Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלטרנטור בהחלט יכול לגרום לסל"ד סרק לא יציב, ועוד כהנה וכהנה תופעות.

חלק מס' 1-- המנוע יצוב סיבובי סרק- (זה לא מנוע צעדים) חלק מס' 3 --המפסק (מיקרוסוויץ ) שעושה הרבה בעיות של סרק לא יציב. גבוה מידי או נמוך מידי.

אני אנסה לנתק את האלטרנטור היום.

מישהו יודע היכן החיבור השלילי (הארקה) של האלטרנטור ב205? יכול להיות שהוא נותן הארקה ישירות לשלדה, כי ראיתי רק שני חוטים יוצאים ממנו - אחת מתח חיובי והשני כנראה אינדיקציה לטעינה, כי הוא דק מאוד...

דניאל, מדבריך אני מבין שמה שחשבתי שהוא כל הזמן מנוע הצעדים זה בעצם מנוע יצוב הסרק.

אם כך, היכן נמצא מנוע הצעדים?

קצת קשה לכתוב את מה שאני הולך להגיד ועוד לפני יום כיפור. אבל די נמאס יצאתם לי מכל החורים אתם והפרסומות חינם לאלילי הפורום שלכם כמו משה ודומיו. צאו מהסרט ,

אני חושב שלא הבנת אותי נכון.

משה הוא לא עליל שלי. בכלל לא. (אבל בני ל. כן, וזה כבר סיפור אחר :wink:)

היתה לי בעיה עם ההזרקה, וקיבלתי המלצות על משה. יכול להיות שהוא בעל מקצוע מעולה, יכול להיות שהוא חאפר מדרגה ראשונה, וכמובן יכולות להיות כל דרגות הביניים. את התשובה הסופית לשאלה הזאת אני אדע רק אחרי שאמצע את הבעיה.

אם יש לך שם של מקום באזור המרכז שלדעתך מומלץ יותר לבדיקה כזאת - אל תתביש ושלח את השם. אני די אובד עיצות כאן...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, אני לא חושב שזה האלטרנטור...

ניתקתי את יציאת הפלוס שלו, ועדיין.. סל"ד סרק לא יציב. בעיות בשלוש ההתנעות שעשיתי לא היו, אבל זה לא מעיד על כלום, היות והבעיה בהתנעה עצמה באה והולכת.

מישהו יכול להמליץ לי על מכון/מוסך/אדם/שירות רווחה שמטפל בזה מקצה לקצה, בלי לרוץ מהמכונאי לחשמלאי למזרקאי?

עדיף באזור המרכז, אבל אין לי בעיה להרחיק בשביל טיפול טוב...

פורסם

לא מצאתי את החוט שמוציא את הארקה מהאלטרנטור...

מצאתי שני חוטים - אחד מוציא מתח טעינה והשני, דק מאוד, כנראה לבקרה על הטעינה או משהו בסגנון.

יכול להיות שהארקה מגיעה דרך הבודי?

פורסם
לא מצאתי את החוט שמוציא את הארקה מהאלטרנטור...

מצאתי שני חוטים - אחד מוציא מתח טעינה והשני, דק מאוד, כנראה לבקרה על הטעינה או משהו בסגנון.

יכול להיות שהארקה מגיעה דרך הבודי?

החוט הדק יותר לא בקרה, הוא בסך הכל מפעיל את הסליל שבתוך האלטרנטור ויוצר מגנט וכך אפשר ליצר חשמל, אם תנתק את החוט, האלטרנטור לא ייצר חשמל, ולא תהיה לו כל התנגדות.

ועוד משהו, מה המתח במערכת כשאתה בסרק ומה המתח כשאתה עם הרבה גז?

תרשום מה בדקת...

פורסם

אוקיי, אז עכשיו אני יודע את תפקידו של החוט הדק.

מתח טעינה בסרק היה כמדומני 14.3 וולט.

בטורים גבוהים לא בדקתי...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אוקיי, התקדמות משמעותית בפיתרון התקלה בשבוע האחרון.

To make a long sotry short, דני המלך! :king:

הרכב בילה את השבוע האחרון אצל דני זומרשטיין ממצת אור חיפה. אחרי לא מעט עבודה, דני עלה על הבעיות העיקריות, והיו לא מעט ככל הנראה...

חישן חמצן שגסס יתר על המידה,

פלגים לא מתאימים,

בריחה של וואקום מהצנרת,

לחץ דלק נמוך

ובוודאי עוד דבר או שניים שפיספסתי.

הדרך חזרה מחיפה למרכז עברה בסכנת נפשות. המנוע כאילו התעורר לחיים חדשים, והרכב ט-ס. סוחב מעולה עד סל"ד גבוה, בקושי אפשר לשייט על 110, והרכב מושך הרבה צפונה. וזה מנוע 1.4 :???:

בכל מקרה, עדיין צריך לחזור למשה זר מפתח-תקווה. יחידת ההזרקה שהרכיב לי לא תקינה, ומפיקה רמת CO גבוהה מדי. יחידה אחרת שדני הביא תפקדה הרבה יותר טוב על הרכב, ללא רעידות וללא CO גבוה. עכשיו רק צריך לשכנע את משה שהיחידה לא תקינה, ולהרכיב אחרת תקינה.

פורסם

צביקה שני דברים פיספסת: אחד את דני זומרשטיין בתחילת הבעייה!

ובריחת וואקום מהמערכת + מצתים לא מתאימים, אשר שני הדברים הנ"ל, אינם מחייבים מכשור אבחון!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בריחת וואקום אין לי מושג איך לאבחן.. איך לעזאזל מוצאים בריחה מכמה צינורות?!

ולגבי הפלאגים - נפלתי בגדול. בחרתי פלאגים של בוש עפ"י קטלוג שמצאתי באינטרנט, ועוד "שיגעתי" את המוכר עד שהביא לי בדיוק את הדגם שצויין באתר, ו... בעעע :???:

פורסם
רק שלא יאשימו אותי בעניין הפלאגים...

אתה אשם בעצם העובדה שהאוטו הזה הגיע לידיים שלו... זה הרבה יותר כבד מסתם האשמה בנושא פלאגים... :p

;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הרי איציק כל הזמן מטיף נגד שימוש מצתי בוש לרכב יפני וצרפתי, ונותן תמיד את סוג הפלג המומלץ לכל רכב, ובוודאי ניתקלת בעבר בהכוונה של איציק, לגבי המצת הנכון המתאים לפזו,ובקשר לבריחת וואקום מצנרת וואקום, בשביל זה , צריך אוזנים על מנת לשמוע פססססט, ועינים על מנת למצוא קרע בצנרת וואקום!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כן, לדעתי זה כבד במשהו כמו 800-900 קילו.

לא כולל נהג, אחרי ביקור באבו-חסן.

בכל מקרה, אם יש אשם זה איציק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=20986&page=1&pp=15&highlight=%F4%EC%E0%E2%E9%ED+205

:wink:

צביקה,

מאחל לעצמו שכל התקלות שלו בפיג'ו יסתיימו ברבייעית פלאגים חדשה.

פורסם

צביקה שלום,

אני שמח שנפתרה לך הבעיה.

איזה פלאגים הם הנכונים ל-205 שלך? והאם זה אותו מנוע כמו בדגם ה-forever?

צבי

• תוכן חדש...