Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני זוכר שלפני כמה שנים שקנינו רכב מבחור פרטי - איסוזו ששיכת ליבואן UMI ביקשנו את כל הסטוריית הטיפולים ברכב,וקיבלנו אותה בדואר ללא כל חיוב.-שרות מעולה

התקשרתי עכשיו למוסך מורשה של פיז'ו בפ"ת והוא אמר לי שמותר לו למסור מידע רק מהתקופה שאני הייתי הבעלים של הרכב.

נראה לי שהוא פשוט רוצה שאעשה אצלו טיפול גדול.

מישהו התקשר לאחד ממוסכי לובינסקי וקיבל פירוט שכזה?

תודה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

וואלה גם אני ביקשת את היסטוריית הטיפולים (ואני יד שניייה) אז אמרו לי שאני אוכל לקבל אם זה שהיה יד ראשונה יאשר זאת....

זאת בסה"כ הדפסה במחשב ממה אתה מתרגש שזה חינם????

Polo 2012

פורסם

כידוע לכם, נהלים כותבים בדם. ניסיון העבר העגום והקפדה על החוק מחייבים את המוסכים כיום לבקש אישור של הבעלים למידע. כל הרישומים במוסך מתקופת הבעלות הקודמת שייכים עפ"י חוק אך ורק לבעלים הקודם.

כאשר קונים אוטו חדש, מומלץ מאד לגשת עם המוכר למוסך ולבקש תדפיס טיפולים קודם. אתם יודעים- אפשר להאמין, אבל חייבים לוודא!

פורסם

וואלה גם אני ביקשת את היסטוריית הטיפולים (ואני יד שניייה) אז אמרו לי שאני אוכל לקבל אם זה שהיה יד ראשונה יאשר זאת....

זאת בסה"כ הדפסה במחשב ממה אתה מתרגש שזה חינם????

לא מתרגש תרגע.

ממי ביקשת ?ממוסך של פיז'ו או יבואן אחר?

פורסם

אחרי שקניתי את האוטו (גולף) לקחתי אותו ישר למוסך לישור קו קצר, במוסך (צ'מפיון ירושלים) נתנו לי לראות את כל ההיסטורית הטיפולים שעבר הרכב במוסכי צ'מפיון מורשים (רוב הטיפולים נעשו במוסך מורשה).

פורסם
שלום

אני זוכר שלפני כמה שנים שקנינו רכב מבחור פרטי - איסוזו ששיכת ליבואן UMI ביקשנו את כל הסטוריית הטיפולים ברכב,וקיבלנו אותה בדואר ללא כל חיוב.-שרות מעולה

התקשרתי עכשיו למוסך מורשה של פיז'ו בפ"ת והוא אמר לי שמותר לו למסור מידע רק מהתקופה שאני הייתי הבעלים של הרכב.

נראה לי שהוא פשוט רוצה שאעשה אצלו טיפול גדול.

מישהו התקשר לאחד ממוסכי לובינסקי וקיבל פירוט שכזה?

תודה.

עמית תבין, כל חברה והנהלים שלה ואילו הנהלים של לובינסקי .

אין מה לעשות ..

יוגב

פורסם

אני יכול לספר על מקרה אישי שלי: לפני כשנה רכשתי רכב מסוג פגו 205 92 מיד ראשונה [מאישה מבוגרת] שטיפלה ברכב רק במוסך מורשה מראשית שנותיו על הכביש [מוסך צמרת מורשה פגו בחיפה]

בכל אופן כשהתקשרתי למוסך כדי לקבל את פירוט הטיפולים של הרכב נאמר לי שרק היד הקודמת יכולה לאשר עבורי דבר שכזה ובאותו יום הבעלים הראשונים סידרו זאת עבורי ואני התקשרתי לאחר מכן רק לתת כתובת מדוייקת שישלחו לי את ההסטוריית טיפולים ובאמת לאחר שלושה ימים אני קיבלתי בדואר מעטפה עם תיוק של כל הדפים עם כל ההסטוריית טיפולים משנת 92 ועד הלום.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אבא שלי בעל גאלאנט 2001,התקשר למוסך המרכזי ודרך הטלפון מסרו לו את כל המידע על הטיפולים ומ"ס קילומטראז' בכל טיפול של האוטו(אבא שלי זה יד שנייה).

המידע נמסר לו ללא שום בעיות או בקשות מיוחדות מצד המוסך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
כידוע לכם, נהלים כותבים בדם. ניסיון העבר העגום והקפדה על החוק מחייבים את המוסכים כיום לבקש אישור של הבעלים למידע. כל הרישומים במוסך מתקופת הבעלות הקודמת שייכים עפ"י חוק אך ורק לבעלים הקודם.

כאשר קונים אוטו חדש, מומלץ מאד לגשת עם המוכר למוסך ולבקש תדפיס טיפולים קודם. אתם יודעים- אפשר להאמין, אבל חייבים לוודא!

הבעייה בלובינסקי היא שעו"ד שלהם לא מבין מהחיים שלו בחוקי שמירה על פרטיות ובחוק מאגרי המידע ומרשה להנהלה להוציא הוראות בלתי חוקיות למוסכים. :sad:

החוק הראשון אוסר על מסירת שם, כתובת ו/או כל פרט מזהה אחר של בעלי הרכב לשעבר.

חוק השני אינו מתיר למסור את היסטוריית הטיפולים למי שאינו מורשה ע"י בעל הרכב הנוכחי...

אבל - לפי חוק זה כל מידע על רכב, שנשמר במאגר נתונים של המוסך ו/או היבואן הוא בילטי נפרד מהרכב ובעל הרכב הנוכחי יכול לדרוש וחייב לקבל את כל המידע שנשמר עליו במאגר.

ב2004, לפני שמכרתי את הVTR שלי, ביקשתי ממוסך שלי עותק מודפס של כל היסטוריית הטיפולים כדי להציג לקונה.

ואז ניסו למכור לי את הסיפור של נוהלים כתובים בדם, בעל מוסך שנרצח וכו'. הסברתי למנהל של אותו מוסך שנוהלים של לובינסקי מעניינים את הסבתא שלי ז"ל ושלפי החוק הייבש הוא חייב להציג לא רק את היסטוריית הטיפולים אלה כל מסמך של לובינסקי שמס' רישוי, שילדה או מנוע של הרכב שלי רשומים עליו. כל מה שמותר לא לעשות זה למחוק פרטים מזהים של אנשים מהמסמכים.

הוא לא האמין לי, אז ביקשתי מעו"ד של מקום העבודה שלי, מומחה לחוק מאגרי המידע, לדבר איתו. לאחר 15 שניות של השיחה שלהם (שכללה את המילים "צו בית המשפט") קיבלתי את מבוקשי כולל התנצלות.

נב: נשארתי ביחסים טובים עם בעל המוסך. לא שאני משתמש בשירותיו במקום המגורים שלי היום :smile:

פורסם

הדבר היחיד שיש לי לחדש בנושא ,הוא שהתקשרתי שוב ממש לפני שסגרו במוסך המרכזי היום,והבחור אמר לי לבוא עם רשיון רכב ותעודת זהות של בעל הרכב ואני אקבל את זה במשרד אצלם.

כל אחד מספר שם משהו אחר.

אולי רק במוסך המרכזי מבינים עניין.

• תוכן חדש...