Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא קליאו B שנת 2000, יד I, טופל אך ורק ברנו (קבלות), נבדק בדינמומטר רעננה.

בשיחת סיכום עם הבוחן נאמר לי שאין לרכב פגיעה בשילדה כלומר "שאסי נקי", אך בטופס בדיקה תחת סעיף "שילדת רכב - ליקויים בעלי משמעות נמוכה" נמצאו כל הליקויים הללו:

"תיקוני תאונה בצד שמאל,כיפופים בדופן תא מנוע, הוחלפו חלקי מרכב ושימשה קידמית, תיקונים במרכב, ביטנה שמאל פגומה, פגיעות פח, פגמים בצבע."

חשוב לציין שהבוחן מתעקש שאין לרכב פגיעה בשלדה! למרות שהוחלפה דלת קידמית שמאל +כנף שמאל + שימשה קידמית.

(הבוחן טוען שהצירים של הדלת לא ניזוקו ונשארו כמו שהיו במקור).

הסברה שלי היא שהרכב חטף מכה בצד שמאל וזה מסביר את החלפת הדלת + כנף +כיפופים בדופן תא מנוע + שימשה קידמית.

אני צריך עזרה דחופה , מי שמבין בפחחות או בבדיקת רכבים במכון בדיקה כלשהו שיגיב...

תודה.

פורסם

גש לפחח שיבדוק טוב יותר....

במקרה ואין שאסי- הורדה קלה במחיר (פגמים בצבע) וסע לשלום.

אגב..למה שלא תדרוש לראות דוח שמאי על התאונה הנ"ל?

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

הרכב קיבל מכה בצד שמאל שהזיקה לפח אבל לא ל"שילדה". יש אפשרות להתמקח על המחיר אבל לא תוכל להוריד הרבה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

דעה טיפה שונה, החלפת שמשה קדמית היא לא ממכה קטנה !!

לעניות דעתי ותר על הרכב הנ"ל וחפש לך משהו אחר, לא חסרים רכבים בשוק.

על מכה כזו אני ההיתי מנסה להוריד כ 5K במחיר, זה מה שינסו להוריד לך כשתבוא למכור, אם בכלל יציעו לאחר שידעו שהרכב עבר תאונה שהוחלף בה שמשה קדמית.

עוד משהו, בדוק היטב סימני חלודה מתחת לגומי של השמשה הקדמית, לצערי מנסיון במוסך קרסו חיפה, לאחר החלפת שמשה אחורית החל להופיע סימני חלודה וריקבון עקב איטום לקוי.

פורסם

לפי דעתי השמשה הוחלפה עקב המכה שהרכב קיבל מצד שמאל, ועל כן אני חושב שקורה A(קורה שמחזיקה את הגג) ניזוקה ותיקנו אותה , אני חושד שהמכון בדיקה קצת משוחד כי לבעלי הרכב יש עסק ממש בקרבת מקום...

ואיך בכלל מגיעים למצב שיש כיפופים בדופן תא מנוע , והאם זה לא פגיעה בשלדה?

פורסם

החלפת שמשה קדמית יכולה להתבצע גם עקב פגיעה של אבן קטנה שעפה ממשאית.

אביעד , נכתב בגוף ההודעה שהשמשה הוחלפה עקב תאונה.

פורסם

לניב- 5K על החלפת שימשה, לרכב ששווה פחות מ-50K :? ?

ולא מצוין בשום מקום שהשימשה הוחלפה בגלל תאונה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
החלפת שמשה קדמית יכולה להתבצע גם עקב פגיעה של אבן קטנה שעפה ממשאית.

אביעד , נכתב בגוף ההודעה שהשמשה הוחלפה עקב תאונה.

טעות בידך ידידי - רשום בדו"ח כי הוחלפה שימשה (כמו גם חלקי פח אחרים).

המסקנה היחידה שניתן להגיע אליה היא כי אולי זו הוחלפה עקב תאונה.

החלפת שימשה יכולה לנבוע ממספר תסריטים: תאונה, פריצה ברוטאלית, סדקים שנוצרו עקב אבן שניתזה על השמשה מגלגל משאית, ילד משועמם שזרק אבן על האוטו וכו' וכו' וכו'.

כמובן שלמסקנה החלטית ניתן להגיע וזאת אם יש את דו"ח השמאי, פירוט התקיונים שנעשו ותאריכים וכיוצא בזאת.

לפותח הת'רד: לעניות דעתי, קח את הרכב לפחח והסר כל דאגה מלבך.

נ.ב. אם הנך חושש ל"קומבינה" כנגדך, יש לא מעט דברים שניתן גם בהם לייפות את האמת קרי, מנוע, גיר וכו'. נקודה למחשבה.

בכול מקרה -בהצלחה בהמשך.

• תוכן חדש...