Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני חודשים ספורים, נהגתי על הרכב של הורי (דייהו רייסר) - שם מנורת תא הנוסעים ממוקמת קרוב מאוד לשמשה הקידמית (מקדימה, באמצע).

אצלי ברכב (סופר לנסר, 97') המנורה ממוקמת במרכז תא הנוסעים, מה שמחליש יחסית את התאורה (במקרה הצורך).

יש דרך להגביר את התאורה בתא הנוסעים (נניח, לצורך קריאה בלילה, בזמן שהרכב חונה)?

מה לגבי מנורת הלוגן ודומיהם - עד כמה הן חזקות (אבל לא מסנוורות), אבל מתאימות למתח החשמלי ברכב?

פורסם
נניח, לצורך קריאה בלילה, בזמן שהרכב חונה?

יש מנורות קריאת מפות המתחברות לשקע המצת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
יש מנורות קריאת מפות המתחברות לשקע המצת.

יש גם אמצעי ראיית לילה שניתן בעזרתם לקרוא מפות...

(מצויין בעיקר לקריאה בלילה - בעיקר אם משתמשים באוטו למארבים ועיקוב)

למה אי אפשר לקבל תשובה פשוטה לשאלה הפשוטה שנשאלה?

פורסם

יש באוטו דיפו מנורת פלורוסנט לרכב ב 70 שקל.

צריך להרכיב אותה לבד גם חשמלית וגם למצוא דרך להדביק אותה לגג של הרכב.

אני עשיתי את זה בפג'ו שלי, ועכשיו יש תאורת מלאכים באוטו :)

פורסם
מה לגבי מנורת הלוגן ודומיהם - עד כמה הן חזקות (אבל לא מסנוורות), אבל מתאימות למתח החשמלי ברכב?
בשאלתך לא ברור מה בדיוק אתה מציע ושואל. ולכן אנסה להקיף הכל.. אתה לא יכול להתקין בבית המנורה הקיימת נורה חזקה יותר, כי בית המנורה לא מתוכננת לחום. ובכלל החום העולה יהווה בעיה במנורה חזקה, ולכן הפיתרון הוא באמת רק או התקנת משהו נוסף נפרד, או התקנת משהו חזק יותר, פלואורוסנטי, ופלואורוסנט מבזבז פחות אנרגיה על חום ולכן יכול לפעול בגג הרכב בצריכה גבוהה יותר. אולי הם כן אותה צריכה, אבל הוא מפיק יותר אור באותה צריכה, אבל מצד שני יהיה לו בלאי גבוהה יותר בהדלקה וכיבוי, ולא פשוט להשיג נורות חלופיות, רק תיקח בחשבון.. אבל יהיה טוב לתקופה!
פורסם

אני שיפרתי את עוצמת האור בטמפרה על ידי הוספת רפלקטור.

אם היית פותח אצלי את המנורה, היית רואה שמעליה רואים את הפח של הגג. זהו פח בצבע א]פור מטשהוא מחזיר גרוע ביותר. מה שעשיתי הוא לשים חתיכת פלסטיק לבנה מעל המנורה שמחזירה את האור הרבה יותר טוב.

פורסם
יש גם אמצעי ראיית לילה שניתן בעזרתם לקרוא מפות...

(מצויין בעיקר לקריאה בלילה - בעיקר אם משתמשים באוטו למארבים ועיקוב)

למה אי אפשר לקבל תשובה פשוטה לשאלה הפשוטה שנשאלה?

היה זהיר בלהחליף או לשנות את הבית מנורה.חבר שלי,בעל מאזדה 323 F

קנה בית מנורה יותר גדול,הרכיב לבד,ושרף לוח אלקטרוני ,שהפעיל גם את הוישר האחורי.

שילם עבור הלוח. 1500 ש"ח.

מה שרזמל הציע,זה הטוב ביותר.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
בשאלתך לא ברור מה בדיוק אתה מציע ושואל. ולכן אנסה להקיף הכל.. אתה לא יכול להתקין בבית המנורה הקיימת נורה חזקה יותר, כי בית המנורה לא מתוכננת לחום.

זו כוונתי.

נורה שתהיה מעט יותר חזקה/בהירה ותפיץ אור יקרות בכל תא הנוסעים (או לחילופין, בית מנורה שיש בתוכו חומר/צבע שמחזיר את האור וע"י כך מעצים את התאורה).

• תוכן חדש...