשר לתאם את זה מראש). אם יש פה מישהו רציני (או מכיר מישהו רציני שמחפש להשכיר חניה) שמוכן כבר חודש הבא לחתום על חוזה לטווח ארוך (מינימום חצי שנה) יכול ליצור איתי קשר בה"פ או בטלפון 0524347334 (אלעד). המחיר הוא 400 ש"ח לחודש, לפי סקר שערכתי זה מחיר טוב לחניה מקורה עם אבטחה וללא רכבים שזזים מסביב ויכולים לגרום נזק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...