Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר אינפיניטי דגם REF7541A

ואלה הנתונים:

מגבר 4 ערוצים מקצועי לרכב

מסדרת REFERENCE היוקרתית

- פועל על טרנזיסטורים מסוג MOSFET

- אחוז עיוות נמוך במיוחד: 1%

- הספק מקסימלי חזק במיוחד:

520 וואט

- הספק: 4X111 וואט RMS ב 4 אום

4X139 וואט RMS ב 2 אום

2X278 וואט RMS ב 2 אום

- Dynamic Power: 164W at 2 ohms

- טווח תדרים: 10Hz-100kHz

- מערכת חכמה למניעת קצרים והתחממות

- עובד ללא קושי גם בהספקים גבוהים

מאוד

- יחס אות לרעש: 81dBA

- Output Regulation:

.088 dB at 4 ohms

הנ"ל נמצא בדיוטי פרי במחיר של 200$ שווה לרכוש???

פורסם

סתם חידוד קל שקראתי באיזה מאמר - סידרת רפרנס של אינפיניטי מקבילה לסידרת GTO של JBL למי שלא יודע הם שייכים לתאגיד משותף....

על פניו נראה מגבר באמת סלמטק....אם הוא אכן קיים בדיוטי פרי !!....אולי אפילו יש משהו חזק יותר מהJBL יש יורש :D

אגב רפרנס זאת לא הסידרה היוקרתית שלהם סתם לידע

פורסם

ההבדל במחיר זה כי הראשון הוא מגבר מחודש ( RENWED).

והשני הוא אורגינל.

המגבר נראה לי סביר, רק משהו בפרטים שלו נראה לי לא הגיוני כמו הSNR שלו ונתוני התחום תדרים עד 100KHZ, נראה לי קצת לא אמין משהו...

under construction..

פורסם

אולי טעות הקלדה.....

גם הנצילות שלו דיי נמוכה 81DB

ועוד דבר.....יש בו משהו שמעיד על ספקים לא חזקים מידי

הוא נותן 111 וואט ב4 אום, אבל בגישור רק עולה מעט מעל הכפלה...כאילו אין לו כח....

פורסם

מגבר פצצה.....אם אתה רוכש אותו בקרוב בדיוטי פרי כמו שאתה אומר צור איתי בבקשה קשר בפרטי...

http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='REF7541A'&Ser=REF&Cat=AMP

וזה המפרט שלו לספקנים

פורסם

כפיר לפי מה שהבנתי זה כמו פיג'ו סיטרואן...

לא רק שהם ממש דומים הם חולקים המון במשותך,

מישהו אמר לי שאינפינטי רפארנס...הקומפוננט נשמע 1\1 ובעל אותם נתונים לקומפוננט סדרת GTO של JBL

ותשים לב שהמגברים האלו הם באותו גודל כמעט של הJBL יש להם אותם דגמים כביכול מקבילים...קיצר לדעתי זה אותו מגבר עם שינוי קל, לא סתם גם שהוא היורש של הJBL

פורסם
גם הנצילות שלו דיי נמוכה 81DB....

נצילות ??? מה זה??? תקן את הטעות הזאת מהר.

תמיר

פורסם

אופס התבלבלתי עם הרמקולים

סינגל טו נוייס כמובן

אגב הוא לא מופיע באתר מישהו פה יכול לאמת את זה שיש מלאי של המגבר הזה בדיוטי פרי

פורסם

למיטב הבנתי מדובר באותה גברת בשינוי אדרת...

למי שעדיין מחפש 75.4... אז ככל הנראה לא תחודש אספקת ה75.4 לסאקל מאחר והופסק יצורם לפני מספר חודשים ונגמר המלאי לניופאן. את ה75.4 החליף 75.4II שלא שונה משמעותית ממנו.

ניופאן קנו מלאי גדול יחסית של המלאי הישן של JBL ולכן יכלו לתת מחיר טוב (יחסית).

חיפוש קצר בפורומים אמריקאים והשוואה בין שני המניואלים של המגברים מראה שהם תכלס זהים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אתה טועה....המגבר שנמכר בסקאל זה 75.4II

ככה גם רשום על החוברת שקיבלתי איתו

אבל גם לי נראה שהאינפינטי זה אותו מגבר בדיוק גם הנתונים מאוד קרובים גם הגודל הפיזי ושוב, לא פעם אמרו לי בעבר שרפרנס של אינפיניטי וGTO של JBL מתוכננים יחד...

• תוכן חדש...