Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה דבר ראשון אם פורסם כבר בעיה כזאת אני מצטער אבל לא מצאתי

בחיפוש שערכתי

יש לי מערכת עם 2 יציאות RCA ובלי רימונט

מה אני יכול לעשות? יש איזה פתרון? איך אני יכול לגרום למגבר לדלוק בלי הרימונט?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

אין דבר כזה מערכת עם יציאות RCA להגברה חיצונית בלי רימוט. בכל אופן במקרה שלך -אתה יכול למשוך +12V ממותג מהסוויץ זאת אומרת שתשלוף את המערכת ומאחור תחפש את הכבל + סוויץ[צבע אדום] וממנו תמשוך "רימוט" מאולטר.

המגבר יעבוד עם סיבוב הסוויץ.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

דבר שאתה לא תמיד רוצה - אם תכבה את ה-HU עדיין יפעלו המגברים.

אם כבר - שים מפסק לידך והפעל אותו באופן יזום מצדך (חסרון - אם תשכח לכבותו בצאתך מהרכב, סביר שלמחרת בבוקר המצבר יתרוקן).

איזה HU יש לך וננסה לעזור לך לאתר את הכבל.

פורסם
דבר שאתה לא תמיד רוצה - אם תכבה את ה-HU עדיין יפעלו המגברים.

אם כבר - שים מפסק לידך והפעל אותו באופן יזום מצדך (חסרון - אם תשכח לכבותו בצאתך מהרכב, סביר שלמחרת בבוקר המצבר יתרוקן).

איזה HU יש לך וננסה לעזור לך לאתר את הכבל.

למה שהמצבר יגמר מגבר שלא מקבל שום צליל לא מבזבז חשמל כדי להגביר משהו לכן הוא לא אמור

לקחת הרבה חשמל אבל עדיין זה לא מומלץ.

אודי A4

דימה.

פורסם

היסתברות גבוהה שלא יהיה מצבר באוטו

מה לא קרה לך ששכחת אור פנים באוטו וקמת בלי מצבר ??

ואנחנו מדברים פה על מגבר

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

פתרון : מתג אחרי הסוויץ'

וכך אתה חייב להפעיל שתי תנאים : גם סוויץ' פתוח וגם מתג מופעל, ככה גם אם תשכח לא יגמר המצבר וגם אם תשב באוטו עם מערכת כבויה וסוויץ' פתוח המגבר לא ידלוק סתם....

פורסם

לא תמיד בצמת החוטים מסומן כבל REMOTE , תבדוק אם יש לך אולי כבל שמוגדר כאנטנה .

הוא אמור ביעודו להרים אנטנה חשמלית , במידה ומותקנת ברכב , ברגע שהדלקת את ה HU .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
למה שהמצבר יגמר מגבר שלא מקבל שום צליל לא מבזבז חשמל כדי להגביר משהו לכן הוא לא אמור

לקחת הרבה חשמל אבל עדיין זה לא מומלץ.

ידידי - תנסה להשאיר מגבר עובד (ללא סיגנל) למשך הלילה ברכב שהמצבר לא הכי חדש ותחזור עם תוצאות.

הפתרון של עתיד נשמע כמו הפשרה הכי טובה. שוב - באיזה HU עסקינן? יצרן?

פורסם
ידידי - תנסה להשאיר מגבר עובד (ללא סיגנל) למשך הלילה ברכב שהמצבר לא הכי חדש ותחזור עם תוצאות.

הפתרון של עתיד נשמע כמו הפשרה הכי טובה. שוב - באיזה HU עסקינן? יצרן?

אני לא מבין את ההגיון שלכם..

המגבר יופעל כאשר הסוויץ מסובב . במשך הלילה אני מתאר לעצמי שהבחור לא ישאיר סוויץ מסובב עם מפתח באוטו אז למה לחפור ולהוסיף שטויות ודברים מיותרים.

רימוט מאולטר מהסוויץ זה מספיק לו . גם אם הוא נוסע והרדיו דיסק מכובה והאוטו מונע עדין יסע כמה שיסע המצבר לעולם במצב הזה לא יגמר.אז תפסיקו לחפש לכלוך שלא קיים מתחת לשטיח.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תרגיע.

אין כל טעם שרכיב חשמלי יפעל אם אין בו צורך ולא רק מהאספקט של "ייגמר לי המצבר"...

כל מה שהוצע נשאר לשיקול דעתו של פותח הת'רד.

פורסם

אם בא לך ללכת על זה עד הסוף.....ואם אתה מכיר מישהו שמתעסק עם אלקטרוניקה,

הייתי הולך על זה:

http://sound.westhost.com/project38.htm

אתה מכיר את הסאבוופרים של המערכות קולנוע ביתיות? שהם נידלקים אוטומטית רק כאשר יש מוזיקה?

אז זה הרעיון פה.

AC1\AC2 זה החיבור של הרימוט יהיה.

VE\GND יהיה המתח של הרכב. הייתי מוסיף מייצב על בסיס זנר שהמתח לא יעבור את ה12V.

L\R זה כניסות האהודיו.

יש גם כול מיניי שינויים קטנים במעגל אם תרצה, תקרא את הדף אם זה מעניין אותך.

בקיצור אם בא לך ללכת על משהו מעניין, אם לא אל תחשוב הרבה תפרוש כי זה די עבודה למי שלא מתעסק עם זה.

תמיר

• תוכן חדש...