Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מכשיר אפילו לא משולב מסך שיקרא DVD כדאי לקנות אבל ללא פשרה באיכות הסאונד SQ מכשיר שיהיה ברמת איכות של 9855 ,9835 וכו.

יש מכשיר כזה לאלפיין עם כל החיתוכים והאפשריות של 9855 אבל בנוסף מכיל DVD ?

מה המחיר שלו בארץ ובחול?

פורסם

ל- DVA-9965 יש קרוס בדיוק כמו של ה-9855, אלפיין מדרגים את הקרוסים ואפשרויות הסאונד במכשירים שלהם ע"י המושג BASS ENGINE, כאשר מה שיש ב-9965 זה ההכי טוב והוא נקרא BASS ENGINE PRO, ב-9860 יש BASS ENGINE PLUS שהוא רמה מתחת ובמכשירים הפשוטים יותר יש פשוט BASS ENGINE שזה ממש כיווני סאונד פשוטים ביותר(באס/טרבל, ללא קרוס).

לגבי ה-9965, היום קראתי בפורום אודיו בריטי שהוא עדיין לא יצא למכירה בשוק וגם לאלה שמציגים אותו - עדיין אין אותו, הם טוענים שההשקה הייתה צריכה להיות באוגוסט 05' אבל לאחר כמה וכמה דחיות היא כנראה תהיה בפברואר 06'(!) וגם זה לא מוחלט.

איציק.

פורסם

יש לי פתרון בשבילך - אני גם חשבתי לקנות את ה 9865 אבל מבירור אצל היבואן הבנתי שהוא הולך לעלות מאוד יקר.

מה שאני עשיתי קניתי את ה 9855 וחברתי לו ב AUX די וי די טוב משולב מסך.

ככה אני גם נהנה מהפונקציות של ה 9855 וגם לא הורס את הדי וי די, כששומע סתם דיסקים של אודיו.

אם תרצה פרטים, תפנה אליי בפרטי.

פורסם

הפתרון שלך הוא

א. אמור לעלות מאוד יקר, לפי מה שראיתי המכשירים שמשולבים מסך הם ממש ממש יקרים בגלל כל מני אופציות של מסך נגיעה ו-GPS וכו'

ב. יעבוד רק ברכבים עם מקום בקונסולה של 2DIN (ז"א שאפשר לחבר 2 מכשירי 1DIN), כנראה שלא יסתדר לי, גם ככה יש לי מכשיר מקורי שאני צריך לפרק ובפלסטיק שאמור לתת לי יכולת חיבור של מכשיר AFTERMARKET יש מקום ל-1DIN, אולי 1 וחצי עם חיתוכים אבל קשה לי להאמין שיכנסו 2 מכשירים שם, נראה אולי אני ילך על ה9860 בסוף.

פורסם

המכשיר שאני קניתי הוא מכשיר טוב שיש לו את הפונקציות החשובות - אין מסך נגיעה, אבל יש לו טיונר טלויזיה, קורא DIVX ורואים בו מעולה בכל זוית ובכל מצב תאורה, המכשיר ביחד עם האלפין 9855 עלה 8,500 ש"ח, אבל אם אין לך 2DIN, זה אכן בעיה. אם תלך על הדי וי די של אלפין, קח בחשבון שתצטרך להשקיע גם במסך טוב -מנסיון ממליץ לך לא לבחור מסך זול - יש מסכים זולים שאיכות הצפיה בהם מהצד ובתנאי תאורה מסוימים היא גרועה מאוד.

פורסם
הפתרון שלך הוא

א. אמור לעלות מאוד יקר, לפי מה שראיתי המכשירים שמשולבים מסך הם ממש ממש יקרים בגלל כל מני אופציות של מסך נגיעה ו-GPS וכו'

ב. יעבוד רק ברכבים עם מקום בקונסולה של 2DIN (ז"א שאפשר לחבר 2 מכשירי 1DIN), כנראה שלא יסתדר לי, גם ככה יש לי מכשיר מקורי שאני צריך לפרק ובפלסטיק שאמור לתת לי יכולת חיבור של מכשיר AFTERMARKET יש מקום ל-1DIN, אולי 1 וחצי עם חיתוכים אבל קשה לי להאמין שיכנסו 2 מכשירים שם, נראה אולי אני ילך על ה9860 בסוף.

לפני שהזכרת את עניין היקר ורצית מכשיר באותה הרמה חשבתי על להציע לך את ה-D310 של אלפיין ואם המכשיר הזה יקר לך אני מציע לוותר גם על לחכות ל-9965 כי הוא יעלה ממש מעט פחות, משהו באיזור ה100 דולר +/-(וזה מעט כשמדברים על מכשיר שעולה מעל ל-1000 דולר) בכל מקרה, גם ה-9860 מסתמן כמכשיר טוב והרבה יותר זול, אבל קח בחשבון את הפונקציונאליות הפשוטה, אולי כבר יהיה עדיף לך לקנות מכשיר דומה ממותג אחר במחיר יותר טוב.

איציק.

פורסם

תראה העניין הוא כזה:

יש לי סט 3 חלקים עם פילטר פאסיבי, אני רוצה לשדרג לשליטה מלאה (Full Active) על כל רכיב כדי שתהיה לי אוצפיות חיתוך יותר מורחבות וכדי שכל רמקול יקבל את ההגברה שמתאימה לו (אמור להיות הרבה יותר טוב מהפילטר הפאסיבי).

בנוסף הייתי רוצה להוסיף גם את היכולת להפעיל DVD (בין אם זה רק למוזיקה או לוידאו)

לא מוכן להתפשר על דברים כמו Time Alignment ואיכות הצליל שיופק מיחידת הראש.

לא יכול להכניס עוד רכיב למערכת מפאת חוסר מקום וגם בגלל שלא מתאים לי יותר מדי מכשירים מקדימה (גניב מאוד).

מה אתה היית בוחר לעשות במקרה שלי? ונגיד לצורך העניין שיש לי כ-1000 דולר פנויים בשביל זה :beerchug:(כן בטח).

פורסם
הבנתי

איזה DVD קנית? וכמה עלה?

קניתי DVD משולב מסך וטוינר טלויזיה של ויזיון - ניתן להשיג אותו ב 5,000 ש"ח

המסך מעולה- לפי מה שנמסר לי זה מסך של טושיבה, אבל אני לא בטוח לגבי זה.

פורסם
תראה העניין הוא כזה:

יש לי סט 3 חלקים עם פילטר פאסיבי, אני רוצה לשדרג לשליטה מלאה (Full Active) על כל רכיב כדי שתהיה לי אוצפיות חיתוך יותר מורחבות וכדי שכל רמקול יקבל את ההגברה שמתאימה לו (אמור להיות הרבה יותר טוב מהפילטר הפאסיבי).

בנוסף הייתי רוצה להוסיף גם את היכולת להפעיל DVD (בין אם זה רק למוזיקה או לוידאו)

לא מוכן להתפשר על דברים כמו Time Alignment ואיכות הצליל שיופק מיחידת הראש.

לא יכול להכניס עוד רכיב למערכת מפאת חוסר מקום וגם בגלל שלא מתאים לי יותר מדי מכשירים מקדימה (גניב מאוד).

מה אתה היית בוחר לעשות במקרה שלי? ונגיד לצורך העניין שיש לי כ-1000 דולר פנויים בשביל זה :beerchug:(כן בטח).

יש לך סט שלושה חלקים ואני משער שגם סאב, ככה שאתה צריך פיתרון ל-4WAY, הפיתרון שיש אצלי זה הפרוססור של אלפיין(H700/H701), אם אתה קונה היום רק את הפרוססור ללא המסך שליטה שלו זה יכול לעלות באיזור ה-400 דולר כאשר כל אחד משלושת מכישירי ה-DVD שצויינו פה יכולים לשלוט עליו ישירות ללא צורך בשלט הייעודי שלו, בחלקם זה יהיה קל ונוח יותר ובאחרים פחות. אם תבחר ב-9860 אז זה יצא לך אפילו פחות מ1000 דולר ויישאר לך כסף למסך.

איציק.

• תוכן חדש...