Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של 5000 אני רוצה שהוא תכלול מערכת ,קומפוננטים, מגבר וסאב

זה לאוטו פיג'ו 206 2002 המידות בלתות הקידמיות 6.5' בדלתות האחוריות 5 ורבע ובמגש מאחורה 6*9

תודה לכל העונים

פורסם

שלום לך דנינו אולי תפרט קצת איזה סוג של מערכת אתה רוצה ( sq,spl)?

אם אתה רוצה לקנות עוד רמקולים חוץ מקופננטים?

הקיצר דנינו הייתי מציע לך לקרוא קצת faq

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

אני מניח שכשאתה אומר "מערכת, קומפ.." במערכת אתה מתכוון ליחידת הראש שמנגנת את המוזיקה.

התקנתי בעבר מערכת ב-206 שנת 2000, אתה לא צריך רכיבים מטורפים כדי להגיע לעוצמה גבוהה ברכב הזה מפאת הגודל שלו והעובדה שהוא 5 דלתות רק עוזרת.

קח בחשבון שהמיקום של הרמקולים בדלתות מקדימה לא הכי טוב כיוון שהרגל הרבה פעמים חוסמת את הרמקול ולא שומעים אותו, אולי פז'ו תכננו את זה במקום מנגנון הטיים קורקשן שמיוסם בן היתר במכשירים של אלפיין מאיפה אני יודע :smile:

אחד המקרים הקלאסיים הוא ללכת למתקין ולבקש מערכת איכותית שתשמע טוב, המתקין עלול להבין מזה שחשוב לך שכל צליל יהיה מדוייק וישוחזר כמו שהוא אמור להיות וכו' או להפך, עבורו איכות זה דווקא עוצמה, אתה מבין... ואז מה שקורה אתה מקבל מערכת שהיא ההפך המוחלט ממה שציפית. כמובן שיש ביניים, אבל אתה צריך להתפקס על מה אתה רוצה בעצם, והדרך הכי טובה לעשות את זה היא לשמוע כמה שיותר מערכות שונות ולהבין מה מותקן שם ואיך, מיקום נוח לבדיקה כזאת הוא בפורום אודיו שמתקיים מדי חודש. ועכשיו להצעותי לפי התקציב שלך:

1. מערכת איכותית לטעמי:

סט קומפוננט מורל הייבריד 6 דגם יוצא מפומפה (אם עדיין אקטואלי) - 1400 ש"ח

רדיו דיסק פיוניר DEH-P6700 - 1200 ש"ח

סאבוופר - אני לא יכול להנעל על אחד ספציפי, עולים לי בראש אפשרויות כמו סרוין וגה או אוריון אבל לא משהו ספציפי ב1100 ש"ח כולל תיבה

מגבר 4 ערוצים - JBL GTO75.4 - כ1300 ש"ח

2. מערכת שנוטה יותר לעוצמה

קומפוננט Kicker KS650.2 מקדימה - 1600 ש"ח

סאבוופר - Kicker CompVR12 - 1000 ש"ח כולל תיבה

מגבר 4 ערוצים - JBL GTO75.4 - כ1300 ש"ח

רדיו דיסק פיוניר DEH-P6700 - 1200 ש"ח

בנוסף הייתי משקיע עוד איזה 500 שקל על חומר לאיטום הדלתות מקדימה (Dynamat Xtreme לדוגמא) התקנה של הכל עם חומר איטום אמורה לעלות בסביבות ה-1000 ש"ח לדעתי, כבילה עוד איזה 200 ש"ח

בהצלחה

פורסם

מצטרף להצעה ה-2 של זה שמעלי...

רק שבמקום המגבר של JBL הייתי לוקח מגבר יותר חזק ואיכותי... כמו MA AUDIO שמוציא משהו בסביבות ה-100 RMS ב-4 אום ל-4 ערוצים... (ניתן להביא אותו מחו"ל במחיר פצצה ,בערך 1500 ש"ח אולי קצת יותר כולל מישלוח).... למרות שזה נשמע קצת סיכון בגלל שאין אחריות אבל זה מגבר פצצה ששווה את זה..

בהצלחה!!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
  • תוכן חדש...