Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש אפשרות להוריד מקנס לש חנייה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש בערך קיבלתי דוח של חנייה בתל-אביב קיבלתי 500 ש"ח וגם ככה בתור חייל המשכורת שלי היא בקושי 400 יש אפשרות ללכת לערייה בתל-אביב ולהגיד שאני מוכן לשלם והכל אבל לבקש שיפחיתו לי את הקנס כי בתור חייל זה יותר גבוה לי מהמשכורת

כדאי לנסות את זה שזה סתם יהיה בזבוז של זמן?

פורסם

פעם הבאה אל תחנה בחנייה של נכים.

אבא שלי קיבל פעם דו"ח בתל אביב לפני שנים,הוא הודה שהוא חנה על המדרכה ואמר אין לו בעיה עם הקנס רק מה שהפקחית קנסה אותו בסכום שערורייתי.(נראה לי עכשיו כל עבירה יש לה סכום קבוע אז לא יודע כמה זה יעזור)

הוא פנה במכתב לעיריית ת"א בטענה שהקנס מוגזם מאוד והם ביטלו לו אתו.

פורסם

שכחתי להוסיף החנייה הייתה על המדרכה זה היה יום שישי בערב שבכלל חשבתי שלפקחים אסור לעבוד ביום שישי אבל הם התברר שהם קיבלו אישור מראש העיר...

פורסם

500 ש"ח זה לא קנס על חניה רגילה על המדרכה, אלא חניה בצורה כזו שלא משאירה מקום לכיסא גלגלגים לעבור. בכל אופן, ללא קשר לשאר התגובות שתקבל כאן, נסה לשלוח מכתב לעיריית ת"א - אין לך מה להפסיד.

פורסם

בסיינפלד יש פרק המוקדש לחנייה במקום של נכים (באחת העונות הראשונות). מזלך שהמכונית שלך לא קיבלה את אותו טיפול ע"י ההמון הזועם.

פורסם

רשום לי בקנס סעיף 39 ומאחורה רשום שזה חנייה על מדרכה...

זה משנה אם אני יבוא לשם או שעדיף לי לשלוח מכתב?

פורסם

מצטער שאיני יכול לעזור בנושא הזה אך יש לי שאלה בחשבון - קצת אישית. לא מסתדרת לי המתמטיקה (תמיד זה היה מקצוע קשה) איך חייל עם משכורת של 400 ש"ח יכול להחזיק מכונית ? ואם זה של ההורים, אז כפי שאמרו הגששים בנושא אחר "תהיה גבר ותשפיל את עצמך" ותבקש מהם לשלם את הקנס.

פורסם

המכונית שלי לא של ההורים הם עוזרים לי איתה אבל עדיין היא שלי...

הקטע הוא חוץ מהמשכורת של החייל אני גם עובד הבעיה שלא מגיע לי כסף כל סוף חודש כי אני עובד עם מישהו עצמאי...

מה שהתכוונתי זה אולי אני יכול לעשות פחות נזק לכיס כי גם ככה יום עבודה זה לא כל כך קל לשלב עם הצבא והכסף לא ממש בא לי בקלות...

אהה וזה גם דוח חנייה ראשון שלי אם זה יכול לתפוס משהו בכלל....

פורסם

יש תהליך מסויים שהוא בעל סיכון אבל בהחלט יכול להוזיל לך את הקנס.

אני קיבלתי אותו קנס כמוך לפני כשנה,הלכתי לגרר הוא הוציא לי חשבונית על יום הקנס שלחתי לעריית ת"א בטענה שהאוטו נתקע,הפעלתי איתות מצוקה ושמתי משולש על הדרך.

הקבלה עלתה לי 150¤,אבל זה השתלם לי ,כי חסכתי 350¤ מכיוון שבסוף ביטלו לי את הקנס.

• תוכן חדש...