Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות נסיקת מחירי הדלק, מתגברת התופעה של גניבת מאות עצי יער להסקה.

שלוש כנופיות נתפסו בימים האחרונים, אבל בקק"ל חוששים כי זה רק קצה הקרחון.

"מדובר בתופעה מדאיגה שמתגברת. אותן כנופיות פוגעות ביערות ללא רחם".

החשש הגדול של אנשי הקרן הוא שעם בוא החורף ולנוכח המצב הכלכלי ועליית מחירי הדלק הצפויה, יגברו הנסיונות של אותן כנופיות, המורכבות בעיקר ממעוטי יכולת, לכרות את העצים ולהשתמש בהם לחימום הבית.

"מעריב"

11-10-05

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זו תוצאה של העלאת מחיר הבלו (מס) על הסולר להסקה.

משתמשי הסולר ברכבים פרטיים יקבלו הורדה באגרה (בעצם יושווה מצבם למשתמשי הבנזין)

משתמשי הסולר בענף ההובלות, מוניות ומפעלים מקבלים החזרי מע"מ.

ורק מי שמשתמש בסולר לחימום (מים חמים או את כל הדירה) נדפק, וחזק.

שיארגנו להם החזרים ויהיה יותר טוב...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ערב טוב

נאמר לי לא מזמן שישנו הסכם של משרד התחבורה עם חברות הדלק שכל שנה רווחם יגדל ב 2.5% בלי שום קשר למחיר הנתון, האם זה נכון

כי אם כן אז הינה הפיתרון שלכם

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

כבר שנים גונבים עצים מיערות קק"ל - עליית מחירי הדלק והעובדה שנתפסו כמה גנבים אינם בהכרח מובילים למסקנה של נהגת השודים. וכמו שאמרו פעם = את ואני זה לא בהכרח אנחנו או אחד ועוד אחד לא תמיד שווים לשניים

פורסם
כבר שנים גונבים עצים מיערות קק"ל - עליית מחירי הדלק והעובדה שנתפסו כמה גנבים אינם בהכרח מובילים למסקנה של נהגת השודים. וכמו שאמרו פעם = את ואני זה לא בהכרח אנחנו או אחד ועוד אחד לא תמיד שווים לשניים

לא הסקתי מסקנות, העלתי עובדות מתוך הכתבה שפורסמה בעיתון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בעקבות נסיקת מחירי הדלק, מתגברת התופעה של גניבת מאות עצי יער להסקה.

"מעריב"

11-10-05

ל'

כל הכבוד לך, את מעלה לעיתים נושאים אותם אחרים מפחדים או מתעלמים מקיומם.

נכון , העלעת מחירי הדלק להסקה כולל 37% את הגפ"ם הביתי, פוגעת ישירות במסיקים על אש גלויה או ארובה ומכאן, השכבות החלשות, יקפאו השנה.

כשלעצמי אני בודק אפשרות לחמם על שמן בישול במקום נפט או סולר. כרגע שמן סויה 3500 ש"ח ל1000 ליטר.. אולי גם אשלב את חימום המים על גבי הקמין.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

קרן קיימת לישראל שוקלת הקמת תחנות חלוקה לגזם עצים ברחבי ישראל, במטרה לצמצם את כרחתת העצים הפיראטית.

בעקבות העליה במחיר הסולר להסקה חלה עליה חדה גם במספר כריתות העצים ביערות הצפון.

במהלך יום כיפור נתפסו בצפון חוליות כורתים באיזור היערות הסמוכים ליקנעם.

תופעת הכריתה רק תתעצם ככל שהחורף יתקרב והלילות ייעשו קרים יותר.

עמיקם ריקלין, אחראי על יחידת הפיקוח של קק"ל חושב שיש למצא פיתרון מיידי לכריתה החובבנית שמבצעים עבריינים שבנוסף אינם מודעים לנזק שהם גורמים לטבע.

ולכן אולי הפיתרון הוא פתיחת נקודות חלוקה לגזם, שיביא לצמצום התופעה.

"מעריב"

21-10-05

ל'

• תוכן חדש...