Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה וחצי החלפתי מצבר, ועכשיו התחילו לי בעיות בהתנעה שנראות כמו מצבר גמור. הגיוני שאחרי כ"כ מעט זמן הולך מצבר?

(הרכב: פיג'ו 306, מודל 95, מנוע 1400; המצבר מתוצרת לירז, 55 אמפר)

פורסם

אוקיי, רק שאני לא משתמש בשום דבר מהסוג הזה. המצבר הקודם החזיק הרבה יותר זמן, וכלום לא השתנה בשימוש שלי ברכב.

פורסם

תבדוק את זמן האחריות אני חושב שהמצבר שיש לך בעל אחריות נמוכה 12 חודשים בגלל זה

מצבר טוב לרכב בנזין צריך שיהיה לו אחריות 18-20 חודש

בקשר שנגמר מהר יכול להיות יש לך זליגת חשמל שהורגת לך את המצבר תבדוק באמפר מטר כמה ישלך זליגה צריכה להיות מתחת ל 1 אמפר במצב שהכל סגור...

פורסם

לצערינו, כיום זה "הגיוני". בכל מקרה אחד הדברים החשובים לבדיקה ברכב זו רמת הטעינה: טעינת יתר תאיץ את בלאי המצבר , דבר אשר מתבטא גם בהיווצרות חומצה לבנה על הקטבים.

אם אכן יש טעינת יתר רצוי להחליף ווסת באלטרנטור ע"מ לשמור על חיי המצבר הבאו על רכיבים אלקטרוניםם ברכב

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

מצבר יכול "ללכת" דווקא מאי שימוש ברכב, אם רכב חונה הרבה זמן מבליל תזוזה, יכול ללכת המצבר..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לירז הוא לא יצרן אלא משווק.

אם המצבר נגמר כל כך מהר כנראה שהוא מאיכות נמוכה , או שיש בעיית טעינה\חוסר התאמה\זליגת זרם.

פורסם

אם אתה בתחום השנה וחצי אתה אמור לקבל מצבר במקומו, בתוקף האחריות.

אז במקום לרשום הודעות שיגרמו לך לצאת מתקופת האחריות, לך בדוק והחלף.

פורסם

תודה לכל מי שענה. המצבר כבר אחרי תקופת האחריות (שהיתה לשנה בלבד, ועכשיו כבר עברו שנה ו-7 חודשים).

בכל אופן, אני אנסה לבדוק מה הבעיה- זה לא מחוסר שימוש ולא מעודף שימוש, ככה שאו שהמצבר היה סתם באיכות לא טובה או יש בעיה במערכת החשמל שצריך לאתר. המצבר הבא, בכל אופן, יהיה כזה שיש לו אחריות ארוכה יותר.

פורסם

רגע! תגיד, מים יש במצבר? בדקת? ניקית קטבים? לפני שאתה רץ לקנות חדש, פרק את הנעלי קוטב ותבריק אותם. ותבדוק מים....?

פורסם

כן, אני יודע שממלאים רק ס"מ מעל הלוחות.... זה המבאס פה- ידעתי מה צריך לעשות, רק לא זכרתי לעשות את זה בזמן.

• תוכן חדש...